Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Sveikos!
norejau jusu pagalbos, ar kuri kuriate schemas is nuotrauku su Stich Art easy? kai programa suformuoja tas spalvas, ar jos realybej buna tokios pat grazios kaip foto?
As cia draugams vestuviu proga padariau schemute ir man kazkaip gaunas, kad yra ruzavu tonu, nors originalioj foto kaip ir rudi visi atspalviai g.gif
user posted image

dabar berasydama sumasciau, kad nezinau, kaip reikia toj programoj nustatyt, kokio tankumo medziaga naudosi doh.gif gal kas pagelbetu? buciau labai dekinga 4u.gif

Papildyta:
radau, kur nustatyt medziaga - pagal kryziuku skaiciu cm, tai pasiskaiciuosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InDovi: 24 vasario 2011 - 19:56
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 22:36)

jau kartosiuosi, bet NEREALIAI GRAZU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif o ir kokiais tempais darbas vyksta ohmy.gif

QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 24, 13:40)

mielas darbukas 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 19:25)
Rodausi su savo procesu. Liko tik fonas rolleyes.gif

labai labai grazu ir kaip greitai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 02 24, 19:46)
poster_offtopic.gif  murkse nuostabus avataras  wub.gif  wub.gif

4u.gif O schemos pavadinimas lotuliukas.gif "Liubitelskaja" ("Megėjų")
Galiu ir schema pasidalinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2011 02 24, 20:52)
Sveikos!
norejau jusu pagalbos, ar kuri kuriate schemas is nuotrauku su Stich Art easy? kai programa suformuoja tas spalvas, ar jos realybej buna tokios pat grazios kaip foto?
As cia draugams vestuviu proga padariau schemute ir man kazkaip gaunas, kad yra ruzavu tonu, nors originalioj foto kaip ir rudi visi atspalviai  g.gif

buna visokiu atspalviu, ir juodai baltose schemose buna ir rausvu, ir zaliu spalvu. O cia kur gabaleli schemos idejai, cia tik mazas fragmentas, ar turetu kazkas matytis? g.gif kad nesigautu paskui daug darbo ideta, o rezultatas nekoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 24, 21:07)
buna visokiu atspalviu, ir juodai baltose schemose buna ir rausvu, ir zaliu spalvu. O cia kur gabaleli schemos idejai, cia tik mazas fragmentas, ar turetu kazkas matytis? g.gif kad nesigautu paskui daug darbo ideta, o rezultatas nekoks 4u.gif

cia idejau galva zmogaus, o jums nesimato jinai? as, kai foto dariau, tai zinau, kas cia, bet gal tikrai visiskai schema neaiski g.gif
tai vat ir baisu, ar cia isvis kas gausis rolleyes.gif
cia turetu buti va toks paveiksliukas
user posted image
(nukopijavau is stitch art programytes)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InDovi: 24 vasario 2011 - 21:16
Nu va, dabar kai nuotraukyte idejai, tai lyg ir matosi smile.gif yra cia merginu, kas moka schemas kurt, gal atsilieps kuri 4u.gif tiksliai nezinau, bet atrodo Ssl schemas kuria, gal pagelbetu
Atsakyti
Niu merginos saunuoles ir darbukai ir procesiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 24, 21:29)
Nu va, dabar kai nuotraukyte idejai, tai lyg ir matosi smile.gif yra cia merginu, kas moka schemas kurt, gal atsilieps kuri 4u.gif tiksliai nezinau, bet atrodo Ssl schemas kuria, gal pagelbetu

Labai ACIU! 4u.gif Ssl man labai pagelbejo thumbup.gif

Atsakyti
Taip senai berašiau, nebežinau nuo kurios vietos pradėti girti, visom daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už darbus ir puikius įrėminimus 4u.gif

QUOTE(vastulka @ 2011 02 24, 14:53)
O aš jus "perkandau"  smile.gif , migdžiau vaikus ir sumąsčiau, kodėl jūs taip gerai siuvinėjate ant lino, o man niekaip neišeina schmoll.gif . Jūs siuvinėjate ant tirpios kanvos, ten 14 nr, todėl viskas gerai matosi doh.gif , o aš vargšė baigiu į kitą pusę išsiversti be siuvinėdama ir spoksodama į tuos siūliukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

schmoll.gif jokių tirpstančių ir jokių išpešiojimų, man negražu. Tvarkingai skaičiuoju ir siuvinėju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 25, 08:59)
schmoll.gif jokių tirpstančių ir jokių išpešiojimų, man negražu. Tvarkingai skaičiuoju ir siuvinėju  ax.gif

Pauksciuk, cia juokelis biggrin.gif buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 25 vasario 2011 - 08:59
QUOTE(etaeta @ 2011 02 25, 08:58)
Pauksciuk, cia juokelis  biggrin.gif buvo  mirksiukas.gif

doh.gif aš matyt dar neatsibudau lotuliukas.gif , išdūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 24, 14:40)
O cia mano mazytis "naujagimis"  blush2.gif visai netobulas ir paprastutis, bet man labai mielas..  wub.gif

Iš tiesų labai mielas wub.gif
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 20:25)
Rodausi su savo procesu. Liko tik fonas rolleyes.gif Labai smagiai siuvinėjasi thumbup.gif

Bus labai gražu, spartuole tu mūsų thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti