Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

skaičiau kad nelabai kaip gaunas blush2.gif Pirmą kart irgi bandžiau pati daryt, bet pavienių kryžiukų kratinys buvo. Po to viena mamytė padarė, bet tas buvo laaaabia senai.
Papildyta:
Čia turiu tik procesą savo foto, tik pabaigtos nenufotkinus ir neįkėlus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 06, 11:59)
sveika, gali pabandyt parsisiųst Stitch Art Easy programėlę ir su ja pasidaryt schemas nuotraukų  mirksiukas.gif

sios programos padarinys schmoll.gif cia dariau savo sunaus nuotrauka ,bet nebaigsiu,medziaga panadosiu kitam darbui rolleyes.gif

user posted image

o cia su pattern maker originalia programa

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 kovo 2011 - 10:16
Vat dėl to ir nenorėčiau rizikuot, vistik aš noriu darbo ant juodos kanvos, kad panašūs būtų, o visos žinom kaip nelengva ant jos siuvinėt. o gadint medžiagą,siūlus akis tikrai nesinori blush2.gif Norisi labai gero darbo.
Be to aš neturiu akies ant schemos padarymo, man visada gerai arba blogai lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, tikrai ne kas gaunasi... Na aš asmeniškai portretų nedariau ir nesiūvinėjau... Tiesiog pagalvojau, kad veiks ta programėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 06, 09:59)
vartau senas temas. Radau apie foto darymą ir radau nuorodą į osinką (nuotraukos)

sveika, gali pabandyt parsisiųst Stitch Art Easy programėlę ir su ja pasidaryt schemas nuotraukų  mirksiukas.gif

Pašom.
Atsakyti
kaip ir visada - savaitgalis pasižymėjo naujais gražiais darbeliais, sekmadieniais smagiausia čia ateiti akis paganyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 06, 01:10)
grazus darbeliai 4u.gif

na,as gryztu su ispudziais ir fotoreportazu-tiek pasikroviau ideju ir groziu,kad geriau nei foto nepapasakosiu
viskas cia
show

jetau kokių grožių pamačiau smile.gif
Atsakyti
[quote=zuzanele,2011 03 05, 20:34]
Rodausi su savo pabaigtu darbeliu. Daugiausia darbo įdėjau siuvinėdama foną. Visos žinom, kas siuvinėjot, koks tai nuobodus darbas doh.gif Išsiuvinėjus foną, susiskersavo medžiaga. Matosi ir nuotraukoj unsure.gif Žiūrėsiu, ar rėminant eis ją ištiesinti... g.gif

o tai foną pusiniais siuvinėjai? nes man nesusiskersavo, bet siuvinėjau pilnu kryželiu ax.gif
Atsakyti
Mano naujas darbelis Nimue fėjukė smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Džeinė,2011 03 06, 17:50]
Mano naujas darbelis Nimue fėjukė smile.gif

pasaka! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 06, 11:39)
reikėjo dar šlapia pamėgint tampyti  smile.gif
rėminime teks paaukot kryžiuku kogero g.gif

Išplovus patampiau, bet... verysad.gif

QUOTE(angeliukė9 @ 2011 03 06, 17:50)
o tai foną pusiniais siuvinėjai? nes man nesusiskersavo, bet siuvinėjau pilnu kryželiu ax.gif

Siuvinėjau pilnu kryželiu unsure.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 03 06, 17:50)
Mano naujas darbelis  Nimue fėjukė  smile.gif

Naujoji nimue fėjukė labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 03 05, 20:12)
Rodausi su vestuviniu metriku metinių proga smile.gif

Labai dailus, puošnus darbas thumbup.gif

Džeine - Nimue darbas labai žavingas thumbup.gif
Atsakyti