Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Miledi @ 2011 03 02, 13:08)
Sveikos 4u.gif

iskart giriu darbstuolikiu darbelius hi.gif
Ateinu pasirodyt su savo kumelaite - draugei gimtadienio proga siuvineju ax.gif

prisimenu ją smile.gif dar gražiau nei paveiksliuke gaunas 4u.gif
Atsakyti
dar turiu klausimuka: vakar buvau kasiulai.lt ir nusipirkau raktu pakabukus (3vnt uz 12.90Lt) - sake geresnes kokybes nei po viena kad kur parduodami.

Grizau namo pradejau ziurineti, issiuvinejau tokio dydzio pav ir bandziau ideti, bet man nukrenta tas galinis dangtelis sad.gif

kaip Jus tvirtinat? ar cia tokia ju kokybe ir nieko nepadarysi sad.gif
Papildyta:
QUOTE(murkse @ 2011 03 02, 14:10)
prisimenu ją  smile.gif dar gražiau nei paveiksliuke gaunas  4u.gif

siek tiek pergyvenu del pernelyg ryskiu spalvu ax.gif
bet lauksiu pilno rezultato ir tada ziuresiu kas kaip smile.gif

dabar tai man labai grazu wub.gif
Papildyta:
tiesa, kad jau cia uzsukau - vis nesu nesu parodyti Meiles laikrodi kaip mama pasidare:

user posted image

Dabar labai patenkinta, sake vis ziuri ir ziuri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 02, 13:12)
dabar tai man labai grazu wub.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi @ 2011 03 02, 13:13)

tiesa, kad jau cia uzsukau - vis nesu nesu parodyti Meiles laikrodi kaip mama pasidare:

galutinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 02, 13:08)

thumbup.gif

QUOTE(Miledi @ 2011 03 02, 13:13)

kur jau čia nebus patenkinta wub.gif
Atsakyti
o as ateinu pabumbeti bskeli biggrin.gif )

zodziu situacija tokia: ruosiuos daryti augmo liniuote savo panai. siandien specialiai is kasiulu pirkausi 18 aida. ir uzsisakiau 2vnt. tai ten puslapyje raso, jei 2vnt uzsisakai tai atkerpa 50x110cm mano paveslelyje issirinktam raso kad 91cm ilgis gausis, tai galvoju va kaip tik iseis ant reminimo uzlenkimu visi 19cm.. uzsisakiau internetu, siandien pasiemiau.ir...gerai akd pradejau skaciuotis ir braizytis langucius. ziuriu kad man cia lieka neperdaugiausiai...pamatuoju i ilgi - atkirpta 102 cm doh.gif tai man galams lieka tik 11cm doh.gif mazokai..aisku uzteks ir tiek is bedos, bet... nu tai ka biski nusuko unsure.gif kazkaip nzn...aisku pamatavau ploti vietoj 50 atkipta 53...ploto atzvilgiu gal ir neko..bet...esme tokia kad puslapyje parasyti cm ir as i juos orientuojuos..tai gerai kad dar liko kazkiek man tam reminimui..o jei butu kiek ilgesnis paveikslelis buves unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 02 kovo 2011 - 13:37
Miledi, laikrodis superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O aš dabar svarstau ką galėčiau būsimiems krikštatėviams išsiuvinėti- gal kokį šventą paveikslėlį g.gif O gal kokį praktišką dalyką patartumėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 02 kovo 2011 - 13:42
Sveikutes.
Pasigroziu jusu darbeliais- kaskart asmeniskai nepagiriu- bet visu visu jie nuostabus 4u.gif wub.gif

Dabar baigineju metrikiuka, pabaigus parodysiu. Naujas darbas planuose- kazkas vestuviu tematika (vasara laukia giminaicio vestuves, tai butu grazu kazka savo ranku darbo dovanot). Va katik uzmaciau laikrodi su uzrasu "Mylekit amzinai". Visai grazu butu....tik va kur jus tuos laikrodzio mechanizmus perkat, viska pacios ireminate? g.gif ax.gif o gal man, kaip naujokei, per sudetinga butu tai padaryt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 03 02, 13:40)
Miledi, laikrodis superinis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O aš dabar svarstau ką galėčiau būsimiems krikštatėviams išsiuvinėti- gal kokį šventą paveikslėlį  g.gif O gal kokį praktišką dalyką patartumėt.

gal ranksluoscius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 02, 13:35)
o as ateinu pabumbeti bskeli  biggrin.gif )

zodziu situacija tokia: ruosiuos daryti augmo liniuote savo panai. siandien specialiai is kasiulu pirkausi 18 aida. ir uzsisakiau 2vnt. tai ten puslapyje raso, jei 2vnt uzsisakai tai atkerpa 50x110cm  mano paveslelyje issirinktam raso kad 91cm ilgis gausis, tai galvoju va kaip tik iseis ant reminimo uzlenkimu visi 19cm.. uzsisakiau internetu, siandien pasiemiau.ir...gerai akd pradejau skaciuotis ir braizytis langucius. ziuriu kad man cia lieka neperdaugiausiai...pamatuoju i ilgi - atkirpta 102 cm  doh.gif tai man galams lieka tik 11cm  doh.gif mazokai..aisku uzteks ir tiek is bedos, bet... nu tai ka biski nusuko unsure.gif kazkaip nzn...aisku pamatavau ploti vietoj 50 atkipta 53...ploto atzvilgiu gal ir neko..bet...esme tokia kad puslapyje parasyti cm ir as i juos orientuojuos..tai gerai kad dar liko kazkiek man tam reminimui..o jei butu kiek ilgesnis paveikslelis buves unsure.gif

buvo ir man tokia situacija doh.gif , bet kitoj parduotuvėj. Būtinai jiem parašyk ir žiūrėk ką pasiūlys
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 02, 13:47)
buvo ir man tokia situacija  doh.gif , bet kitoj parduotuvėj. Būtinai jiem parašyk ir žiūrėk ką pasiūlys

drinks_cheers.gif aš irgi parašyčiau doh.gif
gerai, kad gerai baigėsi, o jei pritrūktų tų cm verysad.gif
Atsakyti
nu jo parasysiu..tik cia keit ta medziaga tai ner prasmes as jau ten apibraiziau..negi plausiu ir vesiu atgal smile.gif tieisog pastaba duosiu, kad kita karta biski atidziau matuotu.. siaip man viskas ten patinka ir malonus aptarnavimas ir operatyvumas..ryte susidejau i krepseli prekes, po poros avlandu jau atsiimt variau..matyt visur klaidu buna .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 03 02, 14:40)
Sveikutes.
Pasigroziu jusu darbeliais- kaskart asmeniskai nepagiriu- bet visu visu jie nuostabus  4u.gif  wub.gif

Dabar baigineju metrikiuka, pabaigus parodysiu. Naujas darbas planuose- kazkas vestuviu tematika (vasara laukia giminaicio vestuves, tai butu grazu kazka savo ranku darbo dovanot). Va katik uzmaciau laikrodi su uzrasu "Mylekit amzinai". Visai grazu butu....tik va kur jus tuos laikrodzio mechanizmus perkat, viska pacios ireminate?  g.gif  ax.gif o gal man, kaip naujokei, per sudetinga butu tai padaryt? blush2.gif

Mechanizmus galima laikrodziu praduotuvese isigyt arba isimt is paprasto laikrodzio - visai neturi skirtumo. Svarbiausia rodykle spatinkancias rast wub.gif
Mano paveikslas tinkamas siai tematikai, nes tevai atsvente 30m vestuviu sukakti - tai manau ir jaunavedziam tiktu ax.gif
O dabarbo prie jo tai nemazai, bent jau man buvo doh.gif
Atsakyti