Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(libaja @ 2011 02 22, 15:35)
Na, ne taip jau prastai, kaip parašei. Gražios jos, bet ne tokios, nuo kurių aš kablį pagavau  blush2.gif

Vat apie ka as ir kalbu, grazu, bet pasiziuri ir tiek. kartias mazas paveiksliukas daug labiau sudomina. kad ir "kavos mergaite":
user posted image

dabar jau penkta siuvineju, visos drauges ,kurios pamato uzsimano dovanu:)smile.gif
ir man ji labai grazi.. wub.gif

vidi mano darbeliai: http://public.fotki....issiuvineti-pa/
Atsakyti
QUOTE(labre @ 2011 02 22, 11:25)
bus

man labai sitos serijos grazus tie HEAD'ai noreciau issiuvineti bent viena, bet tikrai neisivaizduoju kur paskui ji deciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 02 22, 14:59)
Vat apie ka as ir kalbu, grazu, bet pasiziuri ir tiek. kartias mazas paveiksliukas

Bet siūlai Tavo parinkti, a ne? Bent jau žali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 02 22, 14:53)
Stai mano trys rozes. tiesa pasakius kiek nuvyle, nes darbo daug,spalvu irgi nemazai, o vaizdas lyg pradinukas siuvinetu..sad.gif

O man jos gražios ir iš arti, ir iš toli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 22, 07:36)
Gražu wub.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos
labai prasyciau, kad kas nors man atsiustu siuvinejimo schemu, kur paveiksliukai susideda is keliu daliu. labai grazus man jie (lotoso ziedai, moterys pajury, prie kalnu...) ir planuoju koki issisiuvineti. baigtu darbeliu nuotrauku randu, o schemuciu niekur sad.gif jei kas galetu man i tra09al@gmail.com atsiusti, buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Metrikos sesutei ir broliukui smile.gif
user posted image

Dabar bandau iš dviejų Tatty Tedy sulipdyti vieną metriką dvynukams, matysiu, kas gausis smile.gif Bet BS pradėt kažkaip net nenoriu doh.gif
QUOTE(Princesė @ 2011 02 22, 12:53)
Stai mano trys rozes. tiesa pasakius kiek nuvyle, nes darbo daug,spalvu irgi nemazai, o vaizdas lyg pradinukas siuvinetu..sad.gif

Aš turbūt būčiau darius be BS g.gif bet šiaip tai man jos gražios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2011 02 22, 16:59)
Metrikos sesutei ir broliukui smile.gif

labai miela, ir rėmai labai dera
Atsakyti
user posted image

va mano dabartinis darbelis 4u.gif
po daugelio metų vėl užsikrėčiau šia liga thumbup.gif
Atsakyti
Princese ar jusu roziu spalvos tikliai kokios buvo nurodytos?As siuvinejau tiksliai kokios buvo nurodytos tai galit palyginti. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 02 22, 16:49)
Bet siūlai Tavo parinkti, a ne? Bent jau žali  g.gif

VISI siulai pagal schemoje nurodytus numerius, nei vienas nepakeistas.
galvoju gal reikejo ant smulkesnes aidos siuvineti, butu subtiliau. cia ant 14 siuvineta.
Papildyta:
QUOTE(ivetaaa @ 2011 02 22, 19:49)
Princese ar jusu roziu spalvos tikliai kokios buvo nurodytos?As siuvinejau tiksliai kokios buvo nurodytos tai galit palyginti. smile.gif

user posted image

Daug ka sudaro ir ireminimas-dabar matau, kad jsu pasirinktas reminimo variantas daug geresnis. Atrodo prabangiai ir tikrai graziai. prasau-ir tos pacios rozes..
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 21, 22:36)
turėtų būti. Gerai pagalvojus - sumastysi namuose kažką esamo panaudot, dežė gal kokia ..

radau šiandien pirkti, ,kaune berods "meno mūza" vadinasi parduotuvė prie rotušės a. Ten buvo ir didelių formatų po maždaug 14lt jei gerai pamenu, bet buvo ir vos didesnis už A4 uz gal kokius tris litus, tai kai būsiu su mašina nusipirksiu, nes į paskaitas nenoriu nešiotis rankinėj ax.gif

nauji darbeliai nuostabūs wub.gif
Atsakyti