Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 12:42)
ir patarimas ,neziurek kas kituose darbuose ar schemose.siuvinek tai kas duota.ir blendinga siuvinek (siulu maisyma) taipat.prigrybausi,ir darbas nepatiks  biggrin.gif jau su rinkiniu tai as problemu turejau,kai savaip dariau  doh.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 03 01, 13:26)
Aš manau, kad jei gavai originalų rinkinį- tai viskas turėtų būti gerai. O forumuose yra rizika, kad bus savadarbės schemos.

Dėkui, įtikinot tongue.gif Siuvinėsiu kaip duota - pasimatys jug tik išsiuvinėjus biggrin.gif - o tada, gal jau neberūpės.
Nors aš be gailesčio ardau - tokią rožių puokštę esu tris žiedus iš šešių išardžius, nes negražiai man rodės, užtata dabar gėlių nebeboriu siuvinėti jau kurį laiką tongue.gif
Ačiū - sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 01, 13:42)
o kaip žiauru, kai jau įrėmini ir padovanoji, o tada pamatai, kad kažką pamiršai  doh.gif  doh.gif  doh.gif dar iki dabar nenoriu net pažiūrėti į tą darbą, nes man taip akį rėžia  biggrin.gif

bet kai nieks nežino, tai ir nesupras, are turėjo but ar ne biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 01, 09:53)
laba diena smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 01, 15:21)
bet kai nieks nežino, tai ir nesupras, are turėjo but ar ne  biggrin.gif  mirksiukas.gif

tai taip, ten smulkmena, bet man vistiek akį rėžia, kad negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Renato Parolin ,spalvos mano,siuliukai is likuciu ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2011 - 15:15
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 15:13)
Renato Parolin ,spalvos mano,siuliukai is likuciu  ax.gif

wub.gif ale jau taip miela good.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 15:13)

labai mielas ir siltas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2011 03 01, 17:27)
labai mielas ir siltas darbelis  thumbup.gif

aciu smile.gif paskutinius lino likucius panaudojau.dabar pasipildziau lino atsargom thumbup.gif nusipirkau balto ,kaip seniai as jo norejau wub.gif guli senieji aidos pradeti darbai,bet ne nesinori ziureti i ju puse rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2011 - 15:32
Kiek daug grožių prisiuvinėjot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 01, 10:53)
laba diena smile.gif

retai uzsuku nes siuvineju siuvineju siuvineju  biggrin.gif pasirodau su paskutiniu darbeliu. drauge eina liudininke-pirsliene i vestuves, tai paprase pagamint smile.gif vestuvini linkejmu knygele, cia ta kur bua siuncia per baliu kad surasytu sveikinimus  biggrin.gif

wub.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 16:13)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 16:13)

Labai gražiai, o rėmas koks fainas!
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 03 01, 19:01)
Labai gražiai, o rėmas koks fainas!

aciu merginos smile.gif