[quote=Uodegyte,2011 03 07, 15:04]
ji ir neturi veikti ,ja tik issinstaliuoji.
http://www.hobbyware...m_downloads.htm
parsisiusk ta kur uzrasas Windows® XP, Vista, 7,pas mane taipat 7 windows,ir pas mane veikia
Man kazkodel neatidaro
o ko tau neatidaro ?
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 07, 15:26)
o ko tau neatidaro ?
XSD failiuko (The Kiss 1.xsd is siluetai.rar)
perkeliam i az
QUOTE(brendule @ 2011 03 07, 14:30)
as siuvinejau atvirksciai, juodos spalvos - pilnu, o raudonos - pusiniu. bet dabar issididinau pasiziureti savo siuvinetu narcizu originalas kaip turi atrodyti ir matau, kad ne taip dariau. reiketu, kaip tu sakei. tai vadinasi kiek siuvinejau mtsa, viska ne taip dariau
Ačiū už info
Dar pagalbos jūsų noriu. Pas Paukščiuką yra tokia schema:
Ir siūliukai ten surašyti DMC, kokie naudoti, bet ne prie simbolių. Tai nelabai eis atskirti. Gal kuri siuvinėjot ir galit pagelbėti?
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 07, 19:22)
ziuek pagal numeriukus salia siuliuku ,jie atitinka skaiciukus salia simboliu.o siuliukai manau berniuko variantas
Aciu visom uz pagyras
As dazniau darau atvirutes is popieriaus, nei siuvinetas, todel turiu visokiu reikmenu "skrebinimui". Manau, popieriaus Lietuvoje rastumet irgi nusipirkt kokiose skrebinimo reikmenu parduotuvese ar internetu, reiktu tiesiog uzmest aki i skrebinimo temas ir suzinot, kur ju galima isigyt.
As perku pas save, dazniausiai is joann.com, kartais parduotuvej Michaels.
Juosteles pasidariau is eilinio paprasto spalvoto popieriaus su skylamusiu, mazdaug taip:
Daugiau atviruciu galit pasiziuret mano bloge, jos ne visos su siuvinukais, tad cia nededu...
Labai grazu, lauksim ireminto varianto
Mano mazoji ivertino Tavo darbeli su ovacijom, sako, cia "mano mikimauzas"
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 07, 03:15)
iš kur tokio gražaus popiriuko ir juostelių gauni?
As dazniau darau atvirutes is popieriaus, nei siuvinetas, todel turiu visokiu reikmenu "skrebinimui". Manau, popieriaus Lietuvoje rastumet irgi nusipirkt kokiose skrebinimo reikmenu parduotuvese ar internetu, reiktu tiesiog uzmest aki i skrebinimo temas ir suzinot, kur ju galima isigyt.
As perku pas save, dazniausiai is joann.com, kartais parduotuvej Michaels.
Juosteles pasidariau is eilinio paprasto spalvoto popieriaus su skylamusiu, mazdaug taip:
Daugiau atviruciu galit pasiziuret mano bloge, jos ne visos su siuvinukais, tad cia nededu...
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 07, 04:06)
Liko tik išlyginti ir įrėminti
Labai grazu, lauksim ireminto varianto
QUOTE(Metaxa @ 2011 03 07, 04:50)
o čia mano poros dienų darbelis, schema buvo labai prasta tai daug improvizacijos.
Mano mazoji ivertino Tavo darbeli su ovacijom, sako, cia "mano mikimauzas"
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 07, 13:41)
jei spalvos būtų gerokai ryškesnes viskas butu liuks ir man visai nesiblogeja ireminimas i viena
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 06, 16:50)
Mano naujas darbelis Nimue fėjukė
QUOTE(brendule @ 2011 03 06, 19:20)
pasirodau ir as su savo darbeliais
Metrikiukas
Skirtukai labai labai, kai mesi Thomo schemutę įmesk ir vikšrelio
QUOTE(Katu @ 2011 03 07, 07:09)
Rodaus su anos savaites atvirute - nu didesniu darbeliu niekaip neisgimdau
Likau be žado
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 07, 11:06)
Liko tik išlyginti ir įrėminti
QUOTE(Metaxa @ 2011 03 07, 11:50)
o čia mano poros dienų darbelis, schema buvo labai prasta tai daug improvizacijos. Darbelis jau ioškeliavo pas brolį į darželį i kaziuko mugę
Uodegyte - ačiū už patarimus, bandysiu žiūrėt, tikiuosi pavyks
Katu - peržiūrėjau tavo darbelius, likau sužavėta ir dar įsirašiau į savo norų sąrašą pabandyti skrebinimą, na tik atvirutes, jos man gražiausiai atrodo Rašei, kad priemonės nėra būtinos, bet mano nuomone, kaip ir siuvinėjime jos sudaro didelę dalį malonumo, kai turi viską po ranka ir gali pasirinkti. Taip ir akys atsigauna bežiūrint į savo turtą
Katu - peržiūrėjau tavo darbelius, likau sužavėta ir dar įsirašiau į savo norų sąrašą pabandyti skrebinimą, na tik atvirutes, jos man gražiausiai atrodo Rašei, kad priemonės nėra būtinos, bet mano nuomone, kaip ir siuvinėjime jos sudaro didelę dalį malonumo, kai turi viską po ranka ir gali pasirinkti. Taip ir akys atsigauna bežiūrint į savo turtą
Norėčiau schemučių receptų knygelei. Esu mačiusi tokį katiną su šaukštu, tai va šitos norėčiau ir dar jeigu turite kokių kelių nuotaikingų irgi receptam.
nuostabus visu darbai