Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 24, 12:46)
ir kaip as nekenciu BS! doh.gif fejuke beveik baigta,tik BS beliko,o jis mane zudo doh.gif

poster_offtopic.gif Dabar skaitau tokią pamokančią knygą, kur kaip tik rašo apie tai, jei nekenti gun_bandana.gif darbo, kurį darai, jis pasidaro kelis kartus sunkesnis doh.gif Todėl reikia tiesiog dirbti ir nekeiksnoti BS, tada darbas iškarto tampa tiesiog darbu, o ne savęs kankinimo priemone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 22:36)
* Mirabilia Autumn Queen. Zweigart baltas linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai ir kristalai.
* Mirabilia Petal Fairy. Zweigart natural linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, MH karoliukai.

QUOTE(Dvi @ 2011 02 24, 09:32)
aciuks.gif Karalienę siuvinėjau mėnesį, žiedlaoių fėją 3 savaites.

Koks grožis ir kruopštumas wub.gif wub.gif wub.gif
Na bet ir tempai blink.gif

Visos keiksnoja BS o man tai nieko ten baisaus blush2.gif nors žinoma Mirabilia nesu siuvinėjusi.
Atsakyti
Dvi, darbukai labai labai wub.gif Petal fairy ir as jau turiu pradejusi, bet man labai sunkiai kazkodel ji gimsta doh.gif Feather fairy lengviau gimdziau hihihi.gif

O cia mano mazytis "naujagimis" blush2.gif visai netobulas ir paprastutis, bet man labai mielas.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshkyte: 24 vasario 2011 - 13:42
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 24, 13:28)
Grožis...  thumbup.gif Kaip tokį darbą išsiuvinėti per tris savaites, man kažkokia mistika  g.gif Aš saviškę siuvinėju jau metus, ir labai naiviai tikiuosi, kad šiais metais kaip nors pabaigsiu  cool.gif

Aš stengiuosi siuvinėti po vieną darbą. O kai norisi naują pradėti, tai tenka senąjį greičiau 'damušti' hihihi.gif
Atsakyti
O aš jus "perkandau" smile.gif , migdžiau vaikus ir sumąsčiau, kodėl jūs taip gerai siuvinėjate ant lino, o man niekaip neišeina schmoll.gif . Jūs siuvinėjate ant tirpios kanvos, ten 14 nr, todėl viskas gerai matosi doh.gif , o aš vargšė baigiu į kitą pusę išsiversti be siuvinėdama ir spoksodama į tuos siūliukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 24, 13:40)
Dvi, darbukai labai labai  wub.gif  Petal fairy ir as jau turiu pradejusi, bet man labai sunkiai kazkodel ji gimsta  doh.gif  Feather fairy lengviau gimdziau  hihihi.gif

O cia mano mazytis "naujagimis"  blush2.gif visai netobulas ir paprastutis, bet man labai mielas..  wub.gif

labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 24, 15:40)
O cia mano mazytis "naujagimis"  blush2.gif visai netobulas ir paprastutis, bet man labai mielas..  wub.gif

labai žavūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 23, 22:17)
aciu,mergaites 4u.gif
vardai mano merginos klases,o pavadinimas-"pradines 3L gimtadieniu medis"
thumbup.gif

QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 24, 14:40)

Yes!
Atsakyti
kroshkyte thumbup.gif naujagimis
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 23:36)
* Mirabilia Autumn Queen. Zweigart baltas linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai ir kristalai.
* Mirabilia Petal Fairy. Zweigart natural linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, MH karoliukai.

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 02 24, 15:53)
O aš jus "perkandau"  smile.gif , migdžiau vaikus ir sumąsčiau, kodėl jūs taip gerai siuvinėjate ant lino, o man niekaip neišeina schmoll.gif . Jūs siuvinėjate ant tirpios kanvos, ten 14 nr, todėl viskas gerai matosi doh.gif , o aš vargšė baigiu į kitą pusę išsiversti be siuvinėdama ir spoksodama į tuos siūliukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

būtent taip ir darom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 24, 14:40)

bigsmile.gif graziai gavosi. Ir reminimas gerai atrodo, pasportas tinka mirksiukas.gif

QUOTE(vastulka @ 2011 02 24, 15:53)
O aš jus "perkandau"  smile.gif , migdžiau vaikus ir sumąsčiau, kodėl jūs taip gerai siuvinėjate ant lino, o man niekaip neišeina schmoll.gif . Jūs siuvinėjate ant tirpios kanvos, ten 14 nr, todėl viskas gerai matosi doh.gif , o aš vargšė baigiu į kitą pusę išsiversti be siuvinėdama ir spoksodama į tuos siūliukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siaip man tirpios kanvos ciupinet dar neteko blush2.gif dabar kazko uzsikabliavau ant smulkmeneliu, tai issitraukiau kazkada pirkta lietuviska lina isbandyt, adatinuka gaminuos. Paskaiciavau, gaunasi kaip 21ct aida rolleyes.gif tai irgi baigiu apzlibt. prie dirbtinio apsvietimo visai sunku suziuret tuos siuliukus, dar spalva medziagos tokia tamsi alyvine doh.gif
Atsakyti