Norėčiau schemučių receptų knygelei. Esu mačiusi tokį katiną su šaukštu, tai va šitos norėčiau ir dar jeigu turite kokių kelių nuotaikingų irgi receptam.
Norėčiau schemučių receptų knygelei. Esu mačiusi tokį katiną su šaukštu, tai va šitos norėčiau ir dar jeigu turite kokių kelių nuotaikingų irgi receptam.
O jau naujasis Nimue pauksciukas su mergyte, tai truksta zodziu.
Merginos, gal kuri siuliukus uzsisakinesite greitu metu, prisideciau, nes man reikia kokiu 20 gal 30 spalvu, o noretusi pigiau, nes ir taip tie siulai surija daug. As is Kauno...
labas darbstuoles siuvinejime kryzeliu is esmes esu naujoke ir kolkas dar tik mokausi, kad darbeliai pavyktu kiek imanoma dailiau pripazistu, kad ne visad gaunasi bet kryzeliu magija veikia kaip reikiant, net naktimis schemos sapnuojas
turiu keleta darbeliu, noreciau ir pasirodyt, bet beda, kad nemoku cia ikelti tu nuotrauku. Gal kuriai galeciau jas atsiusti, padetumet ikelti jas cia
O jau naujasis Nimue pauksciukas su mergyte, tai truksta zodziu.
Merginos, gal kuri siuliukus uzsisakinesite greitu metu, prisideciau, nes man reikia kokiu 20 gal 30 spalvu, o noretusi pigiau, nes ir taip tie siulai surija daug.
As is Kauno...
Turiu klausimą toms, kas dirbat su melanžiniais siūlais. Noriu siuvinėt RP medelį ant tamsesnio lino vestuvei dovanai. Kažkaip norėtųsi ne vien baltai, gal su kokiu vos juntamu atspalviuku, bet iki parduotuvės nelabai galiu nulėkt dabar.... Gal kuri galit pasufleruot kokį numeriuką, kad nebūtų labai ryškios spalvos
Kaži, kaip atrodytų 1302?