Aš kažkaip įsigudrinau laikyti taip, kad ratilai liktų tik blogojoj pusėj bet iš esmės tai vargas su tais lankeliais.. Man labai įsispaudžia medžiaga nuo lankelio, lygink nelyginęs, tas ratilas matosi nors tu ką..
na,nezinau,naudoju sena lankeli,kuris net spalva prarades,medini,ir ant baltos,ir bet kokios kitos aidos ar medziagos-nu nelieka man jokie juodi ratilai pan. o kad susilamdo-taigi isskalbkit ir islyginkit pabaigusios darba-nelieka jokiu zymiu,kad buvo ant lankelio
nepardavineju, nereklamuoju del saves, bet geras dalykas. turiu du, ir mano didysis remas po ketveriu metu tarnybos eme pavesti, bet tik del to, kad diiiiidelius kiekius medziagos uzkisinedavau uz jo, nors ir tai dar galiu bandyti iskalbti indaploveje nuimamas plastasines detales, o jei nepades, tai uzsisakyti naujas. . dabar mano naujausia svajone- a la laptopinis remas, kuria ne uz ilgo igyvendinsiu.
jai is lino parduotuves,tai matyt geras linas ,o metro kaina kokia buvo?as kai pirkau,metras balto lino kainavo 5 lt,plotis jo puse metro,pirkau puse ant puses metro,sumokejau kelis litus
na,nezinau,naudoju sena lankeli,kuris net spalva prarades,medini,ir ant baltos,ir bet kokios kitos aidos ar medziagos-nu nelieka man jokie juodi ratilai pan. o kad susilamdo-taigi isskalbkit ir islyginkit pabaigusios darba-nelieka jokiu zymiu,kad buvo ant lankelio
Nium va, vakar MB leke mano kavos mergaites pargabent is reminimo centro, bo paziurejau, kad kazkas negerai, nu gi va gi, dumelio ner... tai va, stai galutinis(neremintas dar) varinatas