Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 08, 20:45)
Papirkau siandien beveik 3 metrus lino medziagos... oj siuvinesiu dabar!!!  thumbup.gif  clap.gif  assa.gif

pirkau ir as ''lino medziaga '' ir siuvineti buvo beee.gif ax.gif priejau prie kokybisko lino,ir nieks is ranku neisples thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 08, 22:43)
pirkau ir as ''lino medziaga '' ir siuvineti buvo  beee.gif  ax.gif priejau prie kokybisko lino,ir nieks is ranku neisples  thumbup.gif

na nzn, ar ten lino medziaga ar jau ta geroji smile.gif pirkau is "Linas" parduotuves, netoli prezidenturos. Kazkodel atrodo, kad ten jau tas gerasis turetu but smile.gif
Atsakyti
Super darbeliai visų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2011 03 07, 11:13)
Sakykit, ar buna kam nors taip, kad medziagele patamseja toje vietoje, kur buvo lankelis uzdetas? Ka patartumet daryti kad to nebutu?

Aš kažkaip įsigudrinau laikyti taip, kad ratilai liktų tik blogojoj pusėj thumbup.gif bet iš esmės tai vargas su tais lankeliais.. Man labai įsispaudžia medžiaga nuo lankelio, lygink nelyginęs, tas ratilas matosi nors tu ką..
Atsakyti
na,nezinau,naudoju sena lankeli,kuris net spalva prarades,medini,ir ant baltos,ir bet kokios kitos aidos ar medziagos-nu nelieka man jokie juodi ratilai pan. schmoll.gif o kad susilamdo-taigi isskalbkit ir islyginkit pabaigusios darba-nelieka jokiu zymiu,kad buvo ant lankelio biggrin.gif
Atsakyti
Naudokite q-snap'us siuvinejimui. http://www.better-cr...snap-frame.html

nepardavineju, nereklamuoju del saves, bet geras dalykas. turiu du, ir mano didysis remas po ketveriu metu tarnybos eme pavesti, bet tik del to, kad diiiiidelius kiekius medziagos uzkisinedavau uz jo, nors ir tai dar galiu bandyti iskalbti indaploveje nuimamas plastasines detales, o jei nepades, tai uzsisakyti naujas. . dabar mano naujausia svajone- a la laptopinis remas, kuria ne uz ilgo igyvendinsiu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 09 kovo 2011 - 01:39
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 08, 23:26)
na nzn, ar ten lino medziaga ar jau ta geroji smile.gif pirkau is "Linas" parduotuves, netoli prezidenturos. Kazkodel atrodo, kad ten jau tas gerasis turetu but  smile.gif

jai is lino parduotuves,tai matyt geras linas thumbup.gif ,o metro kaina kokia buvo?as kai pirkau,metras balto lino kainavo 5 lt,plotis jo puse metro,pirkau puse ant puses metro,sumokejau kelis litus ax.gif
Atsakyti
as turbut ant bilei kokios medziagos galiu siuvinet,bet aisku man maloniausi linas ir ewas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 09, 01:19)
na,nezinau,naudoju sena lankeli,kuris net spalva prarades,medini,ir ant baltos,ir bet kokios kitos aidos ar medziagos-nu nelieka man jokie juodi ratilai pan. schmoll.gif o kad susilamdo-taigi isskalbkit ir islyginkit pabaigusios darba-nelieka jokiu zymiu,kad buvo ant lankelio biggrin.gif

Man zymes irgi nelieka nuo lankelio, tik smoras rudokas toks biggrin.gif
Atsakyti
o kur prie prezidenturos yra lino parduotuve? cia Pilies g. einant nuo katedros i virsu link rotuses?.. po kaire?
Atsakyti
Nium va, vakar MB leke mano kavos mergaites pargabent is reminimo centro, bo paziurejau, kad kazkas negerai, nu gi va gi, dumelio ner... doh.gif doh.gif
tai va, stai galutinis(neremintas dar) varinatas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, cia jau beveik reklama gaunasi ax.gif siuo metu ten yra 50 % nuolaidos.
todel uz metra mokejau 11 lt 4u.gif

o randasi tai va, adresiukas yra smile.gif

Lino parduotuve

Atsakyti