Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 21, 10:50)
Na rodausi savo pabaigtą. Viršutinis baltas tai mes jau su vyrų iš plono kartono patys išpjovėme,nes nebenorėjau nervus gadintis jei vėl kreivai išpjaus  rolleyes.gif

labai gražiai įrėmintas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 21, 11:20)
nebūtinai
prieš 3 metus siuvinejau šį:
ant aidos 14
abu man  thumbup.gif , tik forume sužinojau, kad Nimue ant lino reikia siuvineti  biggrin.gif

net nepasakytum, kad ant aidos, o tuo labiau 14 wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 21, 10:59)
labai gražiai įrėmintas  wub.gif

Dėkui aciuks.gif
Atsakyti
oho kiek gražių darbelių pridėjot per savaitgalį wub.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 21, 08:20)
nebūtinai
prieš 3 metus siuvinejau šį:
ant aidos 14
o sia neperseniausiai siuvinejau, aida 16, ne balta

abu man  thumbup.gif , tik forume sužinojau, kad Nimue ant lino reikia siuvineti  biggrin.gif

tikrai,neatrodo,kad cia aida,nors foto visada daiktas kitaip atrodo.labai grazu wub.gif mano planuose maziausiai trys pagrindines fejos,tad noretusi jas suderint,mat kabinsiu mazes kambary,ir dabar siuvineju ant nezinau,ar cia aida-mat pirkau su dideliu kiekiu kitu medziagu,pagal mane cia Evenweave,ir 18ct,tai va taip gaunasi,jis ne baltas,o kreminis ax.gif nors paziurejus nuotraukoj,panasiau i aida atrodo.bet audinys gana skystas. ir dar tada pasikartosiu su klausimu-kiek siuliuku siuvinejai-man kazkaip atrodo,kad su viena gija per kudai atrodo,nes tavo nuotraukose atrodo taip graziai wub.gif
atsiprasau uz nuotraukos kokybe,bet norejau kad matytusi langeliai ir kokio storumo siuvinetas darbas yra,o ir apsvietimas labai blogas,nes apsiniauke doh.gif blush2.gif
user posted image

ir prie to paties,pabaigtas beveik medis,vis nesumastau,kaip tuos vardus graziai issiuvinet,ant to pacio audinio siuvinetas
user posted image

Atsakyti
Nea, aida DMC 16 biggrin.gif Jojo, ne balta. Labai kokybiška, bet kaina blink.gif 50lt/metras.
Ant knygutės 1 siuliuku siuvinėjau, o ant aidos 2 arba 3. Reikėtų išsitraukt pažiūrėt. Siuvinėjau sau ant knygutės (ta kur ant aidos) ir per didelė gavos biggrin.gif Kita knygutę reikia ieškotis lotuliukas.gif

P.S. Nerealus tavo medis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 21, 11:30)

bet čia pas Jus man atrodo,kad Aida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 21, 12:30)
tikrai,neatrodo,kad cia aida,nors foto visada daiktas kitaip atrodo.labai grazu wub.gif mano planuose maziausiai trys pagrindines fejos,tad noretusi jas suderint,mat kabinsiu mazes kambary,ir dabar siuvineju ant nezinau,ar cia aida-mat pirkau su dideliu kiekiu kitu medziagu,pagal mane cia Evenweave,ir 18ct,tai va taip gaunasi,jis ne baltas,o kreminis ax.gif nors paziurejus nuotraukoj,panasiau i aida atrodo.bet audinys gana skystas. ir dar tada pasikartosiu su klausimu-kiek siuliuku siuvinejai-man kazkaip atrodo,kad su viena gija per kudai atrodo,nes tavo nuotraukose atrodo taip graziai wub.gif

čia tikrai tikrai aida (būna jų ir skystų, minkštų), gali ramiai siuvinėti dviem siūliukais, nesvarbu, ar ji 14, ar 18 smile.gif sakei, kad jau nemažai išsiuvinėjai, bet čia tikrai dar nedaug, tad ramiai persiuvinėk iš naujo - gražiau atrodys ir ne taip skystai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 21 vasario 2011 - 12:17
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 21, 11:44)
bet čia pas Jus man atrodo,kad Aida  ax.gif

taip taip aida
Papildyta:
QUOTE(B_March @ 2011 02 21, 12:16)
čia tikrai tikrai aida (būna jų ir skystų, minkštų), gali ramiai siuvinėti dviem siūliukais, nesvarbu, ar ji 14, ar 18  smile.gif sakei, kad jau nemažai išsiuvinėjai, bet čia tikrai dar nedaug, tad ramiai persiuvinėk iš naujo - gražiau atrodys ir ne taip skystai  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 21 vasario 2011 - 12:30
taip,palyginau as su kitu audiniu -cia aida,teks tada su 2 siuliukais daryt.aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 21 vasario 2011 - 12:33
QUOTE(murkse @ 2011 02 20, 21:57)
Na va pabaigiau adatinę močiūtei, smulkmenėle, bet labai miela

Gražus paukščiukas 4u.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 21, 11:50)
Na rodausi savo pabaigtą.

Gražu, dabar jį siuvinėju. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, nuostabus visu darbai, uzrasine labai dailiai padaryta wub.gif
rodausi su procesu blush2.gif
user posted image