Sveikos merginos,
Ruošiuosi siuvinėti batukus (metiką su rožiniais batraiščiais ) ir ten reikia 903 DMC spalvos, bet tokios niekur nerandu, ar aš čia kažką supainiojau ? Gal galit patarti
Pasirodo ne taip perskaičiau ten 963
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 21, 12:30)
ir prie to paties,pabaigtas beveik medis,vis nesumastau,kaip tuos vardus graziai issiuvinet,ant to pacio audinio siuvinetas
Ar siuvinėjai originaliom spalvom? Aš tai ne, rinkau iš akies Lyg Tavo ryškesnis, bet gal foto kokybė geresnė
Gražus jis man labai...
QUOTE(libaja @ 2011 02 21, 12:59)
Ar siuvinėjai originaliom spalvom? Aš tai ne, rinkau iš akies Lyg Tavo ryškesnis, bet gal foto kokybė geresnė
Gražus jis man labai...
Gražus jis man labai...
siuvineju originaliom,pagal schema.neturiu keliu spalvu,tai arba pirksiu,nes vistiek reiks kitiems darbams arba rinksiu is turimu pagal suderinamuma.darau dabar su dviem gijom ir iskart vaizdas grazeja
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 21, 16:26)
darau dabar su dviem gijom ir iskart vaizdas grazeja
super labai lauksim pasirodant su procesu/pabaigtu darbeliu
Peachy_sheila ačiū
ačiū
procesas juda
QUOTE(doviem @ 2011 02 21, 14:13)
Sveikos, nuostabus visu darbai, uzrasine labai dailiai padaryta
rodausi su procesu
rodausi su procesu
ačiū
procesas juda
Saunuoles mergikes superiniai darbukai
QUOTE(B_March @ 2011 02 21, 13:34)
super labai lauksim pasirodant su procesu/pabaigtu darbeliu
jau stengiuos kuo greiciau baigt ir jau pabaigta parodyt bo mano mergina nekantrauja ja pasikabint aciu jums visoms uz pagalba
murkse,
kokie gražūs darbeliai
kokie gražūs darbeliai
Mano naujas lipnių lapelių dėkliukas "Le madame"
Kiek daug gražių darbelių.
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 21, 19:36)
kaip jūs darot tuos lipnių lapelių dėkliukus: perkat lapelius kur jau būna knygučių pavidalu ar tas knygutes (viršelius) darot pačios?
QUOTE(jurginėlis @ 2011 02 21, 19:20)
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 21, 19:36)
"žiauriai gražus" pirmą kartą matytas. O koks čia linas? Labai į mano panašus, kur fėją dabar siuvinėjau