Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Dantiste @ 2011 02 27, 15:09)
Sumeistravau dar viena zirkliu pakabuti. Lietuviskas linas, pagal mano apskaiciavimus apie 42ct, viena dmc spalvyte. Kutuka ir virvute dariau pati blush2.gif

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Pumpurėlis thumbup.gif

Dantiste thumbup.gif

Galim bandyt ir SM suskurt tokią temą kur viena kitai sėdynes paspardytume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 27, 15:09)
Sumeistravau dar viena zirkliu pakabuti. Lietuviskas linas, pagal mano apskaiciavimus apie 42ct, viena dmc spalvyte. Kutuka ir virvute dariau pati blush2.gif

Labai gražiai spalvos suderintos, labai mielas pakabutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 27, 17:09)

Labai gražus wub.gif
Atsakyti
dantiste, labai grazu wub.gif ir kutukas grazus gavosi biggrin.gif gausi ismokyt kada.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 26, 14:36)
"Prisiduodu" su įrėmintais darbeliais.

Puikūs darbeliai, o Tralala rėmelis labai gerai parinktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 27, 20:07)
dantiste, labai grazu  wub.gif  ir kutukas grazus gavosi  biggrin.gif  gausi ismokyt kada..  blush2.gif

biggrin.gif as dariau pagal sita paveiksleli: http://www.supermama...?...&p=37507042

aciuks.gif aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
reikia pagalbos.. issiuvinejau metriko duomenis per dideliu sriftu... isardziau .. dabr matosi jau kad medziaga buvo nauda .. gal kam buvo taip nutike.. jei isplauni ar nors kiek atsitato ? net nebezinau ka daryt i... darbelis gaunasi kaip ir sugadintas sad.gif
ir dar norejau klausti, ar jus visada krakmolijat savo darbelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka: 27 vasario 2011 - 21:24
QUOTE(Meka @ 2011 02 27, 22:14)
reikia pagalbos.. issiuvinejau metriko duomenis per dideliu sriftu... isardziau .. dabr matosi  jau kad medziaga buvo nauda ..  gal kam buvo taip nutike.. jei isplauni ar nors kiek atsitato ? net nebezinau ka daryt i... darbelis gaunasi kaip ir sugadintas sad.gif
ir dar norejau klausti, ar jus visada krakmolijat savo darbelius?

jeigu isardzius liko didesnes skylutes, tai turetu isplovus nebesimatyt. o jei liko nuo ryskesnio siulo pukeliai, tai jie nelabai atsiplauna, gal papesiot kazkaip reikia g.gif del krakmolinimo, tai as niekad nekrakmolinu. bandziau viena darbeli, tai dar sugebejau lyginant prisvilint ta krakmola, matyt per tirsta tirpala pasidariau hihihi.gif mano manymu nereikia darbeliu krakmolint, kad ir taip gerai ax.gif
Atsakyti
Aš nekrakmolinu nes siuvinėju ant DMC aidos, o ši ir taip standoka, tad kai išsiplauna ir išsilygina vėl jos standumas atsistato ir gerai įsirėmina.
Atsakyti
aciu.. isploviau .. nesimato.. smile.gif kai bus geresne diena ikelsiu foto. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikia jusu pagalbos. Padariau uzrasine, bandziau nufotografuoti, kai staiga mano mazike ciupo uzrasine su savo mazais pirsciukais, kurie ka tik buvo laike desryte, ir liko riebalu demele doh.gif Gal zinot, kaip man ja isvalyti, nes knygute jau sutvarkyta, per nkati laikyta kad klijai sudziutu...
Atsakyti