Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 04, 10:14)
cia gal nuo prisijungimo priklauso.ar albumu skaiciaus,kas juos ten zino  unsure.gif nu bet ir purto jie mus  g.gif

bet dabar kaip suprantu neberiboja įkeltų MB, šiandien kiek kėliau tai nerašo jokių apribojimų kiek man tų MB liko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 03 04, 13:01)
bet dabar kaip suprantu neberiboja įkeltų MB, šiandien kiek kėliau tai nerašo jokių apribojimų kiek man tų MB liko rolleyes.gif

siuo metu kurie uzsimokeje jie isvis jokiu ribojimu neturi,ir gauna 100 mg per menesi.mums yra ribota (tik negaliu pasakyti kas) ir gaunam 50 mg per menesi.laikas baigsis ir isvis negausim 0 mg.bet galesim naudotis,kviestis draugus ,siustis.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 04, 11:12)
siuo metu kurie uzsimokeje jie isvis jokiu ribojimu neturi,ir gauna 100 mg per menesi.mums yra ribota (tik negaliu pasakyti kas) ir gaunam 50 mg per menesi.laikas baigsis ir isvis negausim 0 mg.bet galesim naudotis,kviestis draugus ,siustis.

bet kai užvakar kėliau foto tai rodė kad išnaudota tiek iš tiek galimų MB, o dabar nieko nerodo, ir per šiandien įkėliau tikrai daugiau negu 50MB 4u.gif nelabai suprantu aš kas gi ten vyksta blush2.gif nors man ir gerai, galiu kelt kiek noriu (bent jau šiandien) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 04, 10:33)

cia kuriuos paminejai,pragonas  mirksiukas.gif blogos schemos .man labai gaila  blush2.gif .1 psl idejau nuoroda triptikams,ir atidziai apsiskaityk  4u.gif

susiparinau vakar doh.gif nes antroji schema buvo ikrauta i planus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 03 03, 20:55)
Gal turi sita ir kaip nors galetum atskanuoti  bigsmile.gif labai noreciau situ tulpiu  ax.gif user posted image

taip,turiu,ikeliau nuoroda cia
keletas gelyciu ir dar sis tas
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 03 04, 14:18)
susiparinau vakar  doh.gif nes antroji schema buvo ikrauta i planus  verysad.gif

taip ,pagalvojau tiek groziu ,o jie pragonai unsure.gif na bant truputi turime is ko rinktis ,visos siuvinesim tuos pacius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 04, 12:37)
taip,turiu,ikeliau nuoroda cia
keletas gelyciu ir dar sis tas

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Skirtukas, šiaip vyrui, bet toks moteriškas tai gal sau pasilikt...? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 04, 15:36)
Skirtukas, šiaip vyrui, bet toks moteriškas tai gal sau pasilikt...? ax.gif
user posted image

jis čia iš dviejų pusių? blush2.gif labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2011 03 04, 16:56)
jis čia iš dviejų pusių? blush2.gif labai patiko  wub.gif

aha, kitoj pusej tik juostele ta aplink apsiūta matosi, viduj paprastas baltas popierius. mirksiukas.gif

Tik necituok su nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 04, 15:36)

koks fainuoliskas skirtukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2011 03 04, 15:56)
jis čia iš dviejų pusių? blush2.gif labai patiko  wub.gif

Šiaip iškart po darbelio, o ir apskritai cituojant, nuotraukų cituoti nereikėtų nono.gif
Atsakyti