Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(murkse @ 2011 03 02, 11:51)
biggrin.gif  bet tu tai šaunuolė iš didžiosios raidės  mirksiukas.gif

smile.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 02, 07:18)
wub.gif  neseniai mano siuvinetas. gyvai nepalyginti gražiau  thumbup.gif
Papildyta:
biggrin.gif  Bevažiuojant į darbą sumasčiau ką norėčiau į darželį išsiuvinėt. Tik dabar riek surast mergaitės kuri siuvinėjo metų laikų medį į mokyklą ar darželį su gimtadieniais. Prisipažinkit kuri  biggrin.gif Ieškojau ieškojau kitos schemutės su metų laikais, bet matyt įkrito į akį būtent tas medis. Tik gimtadienių datų nesiuvinėsiu, o adatėlėmis bus galima vardus prismeigti.

as,as siuvinejau biggrin.gif tik va schemute is gallery.ru parsisiunciau
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 02, 11:18)
as,as siuvinejau biggrin.gif tik va schemute is gallery.ru parsisiunciau

biggrin.gif PASIRODYK DAR KARTA
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 03 02, 08:49)
lygiai tas pats ir man.viena baigineju o daug dar i prieky suplanuota .vakar nusipirkau zurnala 'stitching world' (uk) o kiek fainu schemu ir visu noriu biggrin.gif tik zurnalas gan brangus £4.

galima prenumeruotis-bus daug pigiau,o ir prenumeratoriams buna specialiai keleta schemu.as du zurnalus uzsiprenumeravus-tik kolkas neturiu laiko viska is ju siuvinet-kitka siuvineju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 23, 18:35)
ateinu pasigirt-va taip turetu atrodyt,kai jau bus iki galo pabaigtas-beliko isplaut ir idet i rema
user posted image

Atsakyti
Gražu 4u.gif
O koks dydis gavosi? Galvoju ant stambesnės aidos daryt kad gautusi didesnis. Ant kokios siuvinėjai?
Atsakyti
4u.gif aciu.as siuvinejau ant 18 aidos ir gavosi mazdaug A4 formato-buvau suplanavus i mazdaug tokio dydzio rema det,bet visai netiketai tas,i kuri ireminau pasitaike,jis platesnis,nei A4 formto,bet aukstis turbut tas pats,dabar jau tiksliai nepasakysiu,nes teisybe pasakius,as jo net nematavau,kai pabaigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 02, 11:30)
4u.gif aciu.as siuvinejau ant 18 aidos ir gavosi mazdaug A4 formato-buvau suplanavus i mazdaug tokio dydzio rema det,bet visai netiketai tas,i kuri ireminau pasitaike,jis platesnis,nei A4 formto,bet aukstis turbut tas pats,dabar jau tiksliai nepasakysiu,nes teisybe pasakius,as jo net nematavau,kai pabaigiau blush2.gif

aš įsivaizduoju savo ant A3, kad būtų daugiau vietos lapukams su vardais wub.gif dabar mastau kaip smeigtukus su boružėmis sumeistrauti g.gif

Dar pamaniau, o kaip šis medis ant lino naturalaus žiūrėtusi? Sumasčiau, kad aida tepsis, juk šviesi ir be stiklo planuoju rėmint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 02 kovo 2011 - 11:40
QUOTE(murkse @ 2011 03 02, 12:34)
aš įsivaizduoju savo ant A3, kad būtų daugiau vietos lapukams su vardais  wub.gif  dabar mastau kaip smeigtukus su boružėmis sumeistrauti  g.gif

mano manymu, nuostabi idėja su vardų prisegimu!! šitaip medis tarnaus dar ne vienus metus ir ne vienai grupei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 02, 12:13)
mano manymu, nuostabi idėja su vardų prisegimu!! šitaip medis tarnaus dar ne vienus metus ir ne vienai grupei  thumbup.gif  thumbup.gif

aga, aišku blogai, kad negaliu rėmint, bet mačiau kabo mažiukas grupėje ant lino, tai gerai atrodo nerėmintas. Tikriausiai bus mano metų darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 02, 12:16)
aga, aišku blogai, kad negaliu rėmint, bet mačiau kabo mažiukas grupėje ant lino, tai gerai atrodo nerėmintas. Tikriausiai bus mano metų darbas  biggrin.gif

gali aptraukti ant kamštinio lakšto, kur smeigtuka gerai lenda
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 02, 12:37)
gali aptraukti ant kamštinio lakšto, kur smeigtuka gerai lenda

4u.gif ačiū, mintis thumbup.gif O aš galvojau gal kokį paraloną dėt biggrin.gif

Buna tokių dienų smile.gif bumt ir sumastai biggrin.gif dar Jūs padėjot niuansus apgalvot. Dabar beliko sumastyt smeigtukus boružes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

iskart giriu darbstuolikiu darbelius hi.gif
Ateinu pasirodyt su savo kumelaite - draugei gimtadienio proga siuvineju ax.gif

user posted image
Atsakyti