Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 21:22)
neisivazduoju del ko pabalo, dabar bandziau pabalint kitur, nesigavo  doh.gif
Lupt ir man buvo labai gaila,. nes pirma kart taip dailiai kampuciai gavos.
Kirpsiu ir klijuosiu jau prie apvilktos knygutes, bet va nesumastau ar paskui juostele prikijuota ar pesiot siuliukus.

svarbiausia nenusimink 4u.gif bus gražu ir kai prisiūsi, esu darius kelias užrašines taip. Gražiai gaunasi ir aptempus siuviniu ir prisiuvus prie kitos medžiagos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 01, 09:31)
o tavo turimi siuliukai atitinka "purvino" vaizdo atspalvius? Taip bendrai ziurint i juos gal matosi, koks mazdaug spalvingumas bus? Ryskesnis ar blankesnis?

Man rodos purvinensnis, nors taip pat yra atspalvių gelsvų, šviesesnių...Pernakt sugalvojau, kad bandysiu siuvinėti, o kurios vietos nepatinka (pvz. maniškiame rinkinyje rašo, kad reikia sujungti kelias spalvas į vieną - taip matyt išgaunamas tas "purvinas" vaizdas - gal bandysiu nejungti, bandysiu pati parinkti. Pirmąsyk siuvinėsiu rinkinį, kitąsyk žinosiu, kad dar ir rinkiniai skirtingi būna doh.gif
Dėkui,sėkmės darbštuolėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 03 01, 09:49)
Man rodos purvinensnis, nors taip pat yra atspalvių gelsvų, šviesesnių...Pernakt sugalvojau, kad bandysiu siuvinėti, o kurios vietos nepatinka (pvz. maniškiame rinkinyje rašo, kad reikia sujungti kelias spalvas į vieną - taip matyt išgaunamas tas "purvinas" vaizdas - gal bandysiu nejungti, bandysiu pati parinkti. Pirmąsyk siuvinėsiu rinkinį, kitąsyk žinosiu, kad dar ir rinkiniai skirtingi būna  doh.gif
Dėkui,sėkmės darbštuolėms  4u.gif

Aš tai siuvinėčiau tiksliai paga rinkinį, juk tai - originalas ir jokios parsisiųsto schemos iš interneto jo neatstos. Kad ir koks jis gautųsi. Aš asmeniškai bijočiau 'prisižaisti' su spalvų kaitaliojimu.
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2011 03 01, 02:32)
Sveikos!
Su klausimu as 4u.gif  noriu siuvinet smelio spalvos paveiksleli kur mergaite ir berniukas. O ten dmc siulai tik spalvom surasyti,kaip reikia rast kodukus spalvyciu?
Mergaite su skrybeliuku,berniukas su kepure,duoda geles ir bucki i zanda smile.gif nemoku ikelt paveikslelio ax.gif  gal kasnors siuvinejot ir kodus turit?

cia kartais pas tave ne vervaco dizainas.juose nerasomi kodai.rinkiniuose buna su siulais.deja su jais gryna problema.yra vervaco koduku lentele,bet ten puse net neatitinka pavadinimo.o kur ieskai tarp kitu darbu panasia spalva .tai vienos spalvos kodas keliuose darbuose skirtingas.

QUOTE(Anafora @ 2011 02 28, 23:52)
Sveikos siuvinėtojos,

viskas cia gerai,tas sviesesnis RTO dizaino,o kitas DMC.
buna kad to pacio pav buna keliu dizainu mirksiukas.gif tai sis turetu buti DMC.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2011 - 09:48
laba diena smile.gif

retai uzsuku nes siuvineju siuvineju siuvineju biggrin.gif pasirodau su paskutiniu darbeliu. drauge eina liudininke-pirsliene i vestuves, tai paprase pagamint smile.gif vestuvini linkejmu knygele, cia ta kur bua siuncia per baliu kad surasytu sveikinimus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 01, 09:53)
laba diena smile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 01, 09:53)
laba diena smile.gif

retai uzsuku nes siuvineju siuvineju siuvineju  biggrin.gif pasirodau su paskutiniu darbeliu. drauge eina liudininke-pirsliene i vestuves, tai paprase pagamint smile.gif vestuvini linkejmu knygele, cia ta kur bua siuncia per baliu kad surasytu sveikinimus  biggrin.gif

bigsmile.gif wub.gif koks grožis wub.gif
Atsakyti
aciu! 4u.gif as gal knygele vestuvems daryciau kiek kitokia, bet cia bvo toks pageidavimas, butent su tedzais ir butent geltona (vestuviu tema geltona) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 01, 09:54)
Aš tai siuvinėčiau tiksliai paga rinkinį, juk tai - originalas ir jokios parsisiųsto schemos iš interneto jo neatstos. Kad ir koks jis gautųsi. Aš asmeniškai bijočiau 'prisižaisti' su spalvų kaitaliojimu.

Aš nesu nei vieno darbo nesiuvinėjusi ko nors nepakeitusi blush2.gif Į gerą ar prastą pusę - čia kita kalba, bet man kitaip neišeina tongue.gif va šitą rinkinuką suabejojau, visgi man tie siūlų derinimai, t.y. maišymas skirtingų spalvų vienoje adatoje įtartinai skama g.gif Manau pabandysiu pamaišyti pagal parodymą ir ant atskiro lino pasiūvinėti kaip ten maišosi, nesu bandžiusi maišyti niekada.

QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 10:37)
viskas cia gerai,tas sviesesnis RTO dizaino,o kitas DMC.
buna kad to pacio pav buna keliu dizainu  mirksiukas.gif tai sis turetu buti DMC.

Pas mane ant rinkinio parašyta - "Cross Stitch Kit RTO DMC mouline inside". Dar kodas koks tai: Art.M168. Tai suprask dabar ar RTO ar DMC dizaino. Kaip bebūtų bandysiu vistiek, tik dėl maišymo abejoju.
O cia jusu darbelis nuotraukoje? Kieno jis dizaino? - l.gražūs atspalviai wub.gif
Jeigu jūsų ar teko irgi maišyti skirtingas spalvas vienoje adatoje?
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 01 kovo 2011 - 10:32
cia RTO dizainas,dmc siulais.tikroji schema su 22 siulais.darbas is interneto.

schema is zurnalo ,bet su daugiau spalvu.

procesas,spausk ant jo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2011 - 10:44
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 01, 11:37)
cia RTO dizainas,dmc siulais.tikroji schema su 22 siulais.darbas is interneto.
schema is zurnalo ,bet su daugiau spalvu.
ta14.gallery.ru/albums/gallery/130833--40450375-400-ubd5da.jpg[/img][/url]

Supratau, dėkui labai - matau vien pagal puodelio šešėlį - manajame variante puodelio šešėlio atspalvių - 7 spalvos, o jūsų nurodytame 4 . Tas spalvų padauginimas ir duoda matyt "purvinumo", nes per daug visko manajame. Jeigu būtų pas mane surašyti spalvų kodai, bandyčiau atmesti kai kuriuos atspalvius.
Dėkui jums, manau bandysiu siuvinėti kaip nurodyta, tik siūlų nesinori maišyti vistiek, matysiu tada pagal situaciją.
Labai įdomu procesą buvo pažiūrėti - aš niekada nesipaišau ant medžiagos, taip lengviau? (Tiesa nesu siuvinėjusi ant kanvos - tik ant lino). Ir maniau, kad ant kanvos siuvinėjama iš eilės, o dabar matau, kad "plėmais" galima, man taip irgi labiau patinka - išsisiuvinėti "svarbiasias" vietas - "strategines", tada galima mažiau matomus, šešeliuotus dalykus prislopinti jegiu norisi, jaučiu šiame paveiklėlyje ir teks taip daryti.

Dėkui, iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 01 kovo 2011 - 11:27
QUOTE(_Dovi_ @ 2011 02 28, 15:10)
Sveikinimai didziausi  4u.gif

labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2011 03 01, 10:53)
vestuvine linkejmu knygele

labai miela wub.gif wub.gif

QUOTE(Anafora @ 2011 03 01, 12:10)
tik siūlų nesinori maišyti vistiek

o kodėl Jūs taip nusiteikusi prieš siūlų maišymą? tai visiškai įprastas siuvinėjimo būdas, vadinamas blendingu. Man visada darbeliai gražesni, kai juose yra blendingo, nes spalvos gražiau pereina. Bet jeigu jums tikrai taip nepatinka tas "purvinesnis" variantas, kaip ji vadinate, galite mėginti nemaišyti, kad gautusi labiau plėmais, ir per tai turbūt kažkiek ryškiau. Man asmeniškai toks prislopintas atrodo gražiau ir subtiliau, bet savo nuomonės, žinoma, nenoriu piršti.
bet kuriuo atveju tai tikrai labai gražus paveikslas, o jeigu dar ir primena Jūsų medaus mėnesį - super thumbup.gif tikiuosi viskas pavyks taip, kaip norite bigsmile.gif lauksim pasirodant su procesu smile.gif
Atsakyti