Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(*mamusikas* @ 2011 02 26, 12:11)
Florestina tu lyg minėjai, kad yra tema kur įsipareigoji per diena bent 5 x padaryt, tai va man tokios priereikė, nes suplanavus daug visko, o va kažkaip pradėt nepradedu.  smile.gif  turbūt dėl to , kad užpakalis dar nedega smile.gif

Šiaip ne per dieną, o per savaitę, o ta tema kitam forume, bet ten jau daug mūsiškių yra.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 26, 15:36)
"Prisiduodu"

gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 02 26, 21:48)
Šiaip ne per dieną, o per savaitę, o ta tema kitam forume, bet ten jau daug mūsiškių yra.

O gal ir SM reikėtų tokios temos? Ką manote?
Atsakyti
laba diena visoms,

turiu toki klausima, kur Jūs perkat gražų popierių, kuriuo puošiat aplenktas knygeles, is vidines puses kai klijuojat? kur jo galima isigyti, kur didesnis pasirinkimas?
jau turiu issisiuvinejusi paveiksliuka,bet ieskau idomesnio popieriaus... gal galetumet nukreipti, kur tokio issigyti vilniuje?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2011 02 27, 11:34)
laba diena visoms,

turiu toki klausima, kur Jūs perkat gražų popierių, kuriuo puošiat aplenktas knygeles, is vidines puses kai klijuojat? kur jo galima isigyti, kur didesnis pasirinkimas?
jau turiu issisiuvinejusi paveiksliuka,bet ieskau idomesnio popieriaus... gal galetumet nukreipti, kur tokio issigyti vilniuje?
g.gif

kaune perku popieriaus salone senamiestyje. jei riekalingas siaip koks spalvotas popierius ivairesniu spalvu, tai uztenka office 1 pasiulos:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 26, 16:36)
"Prisiduodu" su įrėmintais darbeliais. Pirmas - DMC All Our Yesterdays "Yachting", antras - Tralala "Lutin de Printemps" (Zweigart Belfast Platinum linas, DMC ir Atalie siūlai).

Nuostabus darbeliai ir puikiai parinkti remai! sveikinimai!!!
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 26, 17:20)
Lengviau pradėti nuo kurio nors krašto nei nuo vidurio. Aš pradedu nuo dešinio apatinio krašto, galima ir nuo kitur. Pagal medžiagos tankumą (pvz. 32ct) apsiskaičiuoju darbo dydį centimetrais ir smeigtukais pasižymiu ant medžiagos. Padariusi pirmą kryžiuką, išimu visus smeigtukus ir siuvinėju  cool.gif

labai jus cia sudetingai:) niekada nesizymejau ir nesizymesiu jokiais markeriais ar pan:) viska darau pati, skaiciuoju. juk pagal rasta galima siuvinti, pagal tam tikra fragmenta, spalva. o nebutnai dsimt langeliu ir viskas.
cia manau kiekviena savo sistema ivalde esam:)
svarbu kad rezultatai nuostabus!
o siame forume tikrai yra kur akis paganyti, aciu kad parodote savo darbelius!
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 02 27, 14:20)
labai jus cia sudetingai:) niekada nesizymejau ir nesizymesiu jokiais markeriais ar pan:) viska darau pati, skaiciuoju. juk pagal rasta galima siuvinti, pagal tam tikra fragmenta, spalva. o nebutnai dsimt langeliu ir viskas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 02 27, 14:20)
Nuostabus darbeliai ir puikiai parinkti remai! sveikinimai!!!
Papildyta:

drinks_cheers.gif manau, kad nėra tokio metodo kuris būtų vienintelis teisingiausias, čia daliinamės patirtimi ir patarimais kaip kuri darome, o pagal juos kiekviena atsirenkame kas kam geriausia 4u.gif
Atsakyti
Sumeistravau dar viena zirkliu pakabuti. Lietuviskas linas, pagal mano apskaiciavimus apie 42ct, viena dmc spalvyte. Kutuka ir virvute dariau pati blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 27, 15:09)
Sumeistravau dar viena zirkliu pakabuti. Lietuviskas linas, pagal mano apskaiciavimus apie 42ct, viena dmc spalvyte. Kutuka ir virvute dariau pati blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2011 02 27, 12:34)
laba diena visoms,

g.gif

Esu pirkusi Panoramoje Tamaari parduotuvėje, kur scrap-bookingo priemones pardavinėja. Taip pat esu pirkusi Gerose akyse VCUP. Abiem atvejais buvo labai platus raštų pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 27, 15:09)

koks gražus wub.gif ir spalvos labai gražiai suderintos 4u.gif
Atsakyti