skaičiau kad nelabai kaip gaunas Pirmą kart irgi bandžiau pati daryt, bet pavienių kryžiukų kratinys buvo. Po to viena mamytė padarė, bet tas buvo laaaabia senai.
Papildyta:
Čia turiu tik procesą savo foto, tik pabaigtos nenufotkinus ir neįkėlus
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 06, 11:59)
sveika, gali pabandyt parsisiųst Stitch Art Easy programėlę ir su ja pasidaryt schemas nuotraukų
sios programos padarinys cia dariau savo sunaus nuotrauka ,bet nebaigsiu,medziaga panadosiu kitam darbui
o cia su pattern maker originalia programa
Vat dėl to ir nenorėčiau rizikuot, vistik aš noriu darbo ant juodos kanvos, kad panašūs būtų, o visos žinom kaip nelengva ant jos siuvinėt. o gadint medžiagą,siūlus akis tikrai nesinori Norisi labai gero darbo.
Be to aš neturiu akies ant schemos padarymo, man visada gerai arba blogai
Be to aš neturiu akies ant schemos padarymo, man visada gerai arba blogai
Oho, tikrai ne kas gaunasi... Na aš asmeniškai portretų nedariau ir nesiūvinėjau... Tiesiog pagalvojau, kad veiks ta programėlė
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 06, 09:59)
vartau senas temas. Radau apie foto darymą ir radau nuorodą į osinką (nuotraukos)
sveika, gali pabandyt parsisiųst Stitch Art Easy programėlę ir su ja pasidaryt schemas nuotraukų
Pašom.
kaip ir visada - savaitgalis pasižymėjo naujais gražiais darbeliais, sekmadieniais smagiausia čia ateiti akis paganyt
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 06, 01:10)
grazus darbeliai
na,as gryztu su ispudziais ir fotoreportazu-tiek pasikroviau ideju ir groziu,kad geriau nei foto nepapasakosiu
viskas cia
show
na,as gryztu su ispudziais ir fotoreportazu-tiek pasikroviau ideju ir groziu,kad geriau nei foto nepapasakosiu
viskas cia
show
jetau kokių grožių pamačiau
[quote=zuzanele,2011 03 05, 20:34]
Rodausi su savo pabaigtu darbeliu. Daugiausia darbo įdėjau siuvinėdama foną. Visos žinom, kas siuvinėjot, koks tai nuobodus darbas Išsiuvinėjus foną, susiskersavo medžiaga. Matosi ir nuotraukoj Žiūrėsiu, ar rėminant eis ją ištiesinti...
o tai foną pusiniais siuvinėjai? nes man nesusiskersavo, bet siuvinėjau pilnu kryželiu
Rodausi su savo pabaigtu darbeliu. Daugiausia darbo įdėjau siuvinėdama foną. Visos žinom, kas siuvinėjot, koks tai nuobodus darbas Išsiuvinėjus foną, susiskersavo medžiaga. Matosi ir nuotraukoj Žiūrėsiu, ar rėminant eis ją ištiesinti...
o tai foną pusiniais siuvinėjai? nes man nesusiskersavo, bet siuvinėjau pilnu kryželiu
[quote=Džeinė,2011 03 06, 17:50]
Mano naujas darbelis Nimue fėjukė
pasaka!
pasaka!
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 06, 11:39)
reikėjo dar šlapia pamėgint tampyti
rėminime teks paaukot kryžiuku kogero
rėminime teks paaukot kryžiuku kogero
Išplovus patampiau, bet...
QUOTE(angeliukė9 @ 2011 03 06, 17:50)
Siuvinėjau pilnu kryželiu
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 06, 17:50)
Naujoji nimue fėjukė labai graži
QUOTE(Kaktusine @ 2011 03 05, 20:12)
Rodausi su vestuviniu metriku metinių proga
Labai dailus, puošnus darbas
Džeine - Nimue darbas labai žavingas