Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Metaxa @ 2011 02 25, 18:08)
sveikos. Visų darbeliai tiesiog nuostabūs 4u.gif  tačiau negaliu neišskirti Dvi darbelių wub.gif  4u.gif
na o aš su klausimu: ar esate užsisakinėję prekių iš darbstuole.eu internetu? Ar ten pristato į namus? ir jeigu taip, tai ar pasiderina laiką prieš atvežant?  ax.gif

Aš esu pirkusi, prekes pristato paštu. Siunčia registruotu pirmenybiniu ir jau paštininkių reikalas nešti į namus ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 02 25, 18:11)
Aš esu pirkusi, prekes pristato paštu. Siunčia registruotu pirmenybiniu ir jau paštininkių reikalas nešti į namus ar ne.

o jeigu neša į namus ir neranda tai ateina lapukas su kuriuo keliauti į paštą? 4u.gif ar čia gal ne tas apie ką galvoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 25, 18:16)
o jeigu neša į namus ir neranda tai ateina lapukas su kuriuo keliauti į paštą? 4u.gif ar čia gal ne tas apie ką galvoju? g.gif

Teisingai galvoji.
Atsakyti
Labuka 4u.gif bandau stoti ir aš į jūsų gretas. viska susipirkau, jau ir su juodu siulu langelius susizymejau, nuo ko man dabar pradeti? blush2.gif
Atsakyti
ačiū Florestina už pagalbą 4u.gif

na ir paskutinis klausimukas, ką tik kalbėjau su mama tai užsiprašė tokio dalyko kurio niekur nerandu, nes net ir neįsivaizduoju ko ieškot blush2.gif mamos kolegė prašė kažkokios dėžutės rankdarbių smulkmenom susidėti, kaip įsivaizduoju tai gal kažkas panašaus į dmc siūlų dėžutę. Bet va ant tos dėžutės dangtelio turi būti skylė išpjauta blink.gif tokį apibūdinimą gavau o dabar "ieškok" doh.gif gal jūs labiau patyrę numanot apie ką čia gali būti kalba?
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 25, 18:29)
ačiū Florestina už pagalbą 4u.gif 

na ir paskutinis klausimukas, ką tik kalbėjau su mama tai užsiprašė tokio dalyko kurio niekur nerandu, nes net ir neįsivaizduoju ko ieškot blush2.gif mamos kolegė prašė kažkokios dėžutės rankdarbių smulkmenom susidėti, kaip įsivaizduoju tai gal kažkas panašaus į dmc siūlų dėžutę. Bet va ant tos dėžutės dangtelio turi būti skylė išpjauta blink.gif tokį apibūdinimą gavau o dabar "ieškok" doh.gif gal jūs labiau patyrę numanot apie ką čia gali būti kalba?

Gal tokia kaip dekupažui skirta arbatinė, ji yra su stiklu viršuje ir skyreliai yra:
user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, visoms už patarimą, reikės bandyti siuvinėti ant lino 4u.gif
Atsakyti
Florestina tu lyg minėjai, kad yra tema kur įsipareigoji per diena bent 5 x padaryt, tai va man tokios priereikė, nes suplanavus daug visko, o va kažkaip pradėt nepradedu. smile.gif turbūt dėl to , kad užpakalis dar nedega smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Noriu siuvinėti rimtesnį darbą ant lino. Kaip aš jį turėčiau pasiruošti, kad nenusigrybaučiau į lankas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2011 02 25, 19:26)
Labuka 4u.gif bandau stoti ir aš į jūsų gretas. viska susipirkau, jau ir su juodu siulu langelius susizymejau, nuo ko man dabar pradeti? blush2.gif

Labas smile.gif Sveika prisijungusi. Nu tai čiupk adatą, verk siūlą (pirmam psl yra parašyta kas kaip) ir siuvinėk smile.gif
Žiūrėk, kad kryželiai gultų į vieną pusę.

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 26, 14:59)
Sveikutės 4u.gif
Noriu siuvinėti rimtesnį darbą ant lino. Kaip aš jį turėčiau pasiruošti, kad nenusigrybaučiau į lankas ax.gif

Aš siuvinėjau tą metriką ant lino, tai žymėjausi dygsniais su siūlu, bet man nepatiko, nes kai kur jis prisisiuvinėjo ir kai reikėjo ištraukyt, vietomis strigo. Tai mano planuose is kasiulu nusipirkti polną markerį ir su juo žymėtis.
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 25, 11:50)
Merginos, iškilo toks klausimas ar kuri siuvinėjote Mirabilia ant aidos? Ar ant aidos gražiai žiūrisi g.gif

Jei jau imsiesi Mirabilia, tai linas savaime nebus sudėtingiausia darbo dalis biggrin.gif Negadink dailaus ir lengvo darbo šiurkščia aida... mirksiukas.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 26, 14:59)
Sveikutės 4u.gif

Man truputį neaišku, kodėl daugelis čia linkę taip sureikšminti siuvinėjimą ant lino. Taigi koks skirtumas? Imi medžiagą, duri adatą ir siuvinėji. Nieko nei ruošti nei pačiai morališkai ruoštis nereikia. Atsipalaiduokit, merginos - linas ne koks baubas ar lepus daiktas, kurio neįmanoma paimti į rankas cool.gif

"Prisiduodu" su įrėmintais darbeliais. Pirmas - DMC All Our Yesterdays "Yachting", antras - Tralala "Lutin de Printemps" (Zweigart Belfast Platinum linas, DMC ir Atalie siūlai).

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 26, 16:36)
"Prisiduodu" su įrėmintais darbeliais. Pirmas - DMC All Our Yesterdays "Yachting", antras - Tralala "Lutin de Printemps" (Zweigart Belfast Platinum linas, DMC ir Atalie siūlai).

Labai dailūs darbai wub.gif
Atsakyti