Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Sveikos 4u.gif

kiekviena diena perziuriu, kokiu grozybiu idejot - vis nepamirstu.
Visos darbstuolytes ir darbeliai nerealiai grazus wub.gif

As padariau pertrauka su savo angelu iki kol neisigysiu staklyciu siuvinejimo - nes labai sunku rankose laykyti ir bijau kad medziaga "nusitrinti, pasiteplioti" gali nuo to laikymo rankose blush2.gif

Dabar pradejau siuvineti arkli gelese drauges gimtadieniui, nes ji juos labai megsta smile.gif Paveiksliukas nedidukas, tai greit susisuksiu ax.gif
Atsakyti
Merginos, iškilo toks klausimas ar kuri siuvinėjote Mirabilia ant aidos? Ar ant aidos gražiai žiūrisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 21:25)
Rodausi su savo procesu. Liko tik fonas rolleyes.gif Labai smagiai siuvinėjasi thumbup.gif

vaje ir greitis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 vasario 2011 - 11:57
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 25, 08:50)
Merginos, iškilo toks klausimas ar kuri siuvinėjote Mirabilia ant aidos? Ar ant aidos gražiai žiūrisi g.gif

manau,kad neblogai ziuretusi,nes pvz schemose yra pazymeta,kad galima siuvinet ant 16ct arba pan lace aidos

atidaviau siandien dovana-medi,idomu,kokia reakcija bus mokytojos,nes ji nezinojo nieko apie tai apart tai,kad prasiau vaiku gimtadieniu pagal men blush2.gif

labai grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 25 vasario 2011 - 12:17
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 25, 12:16)

atidaviau siandien dovana-medi,idomu,kokia reakcija bus mokytojos,nes ji nezinojo nieko apie tai apart tai,kad prasiau vaiku gimtadieniu pagal men blush2.gif
labai grazus darbeliai thumbup.gif

įsivaizduoju kaip nustebs. thumbup.gif dovana. Iškart žiūrės kur kabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 25, 10:50)

manau kad žiūrėtųsi ,tik gal pasirink kuo smulkesnę ir gal kokios nors lino spalvos ar kokią vintažinę,ne baltą ax.gif

o darbeliai visų nuostabūs 4u.gif 4u.gif ,tik kad laiko trūksta, pasižiūrėjus pagirti kasdien blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 25 vasario 2011 - 13:17
O darbu darbeliu wub.gif Vienas uz kita grazesni wub.gif Visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 25, 11:50)

Kiek ma2iau ant Aidos man nepatiko. Aida labai grubi.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 25, 16:08)

nemanau kad graziai butu.esu siuvinejusi ant aidos kuris buvo skirtas ant lino.nesiziurejo visai ,net nekabinau schmoll.gif

jai labai patinka mirabilia dizainas,ir bijai lino.siulau prasibandyti su mazu darbeliu.pasikonsultuoti,pasiskaityti apie lina,koki pasirinkti ir kaip kas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 vasario 2011 - 14:25
sveikos. nzn kaip cia jum paaiskinti ko man butent reikia, bet visur ieskau tokios gulincios moters nuogo kuno silueto. visur ismeta jau issiuvinėta, bet schemos nerandu niekur, jei kas turi gal gali atsiusti man kristaliuke@gmail.com buciau begalo dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 25, 12:08)

gal per stambi buvo? nes pvz raso taip:
alternate fabric 16count french lace aida

na,tikuosi,kad nustebs,gal ir kitoms parodys biggrin.gif
o as pabandymui isigyjau nedideli gabaliuka lino Zweigart natural spalvytes 32count-tai dabar kaip tik pradejau kankint viena is nimue piesinuku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 25 vasario 2011 - 15:43
sveikos. Visų darbeliai tiesiog nuostabūs 4u.gif tačiau negaliu neišskirti Dvi darbelių wub.gif 4u.gif
na o aš su klausimu: ar esate užsisakinėję prekių iš darbstuole.eu internetu? Ar ten pristato į namus? ir jeigu taip, tai ar pasiderina laiką prieš atvežant? ax.gif
Atsakyti