Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 02, 13:51)
nu jo parasysiu..tik cia keit ta medziaga tai ner prasmes as jau ten apibraiziau..negi plausiu ir vesiu atgal smile.gif tieisog pastaba duosiu, kad kita karta biski atidziau matuotu.. siaip man viskas ten patinka ir malonus aptarnavimas ir operatyvumas..ryte susidejau i krepseli prekes, po poros avlandu jau atsiimt variau..matyt visur klaidu buna .. unsure.gif

aš ir negrąžinau, bet kitu pirkimu kompensavo ir atsiprašė

o sumažėja, nes jiem gamintojas būna kad netiksliai atkirptus gabalus atsiunčia
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 02, 13:52)
Mechanizmus galima laikrodziu praduotuvese isigyt arba isimt is paprasto laikrodzio - visai neturi skirtumo. Svarbiausia rodykle spatinkancias rast wub.gif
Mano paveikslas tinkamas siai tematikai, nes tevai atsvente 30m vestuviu sukakti - tai manau ir jaunavedziam tiktu ax.gif
O dabarbo prie jo tai nemazai, bent jau man buvo doh.gif

supratau, kad tevams ir vestuviu metiniu proga wink.gif
Aciu uz paaiskinima. Ziuresiu kaip cia man mintis- pribres ar nepribres biggrin.gif
Atsakyti
o aš atkeliauju su savo procesu ir kartu savo naujuoju pirkiniu iš Džeinės biggrin.gif kol buvo be rėmo o su nediduku lankeliu tai procesas labai lėtai judėjo, pavargdavo ranka laikyt likusią audinio dalį susuktą arčiau lankelio kad nesimaišytų siūlui ir vis pabėgdavau aš nuo tų gulbių prie kokių smulkių mažyčių darbelių smile.gif dabar turėtų greičiau judėt pirmyn biggrin.gif

user posted image
dabar jau išbandžius rėmą net neįsivaizduoju kaip aš turėjau tiek kantrybės žaist be jo pusę metų doh.gif aišku ir su rėmu dar reikia išmokt įdarbint abi rankas norint kad greitai eitųsi, kol kas lėtai sekasi blush2.gif lotuliukas.gif

p.s. foto per skubėjima nelabai vykus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 02 kovo 2011 - 14:14
QUOTE(Metaxa @ 2011 03 02, 15:13)
o aš atkeliauju su savo procesu ir kartu savo naujuoju pirkiniu iš Džeinės biggrin.gif kol buvo be rėmo o su nediduku lankeliu tai procesas labai lėtai judėjo, pavargdavo ranka laikyt likusią audinio dalį susuktą arčiau lankelio kad nesimaišytų siūlui ir vis pabėgdavau aš nuo tų gulbių prie kokių smulkių mažyčių darbelių smile.gif dabar turėtų greičiau judėt pirmyn biggrin.gif
dabar jau išbandžius rėmą net neįsivaizduoju kaip aš turėjau tiek kantrybės žaist be jo pusę metų doh.gif aišku ir su rėmu dar reikia išmokt įdarbint abi rankas norint kad greitai eitųsi, kol kas lėtai sekasi blush2.gif  lotuliukas.gif
p.s. foto per skubėjima nelabai vykus blush2.gif

sake, kad ir as per gimtadieni gausiu rema dovanu, tai tikiuosi pajudes angelo procesas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 03 02, 12:13)

Oi, kaip gražu čia bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 02, 14:35)
o as ateinu pabumbeti bskeli  biggrin.gif )
...

Butinai reikia sakyt joms wink.gif kita kart kokia nuolaiduke gausi gal
Atsakyti
na parasiau.atrase kad gali pakeist jei netinka tokia...sakiau kad nereik... bet apie nuolaida jokia neuzsimine... g.gif biggrin.gif matysim kai apsipirkinesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 02, 12:34)
Dar pamaniau, o kaip šis medis ant lino naturalaus žiūrėtusi? Sumasčiau, kad aida tepsis, juk šviesi ir be stiklo planuoju rėmint  doh.gif

user posted image va taip smile.gif Dydis A4 formato, paspartas neuždengia nė kiek, jis čia tam, kad padidintų paveikslą. Siuvinėta ant 28.

Kasiuluose man irgi buvo ČP, lygiai taip pat "degiau" su dovana, ir.. bac - per mažai atkirpta medžiagos. Tai paskambinau iškart, per pora dienų atsiuntė reikiamą gabalą be mokesčio už sintimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 02 kovo 2011 - 16:53
gražūs darbai thumbup.gif . Tas laikrodis/paveikslas labai neįprastas (bent pas mus) praktiškas siuvinėjimo panaudojimas.

O aš neturiu kuo girtis. verysad.gif Siuvinėju tiktai HEAD'ą, o ten kad ir padarai per vakarą 200 kryžiukų bet pavienių,tai bendram vaizde nelabai ir matosi. O kai dar pasiskaitau kaip kai kurios rusės tokio dydžio darbus per metus ar net nepilnus metus padaro mega_shok.gif Aišku ant aidos gal ir greičiau gaunas, bet vistiek blink.gif Aš pasiskaičivau, kad su tokiu pačiu tempu kaip siuvinėju man užtruktų dar apie 1,5-2 metus- pradėjau nuo lapkričio pr. O jos ir ne po vieną darbą dar siuvinėja
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 03 02, 14:13)

dabar jau išbandžius rėmą net neįsivaizduoju kaip aš turėjau tiek kantrybės žaist be jo pusę metų doh.gif aišku ir su rėmu dar reikia išmokt įdarbint abi rankas norint kad greitai eitųsi, kol kas lėtai sekasi blush2.gif  lotuliukas.gif

išmoksi su dviem rankom siuvinėt, paprasta biggrin.gif nu gal pirmas savaites sunkiau, bet paskui atsidžiaugt negalėsi mirksiukas.gif

Lauksim pasirodant su tolimesniu procesu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 02, 19:48)
išmoksi su dviem rankom siuvinėt, paprasta  biggrin.gif  nu gal pirmas savaites sunkiau, bet paskui atsidžiaugt negalėsi  mirksiukas.gif

Lauksim pasirodant su tolimesniu procesu  4u.gif

O taip, reikia laiko ismokt idarbint abi rankas, o paskui nerealiais tempais darbelis vis ryskeja smile.gif dabar vis audziu minti kur uz prieinama kaina gaut vat toki:user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva V: 02 kovo 2011 - 17:54
QUOTE(Miledi @ 2011 03 02, 14:13)
tiesa, kad jau cia uzsukau - vis nesu nesu parodyti Meiles laikrodi kaip mama pasidare:

Man irgi gražu žiūrėti smile.gif

QUOTE(Metaxa @ 2011 03 02, 15:13)
o aš atkeliauju su savo procesu ir kartu savo naujuoju pirkiniu iš Džeinės

Kaip pavydžiu pirkinio tongue.gif procesas, manau tikrai pajudės smile.gif

QUOTE(Miledi @ 2011 03 02, 15:33)
sake, kad ir as per gimtadieni gausiu rema dovanu, tai tikiuosi pajudes angelo procesas blush2.gif

Man irgi sakė, žiūrėsim ar ištesės MB pažadą biggrin.gif

Oaš ateinu dar su vienu metriku, jau įrėmintas, vešiu į stotį išsiųsti. Viskas daugiau neoriimsiu užsakymų, nusibodo tą patį siuvinėt. Dar vienas klasiokei ir viskas... nebėra taip malonumo siuvinėti...

user posted image
Atsakyti