zuzanele,*Radvileee,Ievukaas, buckizs ačiū už įvertinimą. Kas siuvinėjo tai turi įsivaizduoti, kad ji per pusę mažesnė nei įprasta.
Knygutė bičiūlės MAXIMOS. Lapai
murkse labai labai knygele o man kilo toks klausimas, kaip tu padarai juoda nugarele? ar cia trauki atskirais gabaliukais viena puse ir kita..ar medziaga siuvi is keliu gabalu ar kaip?
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 20, 13:19)
aš ir katik sūnaus tokį pat įrėminau ryt dienos šviesoje foto padarysiu
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 20, 17:33)
na va, stai pagaliau iremintos ir jau pakabintos orchidejos
antra karta siuvineto darbo taip nereminciau, labai sudetinga pakabinti
Labai gražu
QUOTE(murkse @ 2011 02 20, 18:15)
Ateinu su nauju darbeliu. kryžiukai 1x1, tad nediduke gavos.
Kaip gražiai mažutė ant knygutės žiūrisi
QUOTE(murkse @ 2011 02 20, 18:15)
Ateinu su nauju darbeliu. kryžiukai 1x1, tad nediduke gavos. Labai bijojau kaip gausis nes reikejo nutupdyt ant šios užrašinės Taip gavos, kad Nimue pirmą kartą ant lino siuvinėjau . Knygutės dydis 15,5x12,7cm
dailu , pasakiška...
o ant kokio lino čia siuvinėjai ?
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 20, 19:10)
murkse labai labai knygele o man kilo toks klausimas, kaip tu padarai juoda nugarele? ar cia trauki atskirais gabaliukais viena puse ir kita..ar medziaga siuvi is keliu gabalu ar kaip?
ir man idomu
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 20, 19:10)
cia tokia knygute buvo jau. tik aplupau popieriu o nugarele liko. galima ir paciam lengvai pasidaryti kitokios spalvos. tiesiog 2 kvadratus - prieki ir nugara apklijuoji pvz linu, o juos sujungi kitos spalvos medziagytes juostele, kaip ta juoda dabar. Ir ta juosta tiesiog klijuojasi ant viršaus.
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 20, 19:17)
Kaip gražiai mažutė ant knygutės žiūrisi
ačiū
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 20, 19:21)
o ant kokio lino čia siuvinėjai ?
ir man idomu
ir man idomu
net nežinau koks, iš 4 rušių kuriuos namie tokios spalvos turėjau, rinkausi, bijojau kad per tamsus nebūtų. Jis švelnus apdirbtas, jau žolių jokių nėr
QUOTE(murkse @ 2011 02 20, 19:33)
cia tokia knygute buvo jau. tik aplupau popieriu o nugarele liko. galima ir paciam lengvai pasidaryti kitokios spalvos. tiesiog 2 kvadratus - prieki ir nugara apklijuoji pvz linu, o juos sujungi kitos spalvos medziagytes juostele, kaip ta juoda dabar. Ir ta juosta tiesiog klijuojasi ant viršaus.
ačiū
net nežinau koks, iš 4 rušių kuriuos namie tokios spalvos turėjau, rinkausi, bijojau kad per tamsus nebūtų. Jis švelnus apdirbtas, jau žolių jokių nėr
ačiū
aaa supratau, zinau tokio stiliaus knygeles o pati dabar ateinancia savaite darysiu butent kad vienoj vietoj skirtingu spalvu dursiu medziaga..nei karto taip nedariau, tai nzn kaip gausis
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 20, 19:36)
aaa supratau, zinau tokio stiliaus knygeles o pati dabar ateinancia savaite darysiu butent kad vienoj vietoj skirtingu spalvu dursiu medziaga..nei karto taip nedariau, tai nzn kaip gausis
gausis gausis, tik ilgokai darysis pirmą kartą
Nuostabi knygelė
mačiau klausimą dėl xcrest.ru schemų- ten tikrai prasta kokybė, kaip ir igolki.ru- jau daug kas nusvilo su tom schemom.
mačiau klausimą dėl xcrest.ru schemų- ten tikrai prasta kokybė, kaip ir igolki.ru- jau daug kas nusvilo su tom schemom.
murkse, knygelė super žiūrisi. Labai tinka tamsesnė nugarėlė
rasiux-,milzinukas ačiū
Na va pabaigiau adatinę močiūtei, smulkmenėle, bet labai miela
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 20, 18:33)
Sveikutes
QUOTE(murkse @ 2011 02 20, 19:15)
Ateinu su nauju darbeliu. kryžiukai 1x1, tad nediduke gavos. Labai bijojau kaip gausis nes reikejo nutupdyt ant šios užrašinės Taip gavos, kad Nimue pirmą kartą ant lino siuvinėjau . Knygutės dydis 15,5x12,7cm
Labai graži
QUOTE(murkse @ 2011 02 20, 21:57)
rasiux-,milzinukas ačiū
QUOTE(murkse @ 2011 02 20, 20:15)
kokie cia kutukai ,ar cia ispesiota