Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

Gal būtų naudinga:

http://www.optimalie...h...ticle&id=56 ?
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 25, 10:52)
drinks_cheers.gif
3. Tunka ir nuo oro, nes tokia medžiagų apykaita ir antsvorį turi nuo gimimo, todėl susitaikę su tuom, nekelia sau didelių reikalavimų dėl svorio, nusistatę prieš visokias dietas, sportą.

Pirmasis paryškintas teiginys- taip nebūna, tiesiog nebūna, kai pažiūri, kiek ir ko ir kaip ir kada ryja tie, kurie "tunka nuo oro", tai žinokit aš to oro nei pusės nesuryju.
Medžiagų apykaita, žinoma, turi didelę įtaką, bet tunkama vis labiau ir labiau nuo antrojo paryškinto teiginio. Užburtas ratas.

O tema tai ne apie svorį ar šukuosenas smile.gif.... Oj, moteros, pavasaris jaučiasi, oj jaučiasi biggrin.gif , morčiussssss ant nosies smile.gif......
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 20:06)
ugis 168-169, svoris apie 65 (( plius kaulai sunkus, nes niekas netiki, kad tiek sveriu)

mano irgi biggrin.gif cia jau gaunas kaip pasiteisinimai, as nestora, mano kaulai sunkus lotuliukas.gif kaip is pietu parko, tas storuliukas, koks ano ten dabar vardas, nu zinot ta filmuka biggrin.gif as dabar esu numetus kokius g.gif 15kg tai drasiai. cia kai isidarbinau. fizinis kruvis + nervai ir kg kaip nebuta. sveriu dabar tiek, kiek pries nestuma ir net maziau (pries nestuma buvau priaugus kelis papidlomus kilus, tai nestumo metu dar +22kg papuose). liko tik pilvo vietoje kazkoks nesusipratimas is odos, ir vietoj krutines pora tusciu maiseliu. tokie tie pliusai svorio metime. g.gif doh.gif kai nescia buvau ir pamate mane zmones klausdavo, gal dvynukus nesioju, tai mano mylimiausias dzentelmenas sakydavo nepergyvenk, pagimdysi, padanga i dantis ir ratu aplink stadiona. cia juoko formoj zinoma. pagimdziau ir nieko, nei kas ka sake, kad paziurek kaip atrodai, pati tik nesmagiai jau jauciausi, o dabar ir i nuotraukas geda paziuret kaip atrodziau. o vyriskis, kaip bebutu keista, nu ner nieko tokio pasakes g.gif gal kelis sykius ir uzsimine, kad biskuti svorio priaugau, bet siaip per tuos visus zeminimus, izeidinejimus ir koliones nu nei sykio ner prikises isvaizdos. tik va pries kelias dienas uzdejo ranka ant minkstosios hihihi.gif sako oho, o kur uzpakalis dingo? vieni kaulai. taip kad tie kudinimaisi irgi savu minusu turi...
nu grynai ne i tema cia pasisvarstymai smile.gif
ir mielosios, nu ka jus bandot apgaudineti. mes puosiames, ciustomes, dazomes, sukuojames ir visa kita nei del saves, nei del tu vyru, o tik del kitu moteru. ta irodo ir cia jau kelintas puslapis diskusiju, kaip reikia ar nereikia puostis. tik del to, kad va ji uz mane nebutu geresne/grazesne/patrauklesne ir t.t. naturali konkurencija ir ner cia ko pyktis. as kirpykloj nebuvau jau itariu 3 menesius, nu faktas kad reiktu, bet neprisiruosiu, ir pinigu kazkaip ne milijonus turiu. bet nedarau tragedijos. issiploviau galva, susisukavau, is namu neiseinu nepasidazius blakstienu (pas mane jos sviesios ir neilgos, tai be tuso atrodau kaip be blakstienu isvis), bet va kaip tycia ir tusas baigesi, o iki algos reiks dar palaukti, tai ne beda man ir be blakstienu vaiksciot. nu nepatinka neziurekit. svarbiausia yra kaip moteris jauciasi viduje. jei spinduliuoja laime is vidaus tai nesvarbus nei tie papildomi kg nei spuogas ant zando. zinau ir ne viena moteri, kurios papildomu kilogramu nemazai turi, bet atrodo pasakiskai graziai! ir ne del pudros ant veido, ne del joms tinkanciu treningu, o tiesiog del svytejimo is vidaus.
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 02 25, 12:19)

O tema tai ne apie svorį ar šukuosenas smile.gif.... Oj, moteros, pavasaris jaučiasi, oj jaučiasi  biggrin.gif , morčiussssss ant nosies smile.gif......

Nu gal as durna, nu bet manes joks morcius nepuola g.gif . Ir jokiu diedu nereikia. Nu gal man visai štiš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 02 25, 11:24)
is namu neiseinu nepasidazius blakstienu (pas mane jos sviesios ir neilgos, tai be tuso atrodau kaip be blakstienu isvis), bet va kaip tycia ir tusas baigesi, o iki algos reiks dar palaukti, tai ne beda man ir be blakstienu vaiksciot.

Nebandei cheminio dazymo? Mano amziaus atradimas.
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 02 25, 12:31)
Nu gal as durna, nu bet manes joks morcius nepuola g.gif .

Tai čia vienom anksčiau, kitom vėliau smile.gif... bet šnekos jau tokios nebe alkoholinės prasidėjo, tai apie plaukuosenas, tai apie gražius apdarus, tai apie TĄ ant balto mersedeso, kurį galima sutikti šalia šiukšlių konteinerio smile.gif...... A mažu jūs gal šiukšlių, sakau, ponička, nenešate g.gif ??? Kitaip užpultų tos morčinės nuotaikos biggrin.gif ...
QUOTE(linamog @ 2011 02 25, 12:32)

A jo, šitas- gėris smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 25, 12:32)

rimtai, kazkaip nebuvau net susimascius cool.gif reiks pasidometi!
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 02 25, 12:37)
Tai čia vienom anksčiau, kitom vėliau smile.gif... bet šnekos jau tokios nebe alkoholinės prasidėjo, tai apie plaukuosenas, tai apie gražius apdarus, tai apie TĄ ant balto mersedeso, kurį galima sutikti šalia šiukšlių konteinerio smile.gif...... A mažu jūs gal šiukšlių, sakau, ponička, nenešate  g.gif ??? Kitaip užpultų tos morčinės nuotaikos  biggrin.gif ...

Nesa v arba vyriausias sunus siuksles daugiausia ax.gif
Atsakyti
bet kad as sau ir be blalstienu visai graziai atrodau biggrin.gif pamenu kai uzsieny buvau, kadriukas mano syki vakare, valantis tusa nuo akiu, paklause, o kam tu isvis dazais, taip graziai atrodai ir be makiazo blush2.gif ax.gif tai buvau padejus tuomet ir ta tusa i sona, ir labai labai grazi atrodziau sau smile.gif o cia jei kasdien ner nuotaikos, jei akys nuverktos, po bemieges nakties laukiant vyro griztancio tai tepk tu kuom tik nori, nepades.
Atsakyti
isleidau siandien saviski i reisa... vel sesioms savaitems. liudna kazkaip.... verysad.gif vel galvos skausmas kad viskas gerai butu, vel durna viltis "o gal pasiseks...."...
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 02 25, 12:19)
Pirmasis paryškintas teiginys- taip nebūna, tiesiog nebūna, kai pažiūri, kiek ir ko ir kaip ir kada ryja tie, kurie "tunka nuo oro", tai žinokit aš to oro nei pusės nesuryju.
Medžiagų apykaita, žinoma, turi didelę įtaką, bet tunkama vis labiau ir labiau nuo antrojo paryškinto teiginio. Užburtas ratas.

O tema tai ne apie svorį ar šukuosenas smile.gif.... Oj, moteros, pavasaris jaučiasi, oj jaučiasi  biggrin.gif , morčiussssss ant nosies smile.gif......

Nu a daug čia tuo suryjama oro ax.gif veins batuons dvidešimt kiaušių i sviesta gabalioks unt karta biggrin.gif
Nu kad jau tie pijokai įsiėdę yr. Nu jo, morčius, jau katinai kauk pakampėmis. Ir ilgis širdis kažko tai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 25 vasario 2011 - 12:48
QUOTE(nelabai @ 2011 02 25, 10:30)
Aimeja, tu esi labai protinga moteris, bet manyciau, kad siuo atveju tu pasielgei kaip ada21lt. Rezei savo pavirsutiniska nuomone, apie labai nepavirsutiniska problema. Hm, na, dabar jau pamasciau, kad as taip ir nezinau kokia tavo nuomone apie alkoholikus g.gif . Gal ir jie gali gauti spyri i uzpakali ir patapti nealkoholikais? As laikau nutukima tokia pacia priklausomybe kaip ir alkoholizma. Nekalbu apie priaugancius svorio iki kokiu 15 kg virsaus nuo normalaus svorio. Cia lemia kazkokios laikinos gyvenimiskos priezastys. Kalbu apie zmones, kurie negali suvaldyti persivalgymu. Ir kartais net nesvarbu ar antsvoris yra 15 ar 50 kg.
Zmones
1-arba pasiduoda ir buna stori, nes dietos naudos neduoda, o ir pastovus kankinimasis, saves zeminimas, kaltinimai, kad vat pats nesusilaikiau, koks as nieko vertas, tik sekina psichologiskai
2-arba kovoja su savo storumu. O ta kova dazniausiai baigiasi bulimija, anoreksija (daug metu bendrauju lieknejanciu forumuose ir tikrai duguma rimtai nesusitvarkanciu su antsvoriu yra susidure bent jau su bulimija). O jom sergant net i ligonines pas psich.guldo.

Pirmiausia reikia susidėlioti mintis savo galvoje. Ko man reikia, kad gyvenčiau? Ko man užtenka? Tai tada nesakysit, kad nesuvalgyta pica ar pilna kotletų, plaukiančių padaže, lėkštė yra savęs kankinimas. Aš nustebau kiek man mažai užtenka, kiek man mažai reikia. Valgio. Aš nustebau , nes pasirodo visai be druskos išvirta mėsa turi druskos ir labai skani. Visa tai ką tu laikai savęs kankinimu, tai gamintojų sukurta produkcija,kad gautų pelną, o tu pirktum, ir dideliais kiekiais. Mes pamiršom mėgautis maistu, mes tiesiog ryjam. Viską iš eilės bile skanu.

QUOTE(žvelsa @ 2011 02 25, 10:52)
drinks_cheers.gif
3. Tunka ir nuo oro,

Nesamonė. Kažin kodėl mūsų temtiniai, geto kaliniai neturėjo antsvorio nei vienas.

Kadangi turėjau progą būti gyva tik oru, tai labai puikiai žinau,kad nuo oro svoris neauga ir neaugs. Niekada.

QUOTE(nelabai @ 2011 02 25, 12:31)
Nu gal as durna, nu bet manes joks morcius nepuola g.gif . Ir jokiu diedu nereikia. Nu gal man visai štiš biggrin.gif

Tai tik laiko klausimas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 25 vasario 2011 - 12:54