Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 21:56)
Balint bijau, nes net neisivaizduoju kaip as taip padariau, bijau visiskai sugadint.
O vat ideja del issiuvinejimo krizeliu ir apkirpimo visai nieko, tik va man idomu, ar neisirs man paksui ta medziaga iki pat siuvinio?

Aš esu darius. Apkirpau daugiau. Išsiuvinėjau aplink kryželiu, ištraukiau siūlus, bet ne iki kryželių, o po du siūliukus palikau ir priklijavau su sausais klijais. Gali pasibandyti ant kokio gabaliuko medžiagėlės. Pažiūrėk kaip gausis.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 02 28, 18:51)
O aš labai norėjau tokių , bet įsigijau ekonominę versiją tokią pabandymui ir esu laaaabai patenkinta. Labai patogiai ir greitai nusikerpa siūlas. Žirklės padėtos dulkėti  biggrin.gif

aš tą jūsų versiją pabadymui irgi užsisakiau, laukiu dabar kol pareis prekės rolleyes.gif
Atsakyti
O kodėl pabalino ? verysad.gif Kaip valėi?
Kad nulupai - Ringuvos muilas turėtų padėt
PS.Nu gi gaila kad lupt reikėjo:(
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 28, 22:50)
O kodėl pabalino ?  verysad.gif  Kaip valėi?
Kad nulupai - Ringuvos muilas turėtų padėt
PS.Nu gi gaila kad lupt reikėjo:(

neisivazduoju del ko pabalo, dabar bandziau pabalint kitur, nesigavo doh.gif
Lupt ir man buvo labai gaila,. nes pirma kart taip dailiai kampuciai gavos.
Kirpsiu ir klijuosiu jau prie apvilktos knygutes, bet va nesumastau ar paskui juostele prikijuota ar pesiot siuliukus.
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos,

Noriu pasiklausti daugiau siuvinėjančių patarimo ax.gif Dėkui jeigu nesupyksite, kad įsiterpiu čia, nežinau ar kur yra spec.klausimams tema blush2.gif
Gavau dovanų šitą grožį (DMC rinkinį):
user posted image]1[/URL]
Senai noriu šio paveiklėlio, nes primena honeymoon mūsų wub.gif , tačiau nustebau dėl atspalvio - paveiklėlis gana blankus ir toks a la purvinas. Šiek tiek paieškojusi pas rusaites radau keletą variantų:
user posted image]2[/URL]user posted image]3[/URL] ir įdomiausia, kad atsisiuntus shemas - skiriasi net spalvų kiekis! Manajame variante - 38, o atsisiustame - 22 g.gif
Taigi pasimečiau ir dabar klausiu, kaip viską suprasti:
Nesu turėjusi rinkinių ar mano paveiklėlis bus LYGIAI toks kaip ant rinkinio pakuotės ar yra galimybė, kad skirsis?
Gal kas yra siuvinėjęs šį paveiklėlį ir pagal kokį raktą, nes akivaizdu, kad jie skiriasi g.gif
AČIŪ labai pasidalinsenčiom patirtimi ar patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 02 28, 22:52)

Gal kas yra siuvinėjęs šį paveiklėlį ir pagal kokį raktą, nes akivaizdu, kad jie skiriasi  g.gif

nesiuvinejau, bet jei parsisiuntet is rusaiciu schemute, tai galima patikrinti ar spalvytes atitinka ar nelb pagal rakta rolleyes.gif ne?
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 19:29)
PADEKIT
va kas gavos po mano bandymu isvalyti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Laukiu ideju kaip gelbet situacija... cia foto jau nuplesto is isplauto sad.gif

vajetau, kaip gaila verysad.gif
tai čia grynai medžiaga išsibalino?? gal "vaniša" naudojai?? g.gif
aš tai dar i skalbimo mašina kiščiau, esu ne vienma skalbus, kai po lankeliu dėmės likdavo, padėdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 01, 01:11)
vajetau, kaip gaila  verysad.gif
tai čia grynai medžiaga išsibalino?? gal "vaniša" naudojai??  g.gif
aš tai dar i skalbimo mašina kiščiau, esu ne vienma skalbus, kai po lankeliu dėmės likdavo, padėdavo  smile.gif

neneudojau vaniso biggrin.gif
gerai cia sakai, reiks pamegint ikist i skalbianke smile.gif gal kazkas pageres smile.gif
Atsakyti
Sveikos!
Su klausimu as 4u.gif noriu siuvinet smelio spalvos paveiksleli kur mergaite ir berniukas. O ten dmc siulai tik spalvom surasyti,kaip reikia rast kodukus spalvyciu?
Mergaite su skrybeliuku,berniukas su kepure,duoda geles ir bucki i zanda smile.gif nemoku ikelt paveikslelio ax.gif gal kasnors siuvinejot ir kodus turit?
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 27, 15:09)
Sumeistravau dar viena zirkliu pakabuti. Lietuviskas linas, pagal mano apskaiciavimus apie 42ct, viena dmc spalvyte. Kutuka ir virvute dariau pati blush2.gif

user posted image

super, ne tik žirklėm jis tinka bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 28, 23:03)
nesiuvinejau, bet jei parsisiuntet is rusaiciu schemute, tai galima patikrinti ar spalvytes atitinka ar nelb pagal rakta rolleyes.gif  ne?

Sveika,

Neatitinka schmoll.gif Maniškiame rinkinyje nėra spalvų kodų - tik tokia paletė su prikabintais siūlais - ir jie užvadinti nuo 1-15 skaitmenimis (tokių palečių trys). Ta prasme pas mane nėra dmc kodų surašytų, o pas rusaites yra g.gif
Nebūtų problemos, bet man tas a la purvinas variantas mažiausiai patinka, o rinkinys nepigus, norisi siuvinėti su meile, o ne todėl, kad tiesiog tokį varinatą turiu.
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 03 01, 09:19)
Sveika,

Neatitinka  schmoll.gif Maniškiame rinkinyje nėra spalvų kodų - tik tokia paletė su prikabintais siūlais - ir jie užvadinti nuo 1-15 skaitmenimis (tokių palečių trys). Ta prasme pas mane nėra dmc kodų surašytų, o pas rusaites yra  g.gif
Nebūtų problemos, bet man tas a la purvinas variantas mažiausiai patinka, o rinkinys nepigus, norisi siuvinėti su meile, o ne todėl, kad tiesiog tokį varinatą turiu.

o tavo turimi siuliukai atitinka "purvino" vaizdo atspalvius? Taip bendrai ziurint i juos gal matosi, koks mazdaug spalvingumas bus? Ryskesnis ar blankesnis?
Atsakyti