Sveikos
kiekviena diena perziuriu, kokiu grozybiu idejot - vis nepamirstu.
Visos darbstuolytes ir darbeliai nerealiai grazus
As padariau pertrauka su savo angelu iki kol neisigysiu staklyciu siuvinejimo - nes labai sunku rankose laykyti ir bijau kad medziaga "nusitrinti, pasiteplioti" gali nuo to laikymo rankose
Dabar pradejau siuvineti arkli gelese drauges gimtadieniui, nes ji juos labai megsta Paveiksliukas nedidukas, tai greit susisuksiu
Merginos, iškilo toks klausimas ar kuri siuvinėjote Mirabilia ant aidos? Ar ant aidos gražiai žiūrisi
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 21:25)
Rodausi su savo procesu. Liko tik fonas Labai smagiai siuvinėjasi
vaje ir greitis
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 25, 08:50)
Merginos, iškilo toks klausimas ar kuri siuvinėjote Mirabilia ant aidos? Ar ant aidos gražiai žiūrisi
manau,kad neblogai ziuretusi,nes pvz schemose yra pazymeta,kad galima siuvinet ant 16ct arba pan lace aidos
atidaviau siandien dovana-medi,idomu,kokia reakcija bus mokytojos,nes ji nezinojo nieko apie tai apart tai,kad prasiau vaiku gimtadieniu pagal men
labai grazus darbeliai
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 25, 12:16)
atidaviau siandien dovana-medi,idomu,kokia reakcija bus mokytojos,nes ji nezinojo nieko apie tai apart tai,kad prasiau vaiku gimtadieniu pagal men
labai grazus darbeliai
įsivaizduoju kaip nustebs. dovana. Iškart žiūrės kur kabinti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 25, 10:50)
manau kad žiūrėtųsi ,tik gal pasirink kuo smulkesnę ir gal kokios nors lino spalvos ar kokią vintažinę,ne baltą
o darbeliai visų nuostabūs ,tik kad laiko trūksta, pasižiūrėjus pagirti kasdien
O darbu darbeliu Vienas uz kita grazesni Visoms
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 25, 11:50)
Kiek ma2iau ant Aidos man nepatiko. Aida labai grubi.
QUOTE(Dvi @ 2011 02 25, 16:08)
nemanau kad graziai butu.esu siuvinejusi ant aidos kuris buvo skirtas ant lino.nesiziurejo visai ,net nekabinau
jai labai patinka mirabilia dizainas,ir bijai lino.siulau prasibandyti su mazu darbeliu.pasikonsultuoti,pasiskaityti apie lina,koki pasirinkti ir kaip kas
QUOTE(Dvi @ 2011 02 25, 12:08)
gal per stambi buvo? nes pvz raso taip:
alternate fabric 16count french lace aida
na,tikuosi,kad nustebs,gal ir kitoms parodys
o as pabandymui isigyjau nedideli gabaliuka lino Zweigart natural spalvytes 32count-tai dabar kaip tik pradejau kankint viena is nimue piesinuku
sveikos. Visų darbeliai tiesiog nuostabūs tačiau negaliu neišskirti Dvi darbelių
na o aš su klausimu: ar esate užsisakinėję prekių iš darbstuole.eu internetu? Ar ten pristato į namus? ir jeigu taip, tai ar pasiderina laiką prieš atvežant?
na o aš su klausimu: ar esate užsisakinėję prekių iš darbstuole.eu internetu? Ar ten pristato į namus? ir jeigu taip, tai ar pasiderina laiką prieš atvežant?