Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Dvi o jau kruopstumas ir grazumas,toli mums iki taves thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 24, 11:10)
Dvi o jau kruopstumas ir grazumas,toli mums iki taves  thumbup.gif  wub.gif

Tiesą pasakius žymiai žymiai mažiau nei jūs manot hihihi.gif Bet vistiek ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 24, 12:11)
Tiesą pasakius žymiai žymiai mažiau nei jūs manot hihihi.gif Bet vistiek ačiū

na ka tu,stebiu tavo darbelius,tikri sedevrai 4u.gif pas tave psl ,akys raibsta nuo tiek nuostabiu darbu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 vasario 2011 - 10:17
[quote=Dvi,2011 02 24, 10:09]
Pas vieną jau viena karalienė kabo. Dabar gavo antrą. Tai manau miegos ramiai biggrin.gif

blink.gif Sekasi gi sesei ax.gif Tai bent dovanos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 24, 10:32)
aciuks.gif Karalienę siuvinėjau mėnesį, žiedlaoių fėją 3 savaites.

Nuostabios mirabilijos wub.gif ir taip greitai blink.gif as saviske puse metu siuvinejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 24, 11:19)
blink.gif  Sekasi gi sesei  ax.gif  Tai bent dovanos  wub.gif

Sekasi cool.gif Su laiku gaus dar ir trečią į kompaniją, bet jau kada nors vėliau. Tuoj nuo Mirabilkų man bus bloga. Aš pas save šituos metus jau beveik paskelbiau Mirabilkų ir needlepoint metais hihihi.gif
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 24, 11:36)
Nuostabios mirabilijos wub.gif ir taip greitai blink.gif as saviske puse metu siuvinejau blush2.gif

Pas mane jau savaitė ant rėmo dar viena Mirabilka. Bet dar nemažai liko, tai greitai neparodysiu. O ir rėminsiu ko gero tik vasaros pabaigoj, tai naujos irabilkos premjeros teks palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 23:36)
* Mirabilia Autumn Queen. Zweigart baltas linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai ir kristalai.
* Mirabilia Petal Fairy. Zweigart natural linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, MH karoliukai.

oi oi oi bigsmile.gif bigsmile.gif neturiu žodžių, taip gražu! Aš taip pat turiu dvi seses, ir iki šiol joms dar nieko didesnio nesu išsiuvinėjus, taip gėda pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 20:36)
* Mirabilia Autumn Queen. Zweigart baltas linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai ir kristalai.
* Mirabilia Petal Fairy. Zweigart natural linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, MH karoliukai.

Nuostabiai gražu wub.gif Kai ką man priminei biggrin.gif Kai buvau maža, vis pagalvodavau, kodėl gi moterys nesirengia kaip princesės... Ir dabar dar nesuprantu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2011 02 24, 12:02)
Kai buvau maža, vis pagalvodavau, kodėl gi moterys nesirengia kaip princesės... Ir dabar dar nesuprantu  biggrin.gif  blush2.gif

Matyt nebėra princų, kurie jas po to nurengtų biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 24, 10:57)
Sekasi  cool.gif Su laiku gaus dar ir trečią į kompaniją, bet jau kada nors vėliau. Tuoj nuo Mirabilkų man bus bloga. Aš pas save šituos metus jau beveik paskelbiau Mirabilkų ir needlepoint metais hihihi.gif

Dvi,žudai mane biggrin.gif Mirabilkų per daug nebuna biggrin.gif Sekas sesei wub.gif
Atsakyti
na taip,dar karta ateinu pagirt Dvi-nugis,viskas tiesa,ka kalbejot,mano mergina irgi nori visada buti princese,bet niekaip nesupranta,kodel as taip nesirengiu,kaip pvz sios fejos biggrin.gif ji net is popieriaus sijona padare pagal feather fair(plunksnu feja) biggrin.gif

ir kaip as nekenciu BS! doh.gif fejuke beveik baigta,tik BS beliko,o jis mane zudo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 24 vasario 2011 - 12:01
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 22, 22:34)
o cia mano savaites darbelis  ax.gif
Irish cream ,siuliukai is likuciu.

Mielas šitas, pati su didžiuliu malonumu siuvinėjau rolleyes.gif Bet kai išsiuvinėjau, irgi nelabai radau, kur jį padėti - kaip kelios merginos ir rašė. Keista truputį, nes patys dizainai išties žavūs rolleyes.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 23:36)

Grožis... thumbup.gif Kaip tokį darbą išsiuvinėti per tris savaites, man kažkokia mistika g.gif Aš saviškę siuvinėju jau metus, ir labai naiviai tikiuosi, kad šiais metais kaip nors pabaigsiu cool.gif
Atsakyti