Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(murkse @ 2011 02 21, 20:16)

"žiauriai gražus"  bis.gif  pirmą kartą matytas. O koks čia linas? Labai į mano panašus, kur fėją dabar siuvinėjau ax.gif

Ačiū 4u.gif . Linas net nežinau tiksliai koks, mama iš darbo parnešė didžiausią gabalą cool.gif bet kiek žinau, tai lietuviškas, natūralios spalvos, tik irgi jau be visų šapelių, apdirbtas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 21, 20:07)
kaip jūs darot tuos lipnių lapelių dėkliukus: perkat lapelius kur jau būna knygučių pavidalu ar tas knygutes (viršelius) darot pačios? 4u.gif

viską darau pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 21, 20:23)
viską darau pati  smile.gif

gal yra internete kokia pamokėlė kaip tai daroma? 4u.gif arba gal būtų galima trumpą mini aprašymuką bent jau iš ko darot viršelį ir kaip lapukus prie jo pritvirtinat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 21, 20:25)
gal yra internete kokia pamokėlė kaip tai daroma? 4u.gif  arba gal būtų galima trumpą mini aprašymuką bent jau iš ko darot viršelį ir kaip lapukus prie jo pritvirtinat? smile.gif

nežinau kur čia būtų galima rast kaip tai daroma, man technologijų mokytoja parodė, kaip daryti g.gif Viršelis iš tokio ganėtinai storo kartono daromas, jį aptraukiu išsiuvinėtu motyvu, įklijuoju vidinį lapą, kad būtų graži vidinė pusė, o lapeliai paprastai įsiklijuoja, jie gi prilimpa, lipnūs gi. O kai pasibaigia jie, galima kitus įsiklijuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukaas*: 21 vasario 2011 - 20:41
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 21, 20:36)
Mano naujas lipnių lapelių dėkliukas

Man labai gražu, tik priekyje kaspinėlį gal mažesnį būčiau dariusi, bet šiaip - elegantiškas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 21, 20:52)
Man labai gražu, tik priekyje kaspinėlį gal mažesnį būčiau dariusi, bet šiaip - elegantiškas darbelis thumbup.gif

jo, aš kai padariau irgi pagalvojau, kad mažesnio kaspinėlio reikėjo biggrin.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 21, 20:40)
nežinau kur čia būtų galima rast kaip tai daroma, man technologijų mokytoja parodė, kaip daryti  g.gif Viršelis iš tokio ganėtinai storo kartono daromas, jį aptraukiu išsiuvinėtu motyvu, įklijuoju vidinį lapą, kad būtų graži vidinė pusė,  o lapeliai paprastai įsiklijuoja, jie gi prilimpa, lipnūs gi. O kai pasibaigia jie, galima kitus įsiklijuot  mirksiukas.gif

ačiū už paaiškinimą, atrodo supratau rolleyes.gif o kur to kartono galima nusipirkti? blush2.gif nes nelabai įsivaizduoju koks būtų tinkamas, kokio storio maždaug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 21, 22:02)
ačiū už paaiškinimą, atrodo supratau rolleyes.gif  o kur to kartono galima nusipirkti? blush2.gif nes nelabai įsivaizduoju koks būtų tinkamas, kokio storio maždaug blush2.gif

Bet kurią užrašinę panagrinėk, jei ją apluptum - viduj tas pats kartonas storas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 21, 22:16)
Bet kurią užrašinę panagrinėk, jei ją apluptum - viduj tas pats kartonas storas smile.gif

jau maždaug įsivaizduoju 4u.gif o jo būna pirkti kanceliarinių prekių parduotuvėse?
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 21, 22:24)
jau maždaug įsivaizduoju 4u.gif o jo būna pirkti kanceliarinių prekių parduotuvėse?

turėtų būti. Gerai pagalvojus - sumastysi namuose kažką esamo panaudot, dežė gal kokia ..
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 21, 22:36)
turėtų būti. Gerai pagalvojus - sumastysi namuose kažką esamo panaudot, dežė gal kokia ..

aš atėjau į kanceliarines, sakau, man labai storo kartojo, sako, tai, kad nepjaustom, o mažais gabalais neturim... sakau tai ką man dabar daryt? tai davė man nemokamai tokia velniai žino iš kur užsilikusiu, bet labai gero, storo kartono. Visa patenkinta tik išėjau thumbup.gif kai pasibaigs tai sakiau, kad batų dėžes pjaustysiu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 21, 23:34)
aš atėjau į kanceliarines, sakau, man labai storo kartojo, sako, tai, kad nepjaustom, o mažais gabalais neturim... sakau tai ką man dabar daryt? tai davė man nemokamai tokia velniai žino iš kur užsilikusiu, bet labai gero, storo kartono. Visa patenkinta tik išėjau thumbup.gif kai pasibaigs tai sakiau, kad batų dėžes pjaustysiu  unsure.gif  biggrin.gif

thumbup.gif pasisekė.
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 21, 21:36)
Mano naujas lipnių lapelių dėkliukas "Le madame" 4u.gif

Gražu wub.gif

Vakar nusipirkau žalsvo lino kaSiūluose. Pradėjau ruoštis kitam darbui rolleyes.gif Bus mano pirmasis po daugelio metų siuvinys ant lino.
Atsakyti