Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

noriu pasigirti cool.gif su gimtadieniu gavau žirklutes-gerves bigsmile.gif labai labai džiaugiuosi thumbup.gif jaučiuosi kaip tikra siuvinėtoja dabar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai didziausi 4u.gif
tos zirklutes -gervės išties pakelia nuotaiką siuvinėjant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2011 02 28, 16:10)
Sveikinimai didziausi  4u.gif
tos zirklutes -gervės išties pakelia nuotaiką siuvinėjant  smile.gif

Man irgi jos thumbup.gif Jau savo šeimyną išauklėjau, tai prie jų nebelenda, nes anksčiau vis norėjo ką nors nukirpti su jomis. Tikiu, kad jos vilioja biggrin.gif
Atsakyti
Merginos pirmam psl neliko konverterio gal kuri pasidalins, man reikia iš Anchor į DMC konvertuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 02 28, 16:50)
Merginos pirmam psl neliko konverterio gal kuri pasidalins, man reikia iš Anchor į DMC konvertuot smile.gif

man šis labai patinka:
konverteris

(prieš pradedant naudotis, reikės instaliuoti programėlę Silverlight)
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 02 28, 17:50)

siuvinejimo schemu paieskoje 1 psl konverteriai
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 28, 15:23)
Man irgi jos thumbup.gif Jau savo šeimyną išauklėjau, tai prie jų nebelenda, nes anksčiau vis norėjo ką nors nukirpti su jomis. Tikiu, kad jos vilioja biggrin.gif

sutinku drinks_cheers.gif as irgi irodziau kad tai tik mano thumbup.gif
Atsakyti
O aš labai norėjau tokių user posted image, bet įsigijau ekonominę versiją tokią pabandymui user posted image ir esu laaaabai patenkinta. Labai patogiai ir greitai nusikerpa siūlas. Žirklės padėtos dulkėti biggrin.gif
Atsakyti
PADEKIT
va kas gavos po mano bandymu isvalyti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Laukiu ideju kaip gelbet situacija... cia foto jau nuplesto is isplauto sad.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 10:35)
Sveikos,

reikia jusu pagalbos. Padariau uzrasine, bandziau nufotografuoti, kai staiga mano mazike ciupo uzrasine su savo mazais pirsciukais, kurie ka tik buvo laike desryte, ir liko riebalu demele  doh.gif  Gal zinot, kaip man ja isvalyti, nes knygute jau sutvarkyta, per nkati laikyta kad klijai sudziutu...

riebalus gerai isplauna ukiskas muilas
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 21:29)
PADEKIT
va kas gavos po mano bandymu isvalyti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Laukiu ideju kaip gelbet situacija... cia foto jau nuplesto is isplauto sad.gif

Vis mąstau ką tau patarti... Gal reiktų ir kitur medžiagą pabalinti g.gif
Dar kitas variantas. Aplenk nauja medžiaga knygelę. Iškirpk šitą katinėlį (aš kirpčiau kvadrato formos), užklijuok ant aplenktos knygelės. Ir kad nesimatytų kraštų, apklijuočiau kokia nors juostele.
Arba gali iškirpti didesniais kraštais,išsiuvinėk aplinkui po eilutę kryželiu. Kraštus truputį nuardyk, priklijuok. Nereiks juostelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 vasario 2011 - 19:48
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 28, 21:38)
Vis mąstau ką tau patarti... Gal reiktų ir kitur medžiagą pabalinti g.gif
Dar kitas variantas. Aplenk nauja medžiaga knygelę. Iškirpk šitą katinėlį (aš kirpčiau kvadrato formos), užklijuok ant aplenktos knygelės. Ir kad nesimatytų kraštų, apklijuočiau kokia nors juostele.
Arba gali iškirpti didesniais kraštais,išsiuvinėk aplinkui po eilutę kryželiu. Kraštus truputį nuardyk, priklijuok. Nereiks juostelės.

Balint bijau, nes net neisivaizduoju kaip as taip padariau, bijau visiskai sugadint.
O vat ideja del issiuvinejimo krizeliu ir apkirpimo visai nieko, tik va man idomu, ar neisirs man paksui ta medziaga iki pat siuvinio?
Atsakyti