Sveikos!
norejau jusu pagalbos, ar kuri kuriate schemas is nuotrauku su Stich Art easy? kai programa suformuoja tas spalvas, ar jos realybej buna tokios pat grazios kaip foto?
As cia draugams vestuviu proga padariau schemute ir man kazkaip gaunas, kad yra ruzavu tonu, nors originalioj foto kaip ir rudi visi atspalviai
dabar berasydama sumasciau, kad nezinau, kaip reikia toj programoj nustatyt, kokio tankumo medziaga naudosi gal kas pagelbetu? buciau labai dekinga
Papildyta:
radau, kur nustatyt medziaga - pagal kryziuku skaiciu cm, tai pasiskaiciuosiu
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 22:36)
jau kartosiuosi, bet NEREALIAI GRAZU o ir kokiais tempais darbas vyksta
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 24, 13:40)
mielas darbukas
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 19:25)
Rodausi su savo procesu. Liko tik fonas
labai labai grazu ir kaip greitai
QUOTE(B_March @ 2011 02 24, 19:46)
murkse nuostabus avataras
O schemos pavadinimas "Liubitelskaja" ("Megėjų")
Galiu ir schema pasidalinti
QUOTE(InDovi @ 2011 02 24, 20:52)
Sveikos!
norejau jusu pagalbos, ar kuri kuriate schemas is nuotrauku su Stich Art easy? kai programa suformuoja tas spalvas, ar jos realybej buna tokios pat grazios kaip foto?
As cia draugams vestuviu proga padariau schemute ir man kazkaip gaunas, kad yra ruzavu tonu, nors originalioj foto kaip ir rudi visi atspalviai
buna visokiu atspalviu, ir juodai baltose schemose buna ir rausvu, ir zaliu spalvu. O cia kur gabaleli schemos idejai, cia tik mazas fragmentas, ar turetu kazkas matytis? kad nesigautu paskui daug darbo ideta, o rezultatas nekoks
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 24, 21:07)
buna visokiu atspalviu, ir juodai baltose schemose buna ir rausvu, ir zaliu spalvu. O cia kur gabaleli schemos idejai, cia tik mazas fragmentas, ar turetu kazkas matytis? kad nesigautu paskui daug darbo ideta, o rezultatas nekoks
cia idejau galva zmogaus, o jums nesimato jinai? as, kai foto dariau, tai zinau, kas cia, bet gal tikrai visiskai schema neaiski
tai vat ir baisu, ar cia isvis kas gausis
cia turetu buti va toks paveiksliukas
(nukopijavau is stitch art programytes)
Nu va, dabar kai nuotraukyte idejai, tai lyg ir matosi yra cia merginu, kas moka schemas kurt, gal atsilieps kuri tiksliai nezinau, bet atrodo Ssl schemas kuria, gal pagelbetu
Niu merginos saunuoles ir darbukai ir procesiukai
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 24, 21:29)
Nu va, dabar kai nuotraukyte idejai, tai lyg ir matosi yra cia merginu, kas moka schemas kurt, gal atsilieps kuri tiksliai nezinau, bet atrodo Ssl schemas kuria, gal pagelbetu
Labai ACIU! Ssl man labai pagelbejo
Taip senai berašiau, nebežinau nuo kurios vietos pradėti girti, visom daug už darbus ir puikius įrėminimus
jokių tirpstančių ir jokių išpešiojimų, man negražu. Tvarkingai skaičiuoju ir siuvinėju
QUOTE(vastulka @ 2011 02 24, 14:53)
O aš jus "perkandau" , migdžiau vaikus ir sumąsčiau, kodėl jūs taip gerai siuvinėjate ant lino, o man niekaip neišeina . Jūs siuvinėjate ant tirpios kanvos, ten 14 nr, todėl viskas gerai matosi , o aš vargšė baigiu į kitą pusę išsiversti be siuvinėdama ir spoksodama į tuos siūliukus .
jokių tirpstančių ir jokių išpešiojimų, man negražu. Tvarkingai skaičiuoju ir siuvinėju
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 25, 08:59)
Pauksciuk, cia juokelis buvo
QUOTE(etaeta @ 2011 02 25, 08:58)
Pauksciuk, cia juokelis buvo
aš matyt dar neatsibudau , išdūrėt
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 24, 14:40)
O cia mano mazytis "naujagimis" visai netobulas ir paprastutis, bet man labai mielas..
Iš tiesų labai mielas
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 20:25)
Rodausi su savo procesu. Liko tik fonas Labai smagiai siuvinėjasi
Bus labai gražu, spartuole tu mūsų