Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Ievukaas* @ 2011 03 08, 00:47)
Norėčiau schemučių receptų knygelei. Esu mačiusi tokį katiną su šaukštu, tai va šitos norėčiau ir dar jeigu turite kokių kelių nuotaikingų irgi receptam. smile.gif 4u.gif

Ne čia papuolei, užsuk į schemų paieškos temą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 03 08, 01:47)
Norėčiau schemučių receptų knygelei. Esu mačiusi tokį katiną su šaukštu, tai va šitos norėčiau ir dar jeigu turite kokių kelių nuotaikingų irgi receptam. smile.gif 4u.gif

margaret sherry kates ir kiti virejai
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 05, 00:23)

Pasakiska feja...As ja kazkada siuvinejau... 4u.gif

O jau naujasis Nimue pauksciukas su mergyte, tai truksta zodziu.

Merginos, gal kuri siuliukus uzsisakinesite greitu metu, prisideciau, nes man reikia kokiu 20 gal 30 spalvu, o noretusi pigiau, nes ir taip tie siulai surija daug.
As is Kauno...
Atsakyti
labas darbstuoles 4u.gif
siuvinejime kryzeliu is esmes esu naujoke ax.gif ir kolkas dar tik mokausi, kad darbeliai pavyktu kiek imanoma dailiau ax.gif pripazistu, kad ne visad gaunasi ax.gif bet kryzeliu magija veikia kaip reikiant, net naktimis schemos sapnuojas lotuliukas.gif

turiu keleta darbeliu, noreciau ir pasirodyt, bet beda, kad nemoku cia ikelti tu nuotrauku. Gal kuriai galeciau jas atsiusti, padetumet ikelti jas cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 03 08, 09:59)
Pasakiska feja...As ja kazkada siuvinejau... 4u.gif

O jau naujasis Nimue pauksciukas su mergyte, tai truksta zodziu.

Merginos, gal kuri siuliukus uzsisakinesite greitu metu, prisideciau, nes man reikia kokiu 20 gal 30 spalvu, o noretusi pigiau, nes ir taip tie siulai surija daug.
As is Kauno...

o kiek tas pigiau? is uzsienio ta prasme?
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2011 03 08, 12:22)
labas darbstuoles  4u.gif

http://imageshack.us/

http://www.radikal.ru/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 kovo 2011 - 11:05
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 08, 12:45)
o kiek tas pigiau? is uzsienio ta prasme?

Maciau kai kuriose Lt svetainese perkant virs 100 vnt spalvu gaunasi po 1,60...
Atsakyti
Sveikos,

rodausi su savo paksutiniu darbeliu:
Kavos mergaite, Blizgi aida 14, DMC siuliukai.

Tikiuosi sindien pavyks nunest iremint smile.gif

user posted image

Atsakyti
as irgi esu ja pradejusi, ant 20 aidos.. iki nosies padariau ir atidejau, kol kita skubu darbeli padarusiu smile.gif
Jau laukiu, kada galesiu prie jos gristi! thumbup.gif
Atsakyti
mylittleprincess labai ačiū už reportažą, pažiūrėjus tik foto seilė tysta, o ką kalbėt kai viską natūroj matai bigsmile.gif

Džeine nimue fėja nuostabi wub.gif

visų kitų darbai irgi gražūs

Dėl MTSA dizainų - Dvi yra daug siuvinėjus, tai ji tikrai žino
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 03 08, 12:21)
Kavos mergaite, Blizgi aida 14, DMC siuliukai.

Aristokratiška... wub.gif

Turiu klausimą toms, kas dirbat su melanžiniais siūlais. Noriu siuvinėt RP medelį ant tamsesnio lino vestuvei dovanai. Kažkaip norėtųsi ne vien baltai, gal su kokiu vos juntamu atspalviuku, bet iki parduotuvės nelabai galiu nulėkt dabar.... Gal kuri galit pasufleruot kokį numeriuką, kad nebūtų labai ryškios spalvos 4u.gif
Kaži, kaip atrodytų 1302?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 08 kovo 2011 - 13:30
QUOTE(libaja @ 2011 03 08, 15:27)
Aristokratiška...  wub.gif

cia gautusi spalvos pereinancios,nelabai graziai butu.graziau kai vientisa spalva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 kovo 2011 - 13:44