Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 02, 17:54)
Oaš ateinu dar su vienu metriku,

Labai gražiai paspartas išpjautas- labai sušvelnina darbelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2011 03 03, 10:42)
Panasu, kad ten kokia nauja darbuotoja dirba. Niekada man nebuvo jokiu nesusipratimu su Kasiulais. O paskutini karta kai siunciausi, tai dvi spalvytes buvo sumaisytos. Nunesiau savo mieste i parduotuve ir pakeite biggrin.gif Be to gavau laiska, kad siuntinys issiustas ketvirtadieni po pietu. penktadieni dar negavau, tai atsispausdinau ta lapa su registracijos numeriu ir vkarop nuejau i pasta, galvoju atsiimsiu, nes sestadieni planavau isvaziuot. Paste sako tokio siuntinio ne tik pas mus nera, bet kompiuteris isvis nerodo, net, kad is Kauno toks issiustas. Dar pastininke pasikviete kita, ta sako cia kazkas su regisrtacijos nr. negerai.  verysad.gif Aisku sestadieni atnese, bet manes nerado, paliko pranesima namie, pirmadieni irgi negalejau atsiimti, tai atsiemiau tik antradieni, Pasirodo visai kitoks registracijos nr. I emeila atsiunte ne registracijos nr, o kazkoki pieno riebuma verysad.gif Aisku ne tragedija, bet anksciau jokiu problemu nebuvo. O dar kai pamaciau, kad dvi spalvos sumaisytos, tai visai supykau.

hmz..na kai atsiemiau tai te ta pati pardaveja kaip visuomet buvo.. siaip jos ten dvi buna, tai veian tia kita, katais ir dviese, kitu nesu macius.. unsure.gif siaip ar taip vakar pradejau jau darbeli siuvinet, cia nzn planuotas jau labai ilgai ir as ta schema jau ilgai atsispausdinus laikau, siuliukus susipirkus...ir kolkas laaabai maloniai siuvinejasi..tik akzin kiek truksiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 03 kovo 2011 - 11:11
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 02, 11:22)
galima prenumeruotis-bus daug pigiau,o ir prenumeratoriams buna specialiai keleta schemu.as du zurnalus uzsiprenumeravus-tik kolkas neturiu laiko viska is ju siuvinet-kitka siuvineju blush2.gif

Gal turi sita ir kaip nors galetum atskanuoti bigsmile.gif labai noreciau situ tulpiu ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 03 03, 12:09)
Labai gražiai paspartas išpjautas- labai sušvelnina darbelį  thumbup.gif

aha, man irgi patinka, kaip taip kampai uzapvalinti thumbup.gif Bet kad ne visur taip pjauna doh.gif As kur nesu visada reminti kai paklausiau, tai sake, kad taip jie nepjauna... schmoll.gif Reiks uzeit i kita kontora su kitu darbuku ir ten pasidometi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 03 03, 12:09)
Labai gražiai paspartas išpjautas- labai sušvelnina darbelį  thumbup.gif

QUOTE(MildukasK @ 2011 03 04, 09:14)
aha, man irgi patinka, kaip taip kampai uzapvalinti  thumbup.gif Bet kad ne visur taip pjauna  doh.gif As kur nesu visada reminti kai paklausiau, tai sake, kad taip jie nepjauna...  schmoll.gif Reiks uzeit i kita kontora su kitu darbuku ir ten pasidometi smile.gif

Aha, man ir labai patinka smile.gif Ten mačiau turi šustras stakles, atrodo naujoviškos (kiek aš išmanau) teko matyt kaip ten jos veikia, tai į kompą suveda matmenis kokia skylė turi gautis padeda lakštą ir pats aparatas išpjauna bigsmile.gif taip įdomiai ax.gif
Atsakyti
as esu macius, kai taip man ant masinos reklamini lipduka pjove... srifta ir viska kompe suderino, o jau aparatas pats ispjove biggrin.gif Cia matyt irgi panasiai smile.gif O kur tu remini?? Ai, cia Klp.... Bet gal ir Vln jau kas turi toki modernu daikta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 04 kovo 2011 - 08:52
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 02, 19:54)

ir man pirmas ispudis,labai grazus pasirode.pasportukas tai wow rolleyes.gif
Atsakyti
Осталось дней бесплатного доступа: 16
По истечению этого срока вы по прежнему сможете пользоваться сайтом, но не сможете закачивать новые фотографии.

gallery.ru galesim naudotis bet uzkrauti schemas,ar failus nebegalesime .liko 16 dienu unsure.gif 250 rubliu = apie 21 litas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 kovo 2011 - 10:02
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 04, 09:55)
gallery.ru galesim naudotis bet uzkrauti schemas,ar failus nebegalesime .liko 16 dienu  unsure.gif  250 rubliu = apie 21 litas

man rodo tik 10 dienų unsure.gif gal čia skirtingai tas terminas? g.gif
Atsakyti
cia gal nuo prisijungimo priklauso.ar albumu skaiciaus,kas juos ten zino unsure.gif nu bet ir purto jie mus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 kovo 2011 - 10:15
labai prasyciau, kad kas nors man atsiustu siuvinejimo schemu, kur paveiksliukai susideda is keliu daliu. labai grazus man jie (lotoso ziedai, moterys pajury, prie kalnu...) ir planuoju koki issisiuvineti. baigtu darbeliu nuotrauku randu, o schemuciu niekur jei kas galetu man i alina.naudzienee@gmail.com :verysad:labai buciau dekinga jei kas atsiustu.
Atsakyti
QUOTE(Alina80 @ 2011 03 04, 12:25)
labai prasyciau, kad kas nors man atsiustu siuvinejimo schemu, kur paveiksliukai susideda is keliu daliu. labai grazus man jie (lotoso ziedai, moterys pajury, prie kalnu...) ir planuoju koki issisiuvineti. baigtu darbeliu nuotrauku randu, o schemuciu niekur   jei kas galetu man i alina.naudzienee@gmail.com :verysad:labai buciau dekinga jei kas atsiustu.

mieloji tam yra tema schemu 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=707703

cia kuriuos paminejai,pragonas mirksiukas.gif blogos schemos .man labai gaila blush2.gif .1 psl idejau nuoroda triptikams,ir atidziai apsiskaityk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 kovo 2011 - 10:33