Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 08:35)
Sveikos,

reikia jusu pagalbos. Padariau uzrasine, bandziau nufotografuoti, kai staiga mano mazike ciupo uzrasine su savo mazais pirsciukais, kurie ka tik buvo laike desryte, ir liko riebalu demele  doh.gif  Gal zinot, kaip man ja isvalyti, nes knygute jau sutvarkyta, per nkati laikyta kad klijai sudziutu...

Buvo maniškis taip pačiupęs, ne su riebaluotom rankom, bet purvinos vis viena buvo:) drėgna servetėlė padėjo 4u.gif bet aida buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 28, 11:02)
Buvo maniškis taip pačiupęs, ne su riebaluotom rankom, bet purvinos vis viena buvo:) drėgna servetėlė padėjo  4u.gif  bet aida buvo  ax.gif

Linas pas mane, paprastas, lietuviskas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 09:07)
Linas pas mane, paprastas, lietuviskas

bandyčiau su drėgna servetele (pampers tada naudojau ). ech, toks darbas gražus. jei nesigaus, teks lupt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 28 vasario 2011 - 09:11
QUOTE(murkse @ 2011 02 28, 11:11)
bandyčiau su drėgna servetele (pampers tada naudojau ). ech, toks darbas gražus. jei nesigaus, teks lupt  verysad.gif

Pavaliau, bet kazkiap vilciu neturiu sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kur galima pigiau įsigyti lino siuvinėjimui? Internetu ax.gif

Ieva, knygelė labai graži. Aš pirkau iš amway loc servetėles, na man jos labai pasiteisina. pvz rudenį dukra apsidrėbė ledais striukę, pavaliau ir neliko, neliko net tokios dėmės kaip kad būna nuo vandens. O ir trint nereikia. Patarčiau pabandyt, nes tikrai super daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 28, 11:19)

Ieva, knygelė labai graži. Aš pirkau iš amway loc servetėles, na man jos labai pasiteisina. pvz rudenį dukra apsidrėbė ledais striukę, pavaliau ir neliko, neliko net tokios dėmės kaip kad būna nuo vandens. O ir trint nereikia. Patarčiau pabandyt, nes tikrai super daiktas.

Aha, zinau kad tokiu yra, bet kur man jas skubiai isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 09:16)

neprarask vilties smile.gif
Atsakyti
Būtum jurbarke, greit paskolinčiau smile.gif

Čia yra SM tema apie AMWAY, pabandyk užklaust, gal mergaitės, kurios platina turi arba kuri paskolions tau vieną servetėlę biggrin.gif

Aš visada jas nešiojuos rankinėj, nes maža kas....
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 28, 09:16)

siūlau iš fairio pasidaryti tirpaliuką ir su dantų šepetuku švelniai pavalyti, paskum nusausinti

Atsakyti
Sveikutes merginos smile.gif

Nepykit lb, bet ateinu pas jus su lb banaliu klausimu wink.gif Nuo ko pradeti siuvineti kryzeliu? g.gif
Esu tai dariusi paskutinisyk mokykloj ir dabar lb noriu prisiminti, nes noriu duktereciai krikstynu proga metrikus issiuvinet smile.gif Siaip man sekesi sitas dalykas ir lb patiko, bet dabar jauciuos kaip visai zalia, nes nieko neturiu, viska reikes nusipirkti ir pan.
Gal duotumet kokiu naudingu patarimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 02 28, 13:36)
Sveikutes merginos smile.gif

Nepykit lb, bet ateinu pas jus su lb banaliu klausimu wink.gif Nuo ko pradeti siuvineti kryzeliu?  g.gif
4u.gif

siuvinejimas kryzeliu
user posted image

bachstitch
(konturai,apvedziojimas)

medziagytes
aida

user posted image

linas

user posted image

evenweave (ewas)

user posted image