Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Katu @ 2011 03 07, 06:09)
Rodaus su anos savaites atvirute - nu didesniu darbeliu niekaip neisgimdau  doh.gif

labai graži atvirutė 4u.gif
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 07, 10:06)
Liko tik išlyginti ir įrėminti  smile.gif

pasaka wub.gif
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 07, 10:30)
Patarimas:
1. keisti lankeli
2. tok vietoj laikyti su papildoma medžiagos skiautele
3. naudoti rėma, tada nereikia laikyt medžiagos

aš tik už rėmą thumbup.gif pusę metų žaidžiau su lankeliu, tai mano darbeliai ir stovėjo numesti, kai nėra 100proc rezultato tai ir d irbti nesinori, o dabar tai oho kokiais tempais važiuoju pirmyn thumbup.gif (o ir pasikartosiu kad Džeinės rėmelis fantastiškas, bet kuriam kambario kampely įsitaisau su juo patogiai ) 4u.gif

o čia mano poros dienų darbelis, schema buvo labai prasta tai daug improvizacijos. Darbelis jau ioškeliavo pas brolį į darželį i kaziuko mugę 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 07 kovo 2011 - 10:58
QUOTE(Metaxa @ 2011 03 07, 10:50)
Darbelis jau ioškeliavo pas brolį į darželį i kaziuko mugę 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 03 06, 19:44)
Gražumėlis, jei kas tuoktusi- būtinai tokį siuvinėčiau.

O aš ne. Man šitas metrikas labiau tinka sukaktuvėms vestuvių. Jis toks solidus labai. Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 07, 09:58)
Dar noriu jūsų pagalbos paprašyti. Ketinu MB tetai jubiliejaus proga išsiuvinėti MTSA gėlytes. Ten prancūziškai parašyta kaip siuvinėti, mano skurdžiu šios kalbos supratimu išsiverčiau, kad juodai pažymėtussimbolius siuvinėti pusiniu kryželiu o raudonos spalvos simbolius - pilnu. Esmė tame, kad tų raudonų simbolių schemoje tik keli kryžiukai o visa kita - juodi. Ar teko kam siuvinėti ir ar tikrai gali būti, kad reikia viską siuvinėti pusiniu?

as siuvinejau atvirksciai, juodos spalvos - pilnu, o raudonos - pusiniu. bet dabar issididinau pasiziureti savo siuvinetu narcizu originalas kaip turi atrodyti ir matau, kad ne taip dariau. reiketu, kaip tu sakei. tai vadinasi kiek siuvinejau mtsa, viska ne taip dariau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 03 07, 06:09)
Ir galutinis suklijuotas rezultatas

Puikus rezultatas thumbup.gif
Niežti ir man rankos jau adatėlę čiupti, bet pradėjau mezgimo siūlų kalnus tirpdyt, tad kol kas į jūsų darbukus žiūrėsiu ir seilę varvinsiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 07, 13:41)

o cia ir sita schema bloga unsure.gif ? Spalvos kokios blyskios gaunasi unsure.gif
Paveikslas super, nu bet issiuvinetas tai schmoll.gif , o viename paveiksle iremintas is viso ne kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 07 kovo 2011 - 13:53
Sveikutes 4u.gif

Gal pagelbetumete su schemute : http://pauksciukas.g...mp;subpanel=big

Sis variantas nepasididina, o atspausdinus irgi nesimato.
XSD formatu negaliu paziureti, nes turiu windows 7, ir kazkodel neveikia programele, ar nemoku nustatyti. Gal kas turite iziurima schemute? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 07, 13:41)
ax.gif

verysad.gif liudnas rezultas
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2011 03 07, 15:57)

ji ir neturi veikti ,ja tik issinstaliuoji.

http://www.hobbyware...m_downloads.htm

parsisiusk ta kur uzrasas Windows® XP, Vista, 7,pas mane taipat 7 windows,ir pas mane veikia mirksiukas.gif

QUOTE(vasarė @ 2011 03 07, 15:52)
o cia ir sita schema bloga  unsure.gif ? Spalvos kokios blyskios gaunasi  unsure.gif
Paveikslas super, nu bet issiuvinetas tai  schmoll.gif , o viename paveiksle iremintas is viso  ne kaip atrodo  blush2.gif

cia supersadovnike radau,vaizdas isties klaikus,pavyzdys kad siuvineti is sios serijos triptiku neverta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 kovo 2011 - 14:04
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 07, 14:04)
cia supersadovnike radau,vaizdas isties klaikus,pavyzdys kad siuvineti is sios serijos triptiku neverta  schmoll.gif

labai gaila, nes tikrai graziu yra verysad.gif ,
nu bet ir remint vat i viena paveiksla irgi nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 03 07, 16:06)
labai gaila, nes tikrai graziu yra verysad.gif ,
nu bet ir remint vat i viena paveiksla irgi nesamone  schmoll.gif

man rodos jie uzlenkti,ir ant pasporto kazkaip prikabinti g.gif
Atsakyti