Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Noriu pasirodyti ax.gif
http://public.fotki....sio-beveik.html
išsiuvinėtas beveik 1 lapas iš 24, bet ne visi pilni. darbelio tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labre @ 2011 02 22, 10:17)
Noriu pasirodyti  ax.gif
http://public.fotki....sio-beveik.html
išsiuvinėtas beveik 1 lapas iš 24, bet ne visi pilni. darbelio tai  doh.gif

o kas cia tures buti? g.gif tokiais tempais siuvinejant uztruksi 2 metus lotuliukas.gif na bet pas mane 16lapu siuvinejami jau trys metai, va neseniai prasidejo ketvirti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labre @ 2011 02 22, 09:17)
Noriu pasirodyti  ax.gif

gražus procesas, parodyk kas čia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
bus
user posted image
Tikiuosi įsivažiuoti ir baigti greičiau negu per 2 metus. Na bus kaip bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(labre @ 2011 02 22, 10:25)
bus

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 22 vasario 2011 - 10:38
QUOTE(labre @ 2011 02 22, 11:25)

Vau koks bus grožis wub.gif o siuvinėji pilnu kryžiuku ar pusiniu?
Atsakyti
nu išprotėt galima su tuo siuvinėjimu. dar nesu išsiuvinėjus nei vieno darbo, bet kaip košmarus jau kelintą naktį sapnuoju siuvinėjimo schemutes ir paveiksliukus visokius doh.gif
Atsakyti
Vadinasi užkratas jau plinta po organizmą lotuliukas.gif Neužilgo pradės niežėti rankos, akyse mirgėti spalvos ir apims neapsakomas noras ką nors išsiuvinėti lotuliukas.gif
Čia iš asmeninės patirties biggrin.gif
Atsakyti
Stai mano trys rozes. tiesa pasakius kiek nuvyle, nes darbo daug,spalvu irgi nemazai, o vaizdas lyg pradinukas siuvinetu..sad.gif
foto:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 02 22, 11:33)
nu išprotėt galima su tuo siuvinėjimu. dar nesu išsiuvinėjus nei vieno darbo, bet kaip košmarus jau kelintą naktį sapnuoju siuvinėjimo schemutes ir paveiksliukus visokius  doh.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 02 22, 11:44)
Vadinasi užkratas jau plinta po organizmą  lotuliukas.gif  Neužilgo pradės niežėti rankos, akyse mirgėti spalvos ir apims neapsakomas noras ką nors išsiuvinėti  lotuliukas.gif
Čia iš asmeninės patirties  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Princesė @ 2011 02 22, 12:53)
Stai mano trys rozes. tiesa pasakius kiek nuvyle, nes darbo daug,spalvu irgi nemazai, o vaizdas lyg pradinukas siuvinetu..sad.gif

jau rašiau dėl šių rožių, iš tolo tikrai gražu.
Rėmą gerai parinkai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 02 22, 12:33)
nu išprotėt galima su tuo siuvinėjimu. dar nesu išsiuvinėjus nei vieno darbo, bet kaip košmarus jau kelintą naktį sapnuoju siuvinėjimo schemutes ir paveiksliukus visokius  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Princesė @ 2011 02 22, 13:53)
Stai mano trys rozes.

Nu jo, perėjimai švelnesni galėtų būti, bet darbas gražus, įrėminta gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 02 22, 13:53)

Na, ne taip jau prastai, kaip parašei. Gražios jos, bet ne tokios, nuo kurių aš kablį pagavau blush2.gif
Atsakyti