Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(*mamusikas* @ 2011 02 20, 21:53)
Labai graži  wub.gif
wub.gif

ačiū

QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 20, 22:13)
kokie cia kutukai ,ar cia ispesiota wub.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif neišpešiota, neturiu mocherinių siūlų biggrin.gif improvizacija. meėzgimo siūlą per pusę padalinau ir dar paploninau, o kai siuvinėji - jis kutusiukus palieka wub.gif tai ir gaunas taip įdomiai. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paprašyti pagalbos gal galit paaiškint man tuos skaičiukus lentelėj kokie čia siulai reikalinti ir koks ji kodas blush2.gif ačiū už informacija
http://img831.images...93m750x740.jpg/
Atsakyti
Superine uzrasine su feja wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
pagarba uz darba 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aciukas visoms uz ivertinimus mano orchideju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliene @ 2011 02 20, 22:47)
Sveikos, noriu paprašyti pagalbos gal galit paaiškint man tuos skaičiukus lentelėj kokie čia siulai reikalinti ir koks ji kodas  blush2.gif ačiū už informacija
http://img831.images...93m750x740.jpg/

Man atrodo buvo DMC siūlai http://uodegyte.gall...ch?ph=MIP-cnGtf
Papildyta:
Ieva V 4u.gif
Atsakyti
labai ačiū tau murkse,bet gal turi su zuikučiu skaičiukus blush2.gif nes čia matau su meškučiu jie ir skirias lyg blush2.gif 4u.gif ar aš klaidingai supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliene @ 2011 02 20, 23:18)
labai ačiū tau murkse,bet gal turi su zuikučiu skaičiukus  blush2.gif nes čia matau su meškučiu jie ir skirias lyg  blush2.gif  4u.gif ar aš klaidingai supratau  blush2.gif

Ir aš esu siuvinėjus su zuikiu. Čia abiems paveiksliukams kodai. Man atrodo pagal simbolius. Pvz. x, p..
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 20, 16:23)
Vauuuu bigsmile.gif Nustebinai wub.gif

tikrai,kad super atrodo thumbup.gif wub.gif

as vis ziuriu,ziuriu-pradejau siuvinet ja ne ant lino, nu ir nesiziuri,bet jau nemazai issiuvinejau doh.gif turiu visokiu medziageliu,bet va tokio lino-ne doh.gif verysad.gif na,tikuosi,kad neuzilgo ir as turesiu tokiu medziageliu vienos forumietes pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 21, 00:47)
tikrai,kad super atrodo thumbup.gif  wub.gif

as vis ziuriu,ziuriu-pradejau siuvinet ja ne ant lino, nu ir nesiziuri,bet jau nemazai issiuvinejau doh.gif turiu visokiu medziageliu,bet va tokio lino-ne doh.gif  verysad.gif na,tikuosi,kad neuzilgo ir as turesiu tokiu medziageliu vienos forumietes pagalba biggrin.gif

nebūtinai
prieš 3 metus siuvinejau šį:
ant aidos 14
user posted image

o sia neperseniausiai siuvinejau, aida 16, ne balta
user posted image

abu man thumbup.gif , tik forume sužinojau, kad Nimue ant lino reikia siuvineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 21, 12:20)
nebūtinai
prieš 3 metus siuvinejau šį:
ant aidos 14

o sia neperseniausiai siuvinejau, aida 16, ne balta
abu man  thumbup.gif , tik forume sužinojau, kad Nimue ant lino reikia siuvineti  biggrin.gif

net nepasakysi kad ant aidos rolleyes.gif ir labai graziai ziurisi wub.gif
Atsakyti
Jei ant labai smulkios Aidos, ir dar spalvą parinkus, gal irgi neblogai Nimukai atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 21, 10:32)
net nepasakysi kad ant aidos  rolleyes.gif ir labai graziai ziurisi  wub.gif

ačiū, pivuke žirniuką auginau biggrin.gif , nestuke.gif buvau, savo "žirniukui" siuvinėjau.
Atsakyti
Na rodausi savo pabaigtą. Viršutinis baltas tai mes jau su vyrų iš plono kartono patys išpjovėme,nes nebenorėjau nervus gadintis jei vėl kreivai išpjaus rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti