Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(B_March @ 2011 03 01, 12:25)
labai ačiū  4u.gif
labai miela  wub.gif  wub.gif
o kodėl Jūs taip nusiteikusi prieš siūlų maišymą? tai visiškai įprastas siuvinėjimo būdas, vadinamas blendingu. Man visada darbeliai gražesni, kai juose yra blendingo, nes spalvos gražiau pereina. Bet jeigu jums tikrai taip nepatinka tas "purvinesnis" variantas, kaip ji vadinate, galite mėginti nemaišyti, kad gautusi labiau plėmais, ir per tai turbūt kažkiek ryškiau. Man asmeniškai toks prislopintas atrodo gražiau ir subtiliau, bet savo nuomonės, žinoma, nenoriu piršti.
bet kuriuo atveju tai tikrai labai gražus paveikslas, o jeigu dar ir primena Jūsų medaus mėnesį - super  thumbup.gif tikiuosi viskas pavyks taip, kaip norite  bigsmile.gif lauksim pasirodant su procesu  smile.gif

Aha, gal aš perdaug nusiteikusi, sutinku, kad pereinamumą duoda g.gif Nesu siuvinėjusi taip schmoll.gif
Gal ištiesų jeigu jau gavau tokį darbą, reik siuvinėti kaip yra, visgi dizainą kūria ne megėjai, žino ką daro.
Pažadu pasidoryti, vien už patarimus ir pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 03 01, 13:30)
Aha, gal aš perdaug nusiteikusi, sutinku, kad pereinamumą duoda  g.gif Nesu siuvinėjusi taip  schmoll.gif
Gal ištiesų jeigu jau gavau tokį darbą, reik siuvinėti kaip yra, visgi dizainą kūria ne megėjai, žino ką daro.
Pažadu pasidoryti, vien už patarimus ir pagalbą  4u.gif

ir patarimas ,neziurek kas kituose darbuose ar schemose.siuvinek tai kas duota.ir blendinga siuvinek (siulu maisyma) taipat.prigrybausi,ir darbas nepatiks biggrin.gif jau su rinkiniu tai as problemu turejau,kai savaip dariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 01, 10:53)
laba diena smile.gif

retai uzsuku nes siuvineju siuvineju siuvineju  biggrin.gif pasirodau su paskutiniu darbeliu. drauge eina liudininke-pirsliene i vestuves, tai paprase pagamint smile.gif vestuvini linkejmu knygele, cia ta kur bua siuncia per baliu kad surasytu sveikinimus  biggrin.gif

be galo grazus!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 02 28, 21:52)
Sveikos siuvinėtojos,

Aš manau, kad jei gavai originalų rinkinį- tai viskas turėtų būti gerai. O forumuose yra rizika, kad bus savadarbės schemos.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
as ir vel rodausi su procesu smile.gif dabar manau jis suletes truputi nes teks pradet mokytis, jau ir taip labai as cia atlaidziai ziuriu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 01, 09:53)
laba diena smile.gif

retai uzsuku nes siuvineju siuvineju siuvineju  biggrin.gif pasirodau su paskutiniu darbeliu. drauge eina liudininke-pirsliene i vestuves, tai paprase pagamint smile.gif vestuvini linkejmu knygele, cia ta kur bua siuncia per baliu kad surasytu sveikinimus  biggrin.gif

wub.gif labai dailu ir viskas thumbup.gif

QUOTE(Anafora @ 2011 03 01, 10:28)
visgi man tie siūlų derinimai, t.y. maišymas skirtingų spalvų vienoje adatoje įtartinai skama  g.gif

tai yra normalu, kaip merginos jau ir rašė, tikrai nieko nekeisk, nes vėliau gailėsies ax.gif
Atsakyti
tiesa, papasakosiu istorij kaip vilkau as ta knygele doh.gif as iki siol vilkdavau klijuodama tik medziagos uzlenktus krastus..niekada visos medziagos su peistukiniais klijais neklijavau nes vis manydavau kad persigers.. bet cia visos rasot kad nepersigeria, galvoju isbandysiu...nugi ziuriu kaip fainai, liuks bigsmile.gif viska grazai uzklijavau, jau noriu lankstyt kampus..O VARGE gi ziuriu dvieju ten tokiu detaliu sidabriniu siuliuku nepadariau...ir rezia aki tas nepadarymas..viska nulupau, baigiau siuvinet ir vel is naujo klijavau doh.gif per durna galva teko du kart daryt smile.gif bet siaip labai patiko toks klijavimas, ir lygiau, ir geriau..visada taip darysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 01, 13:17)
tiesa, papasakosiu istorij kaip vilkau as ta knygele  doh.gif as iki siol vilkdavau klijuodama tik medziagos uzlenktus krastus..niekada visos medziagos su peistukiniais klijais neklijavau nes vis manydavau kad persigers.. bet cia visos rasot kad nepersigeria, galvoju isbandysiu...nugi ziuriu kaip fainai, liuks  bigsmile.gif viska grazai uzklijavau, jau noriu lankstyt kampus..O VARGE gi ziuriu dvieju ten tokiu detaliu sidabriniu siuliuku nepadariau...ir rezia aki tas nepadarymas..viska nulupau, baigiau siuvinet ir vel is naujo klijavau  doh.gif per durna galva teko du kart daryt smile.gif bet siaip labai patiko toks klijavimas, ir lygiau, ir geriau..visada taip darysiu  thumbup.gif

lotuliukas.gif buvo ir man taip. Žiūriu gėlytė neišsiuvinėta biggrin.gif - nuplėšiau, išskalbiau, išsiuvinėjau ir vėl klijuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 01, 13:22)
lotuliukas.gif  buvo ir man taip. Žiūriu gėlytė neišsiuvinėta  biggrin.gif  - nuplėšiau, išskalbiau, išsiuvinėjau ir vėl klijuot  doh.gif

ziauru, nu bet ka padarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 01, 13:22)
lotuliukas.gif  buvo ir man taip. Žiūriu gėlytė neišsiuvinėta  biggrin.gif  - nuplėšiau, išskalbiau, išsiuvinėjau ir vėl klijuot  doh.gif

Man irgi buvo tik su knygos skirtuku. Pradėjau prisiuvinėt medžiagą iš kitos pusės, ogi žiūriu lelijų kuokelių neišsiuvinėjau, tai gerai, kad tik viena kampą buvau apsiuvus- tai nereikėjo ardyti.
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 01, 14:22)

o kaip žiauru, kai jau įrėmini ir padovanoji, o tada pamatai, kad kažką pamiršai doh.gif doh.gif doh.gif dar iki dabar nenoriu net pažiūrėti į tą darbą, nes man taip akį rėžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 01, 13:42)
o kaip žiauru, kai jau įrėmini ir padovanoji, o tada pamatai, kad kažką pamiršai  doh.gif  doh.gif  doh.gif dar iki dabar nenoriu net pažiūrėti į tą darbą, nes man taip akį rėžia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
šiaip linkus daug kartų pertikrint, bet visko buna ypač kai mažasis laiksto biggrin.gif

Todėl labai suprantu mamytę kuriai dešruotom rankom pagriebė knygutę verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 01 kovo 2011 - 13:49