Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Metaxa @ 2011 03 02, 14:13)
o aš atkeliauju su savo procesu ir kartu savo naujuoju pirkiniu iš Džeinės biggrin.gif

thumbup.gif procesiukas

QUOTE(libaja @ 2011 03 02, 16:52)

nu gi gražu bus drinks_cheers.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 02, 17:54)
Oaš ateinu dar su vienu metriku, jau įrėmintas, vešiu į stotį išsiųsti. Viskas daugiau neoriimsiu užsakymų, nusibodo tą patį siuvinėt. Dar vienas klasiokei ir viskas... nebėra taip malonumo siuvinėti...

gražu, bet apie tą patį tai sutinku
Atsakyti
ačiū už pagyrimus 4u.gif
šiandien pusę dienos negaliu atsidžiaugt tuo rėmu, nereikia mokintis tai ryte susitvarkiau namus ir po to visą likusią dienos dalį siuvinėjau thumbup.gif ale tikrai daug greičiau darbai juda, ką per pusę dienos išsiuvinėjau tai prieš tai buvo dienos darbas nuo pat ryto iki vakaro bigsmile.gif o dar kai kairė ranka normaliai prasidirbs tai žiūrėkit tuoj ir pabaigtuvės biggrin.gif
o anksčiau stebėdavau jūsų tempus ir niekaip negalėjau suprast kaip ten jūs taip greitai, atrodo reikėtų ir namų netvarkyt ir namiškius alkanus laikyt ir tai nepasiekčiau tokių rezultatų tokiais tempais. Dabar jau aišku man viskas doh.gif biggrin.gif

na o metrikiukas thumbup.gif nors dažnai matomas bet kiekvieną kartą iš naujo grožiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 02, 13:51)
nu jo parasysiu..tik cia keit ta medziaga tai ner prasmes as jau ten apibraiziau..negi plausiu ir vesiu atgal smile.gif tieisog pastaba duosiu, kad kita karta biski atidziau matuotu.. siaip man viskas ten patinka ir malonus aptarnavimas ir operatyvumas..ryte susidejau i krepseli prekes, po poros avlandu jau atsiimt variau..matyt visur klaidu buna .. unsure.gif

duosiu tokį patarimą ,jei internetu užsisakynėji, būtinai parašyk pastabose prie užsakymo,kad tau reikia būtent tokio ilgio ir tokio pločio medžiagos ,nes toks bus darbas ,aš HAEDui pirkau medžiagą tai parašiau ir be jokių problemų gavau didžiulį gabalą medžiagos ,ten ne savininkė pati karpo, tai matyt ,kai žmogus samdytas,paskaičiavo ,kad vistiek plotas mežiagos tas pats išeina ir nutarė kad tiks ,Aušrinė būtų atkirpus tiek kiek reikia......
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 03 02, 17:53)
O taip, reikia laiko ismokt idarbint abi rankas, o paskui nerealiais tempais darbelis vis ryskeja  smile.gif dabar vis audziu minti kur uz prieinama kaina gaut vat toki:

o kaip ant jo siuvinėt??? g.gif ranka antra iš viršaus, tikrai nepatogu butu, o po apačia jau nepakiši?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 03 02, 04:49)
lygiai tas pats ir man.viena baigineju o daug dar i prieky suplanuota .vakar nusipirkau zurnala 'stitching world' (uk) o kiek fainu schemu ir visu noriu biggrin.gif tik zurnalas gan brangus £4.

Pas mus jis 13 usd kainuoja, bet perku bent jau kas antra numeri doh.gif

Paguldysiu maziuke pietu ir pabaigsiu BS vienam maziukui darbeliui - atvirutei... Tad vakare pasirodysiu...
Atsakyti
Ačiū už gerą žodį mano metrikiukui, na ką, prisikalbėjau, užsakė dar pora metrikų, bet paveiksliukai mano dar nesiuvinėti tai sutikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 02, 21:01)
o kaip ant jo siuvinėt???  g.gif  ranka antra iš viršaus, tikrai nepatogu butu, o po apačia jau nepakiši??  g.gif

Aš kiek į juos žiūrėjau, irgi nesuprasdavau kaip ant jų siuvinėti. Man vienintelis logiškas paaiškinimas-siuvinėti duriant per dvi skylutes iškart g.gif

P.S. Peachy_sheila įrėminimas atrodo nuostabiai. Visai kitoks vaizdas to paties metriko. smile.gif Atrodo labai švelnus ir subtilus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 02 kovo 2011 - 21:49
QUOTE(zundyte @ 2011 03 02, 19:52)
duosiu tokį patarimą ,jei internetu užsisakynėji, būtinai parašyk pastabose prie užsakymo,kad tau reikia būtent tokio ilgio ir tokio pločio medžiagos ,nes toks bus darbas ,aš HAEDui pirkau medžiagą tai parašiau ir be jokių problemų gavau didžiulį gabalą medžiagos ,ten ne savininkė  pati karpo, tai matyt ,kai žmogus samdytas,paskaičiavo ,kad vistiek plotas mežiagos tas pats išeina ir  nutarė kad tiks ,Aušrinė būtų atkirpus tiek kiek reikia......

tai jau nuo siadie tikrai darasinesiu...smile.gif
Atsakyti
Ameera- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2011 03 02, 21:48)
Aš kiek į juos žiūrėjau, irgi nesuprasdavau kaip ant jų siuvinėti. Man vienintelis logiškas paaiškinimas-siuvinėti duriant per dvi skylutes iškart  g.gif

nors ir per dvi duriant, vistiek, tita ranka medžiaga prilaikyt turėtum?? g.gif

nesuprantu aš to varianto niekaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 03, 12:24)
nors ir per dvi duriant, vistiek, tita ranka medžiaga prilaikyt turėtum??  g.gif

nesuprantu aš to varianto niekaip  blush2.gif

mjoa, dabar ir as susimasciau... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 02, 22:10)
tai jau nuo siadie tikrai darasinesiu...smile.gif

Panasu, kad ten kokia nauja darbuotoja dirba. Niekada man nebuvo jokiu nesusipratimu su Kasiulais. O paskutini karta kai siunciausi, tai dvi spalvytes buvo sumaisytos. Nunesiau savo mieste i parduotuve ir pakeite biggrin.gif Be to gavau laiska, kad siuntinys issiustas ketvirtadieni po pietu. penktadieni dar negavau, tai atsispausdinau ta lapa su registracijos numeriu ir vkarop nuejau i pasta, galvoju atsiimsiu, nes sestadieni planavau isvaziuot. Paste sako tokio siuntinio ne tik pas mus nera, bet kompiuteris isvis nerodo, net, kad is Kauno toks issiustas. Dar pastininke pasikviete kita, ta sako cia kazkas su regisrtacijos nr. negerai. verysad.gif Aisku sestadieni atnese, bet manes nerado, paliko pranesima namie, pirmadieni irgi negalejau atsiimti, tai atsiemiau tik antradieni, Pasirodo visai kitoks registracijos nr. I emeila atsiunte ne registracijos nr, o kazkoki pieno riebuma verysad.gif Aisku ne tragedija, bet anksciau jokiu problemu nebuvo. O dar kai pamaciau, kad dvi spalvos sumaisytos, tai visai supykau.
Atsakyti