Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 16:13)
Renato Parolin

wub.gif tikrai gražus darbelis. O iš kur tokių gražių rėmų gauni? smile.gif

Daisiuke - graži knyga labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 01, 19:14)
wub.gif tikrai gražus darbelis. O iš kur tokių gražių rėmų gauni? smile.gif

Daisiuke - graži knyga labai thumbup.gif

vyras parveze lauktuviu .du tokius turiu ax.gif nes esu pamisus nuo antikvariniu ir senovisku remeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2011 - 17:26
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 17:26)
vyras parveze lauktuviu .du tokius turiu  ax.gif nes esu pamisus nuo antikvariniu ir senovisku remeliu.

aš irgi pastebėjau kad tavo įdomūs rėmai buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 10:37)
cia kartais pas tave ne vervaco dizainas.juose nerasomi kodai.rinkiniuose buna su siulais.deja su jais gryna problema.yra vervaco koduku lentele,bet ten puse net neatitinka pavadinimo.o kur ieskai tarp kitu darbu panasia spalva .tai vienos spalvos kodas keliuose darbuose skirtingas.

taip,tas pats.. nu gaila tikrai,toks kielas man tas darbelis wub.gif einu ko kito ieskot,aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Viskas, oficialiai užsikrėčia siūvinėjimo manija! thumbup.gif Dar nebaigiau siuvinėt darbelio, o jau prisipirkau medžiagų kitiems... ir schemų gal kokį šimtą jau parsisiunčiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 01, 23:58)
Viskas, oficialiai užsikrėčia siūvinėjimo manija!  thumbup.gif  Dar nebaigiau siuvinėt darbelio, o jau prisipirkau medžiagų kitiems... ir schemų gal kokį šimtą jau parsisiunčiau  doh.gif  lotuliukas.gif

tai čia tik pirma stadija lotuliukas.gif ,bus dar blogiau:bus penki pradėti,medžiagų pripirkta dar dešimčiai ir schemų 11 papkių po 700MB(kaip pas mane lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 03 02, 06:34)
tai čia tik pirma stadija lotuliukas.gif ,bus dar blogiau:bus penki pradėti,medžiagų pripirkta dar dešimčiai ir schemų 11 papkių po 700MB

Sakai lotuliukas.gif ? As dar kol kas uzsidegus damusineti viena ir tik mintimis deliojuos, ka toliau darysiu. O apie keliu darbu siuvinejima is karto dar nesove i galva toks noras, gal ir neateis, kai didesnius darbus norisi daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,labai jau gražus jūsų darbeliai yra,malonu pasigrožėti.Norėčiau paklausti gal kas iš merginu turite koki paveiksliuką su boružėlėmis?Norėčiau išsiuvinėti darželiui nes dukrytę pradėjau leisti į boružėlių grupelę.Gal dar kas turite geresniu idėju,pasiulykite 4u.gif .Idedu savo vakar dienos bigta darbeli tik dar be remelio.

user posted image

jei kas tures pasiulymu lauksiu emeilo ivetaandrius@gmail.com
čio mano kuklus darbeliai: http://public.fotki....a/siuvinejimas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetaaa: 02 kovo 2011 - 08:43
QUOTE(ivetaaa @ 2011 03 02, 08:40)
Sveikos merginos

wub.gif neseniai mano siuvinetas. gyvai nepalyginti gražiau thumbup.gif
Papildyta:
biggrin.gif Bevažiuojant į darbą sumasčiau ką norėčiau į darželį išsiuvinėt. Tik dabar riek surast mergaitės kuri siuvinėjo metų laikų medį į mokyklą ar darželį su gimtadieniais. Prisipažinkit kuri biggrin.gif Ieškojau ieškojau kitos schemutės su metų laikais, bet matyt įkrito į akį būtent tas medis. Tik gimtadienių datų nesiuvinėsiu, o adatėlėmis bus galima vardus prismeigti.
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 02, 11:18)
wub.gif  neseniai mano siuvinetas. gyvai nepalyginti gražiau  thumbup.gif
Papildyta:
biggrin.gif  Bevažiuojant į darbą sumasčiau ką norėčiau į darželį išsiuvinėt. Tik dabar riek surast mergaitės kuri siuvinėjo metų laikų medį į mokyklą ar darželį su gimtadieniais. Prisipažinkit kuri  biggrin.gif Ieškojau ieškojau kitos schemutės su metų laikais, bet matyt įkrito į akį būtent tas medis. Tik gimtadienių datų nesiuvinėsiu, o adatėlėmis bus galima vardus prismeigti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 02, 09:35)
[url=http://gallery.ru/watch?ph=MIP-cKKD5]

biggrin.gif bet tu tai šaunuolė iš didžiosios raidės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 02 kovo 2011 - 09:51
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 01, 23:58)
Viskas, oficialiai užsikrėčia siūvinėjimo manija!  thumbup.gif  Dar nebaigiau siuvinėt darbelio, o jau prisipirkau medžiagų kitiems... ir schemų gal kokį šimtą jau parsisiunčiau  doh.gif  lotuliukas.gif

lygiai tas pats ir man.viena baigineju o daug dar i prieky suplanuota .vakar nusipirkau zurnala 'stitching world' (uk) o kiek fainu schemu ir visu noriu biggrin.gif tik zurnalas gan brangus £4.
Atsakyti