Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2011 02 24, 15:48)
Aš stengiuosi siuvinėti po vieną darbą. O kai norisi naują pradėti, tai tenka senąjį greičiau 'damušti' hihihi.gif

Aš irgi stengiuosi smile.gif Dažnai ir pavyksta, bet ne visada smile.gif

Toks techninis klausimas, beje. O tuos langučius, kuriuose bus karoliukai, tu palieki tuščius, siuvinėdama kryželius siūlais, ar užsiuvinėji siūlais, o paskui ant viršaus karoliukus susiuvi? Aš bent jau kol kas esu palikusi neužsiuvinėtas vietas, bet bijau, kad per karolius nesimatytų neužsiuvinėtas linas... g.gif
Atsakyti
Dekui uz pagyras blush2.gif labai smagu, ypac tada kai pati reminau.. smile.gif
Atsakyti
Dvi - nuostabu!
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 24, 18:56)
Toks techninis klausimas, beje. O tuos langučius, kuriuose bus karoliukai, tu palieki tuščius, siuvinėdama kryželius siūlais, ar užsiuvinėji siūlais, o paskui ant viršaus karoliukus susiuvi? Aš bent jau kol kas esu palikusi neužsiuvinėtas vietas, bet bijau, kad per karolius nesimatytų neužsiuvinėtas linas...  g.gif

Palieku tuščius. Niekas ten nesimato, viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 02 24, 15:53)
O aš jus "perkandau"  smile.gif , migdžiau vaikus ir sumąsčiau, kodėl jūs taip gerai siuvinėjate ant lino, o man niekaip neišeina schmoll.gif . Jūs siuvinėjate ant tirpios kanvos, ten 14 nr, todėl viskas gerai matosi doh.gif , o aš vargšė baigiu į kitą pusę išsiversti be siuvinėdama ir spoksodama į tuos siūliukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Nea , mes siuvinejam ant ispasomos, paskui po siuliuka istraukom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodausi su savo procesu. Liko tik fonas rolleyes.gif Labai smagiai siuvinėjasi thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Iškau mergytės kuri siuvinejo šį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 20:25)
Rodausi su savo procesu. Liko tik fonas rolleyes.gif Labai smagiai siuvinėjasi thumbup.gif

oho kaip greitai! bigsmile.gif ir lb grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 24, 19:23)
Nea , mes siuvinejam ant ispasomos, paskui po siuliuka istraukom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Kaip aš nepagalvojau apie tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zuzanele, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 20:25)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 24, 19:25)

thumbup.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif murkse nuostabus avataras wub.gif wub.gif
Atsakyti