Dvi o jau kruopstumas ir grazumas,toli mums iki taves
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 24, 11:10)
Dvi o jau kruopstumas ir grazumas,toli mums iki taves
Tiesą pasakius žymiai žymiai mažiau nei jūs manot Bet vistiek ačiū
QUOTE(Dvi @ 2011 02 24, 12:11)
Tiesą pasakius žymiai žymiai mažiau nei jūs manot Bet vistiek ačiū
na ka tu,stebiu tavo darbelius,tikri sedevrai pas tave psl ,akys raibsta nuo tiek nuostabiu darbu
[quote=Dvi,2011 02 24, 10:09]
Pas vieną jau viena karalienė kabo. Dabar gavo antrą. Tai manau miegos ramiai
Sekasi gi sesei Tai bent dovanos
Pas vieną jau viena karalienė kabo. Dabar gavo antrą. Tai manau miegos ramiai
QUOTE(Dvi @ 2011 02 24, 10:32)
Karalienę siuvinėjau mėnesį, žiedlaoių fėją 3 savaites.
Nuostabios mirabilijos ir taip greitai as saviske puse metu siuvinejau
QUOTE(murkse @ 2011 02 24, 11:19)
Sekasi Su laiku gaus dar ir trečią į kompaniją, bet jau kada nors vėliau. Tuoj nuo Mirabilkų man bus bloga. Aš pas save šituos metus jau beveik paskelbiau Mirabilkų ir needlepoint metais
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 24, 11:36)
Nuostabios mirabilijos ir taip greitai as saviske puse metu siuvinejau
Pas mane jau savaitė ant rėmo dar viena Mirabilka. Bet dar nemažai liko, tai greitai neparodysiu. O ir rėminsiu ko gero tik vasaros pabaigoj, tai naujos irabilkos premjeros teks palaukti.
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 23:36)
* Mirabilia Autumn Queen. Zweigart baltas linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai ir kristalai.
* Mirabilia Petal Fairy. Zweigart natural linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, MH karoliukai.
* Mirabilia Petal Fairy. Zweigart natural linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, MH karoliukai.
oi oi oi neturiu žodžių, taip gražu! Aš taip pat turiu dvi seses, ir iki šiol joms dar nieko didesnio nesu išsiuvinėjus, taip gėda pasidarė
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 20:36)
* Mirabilia Autumn Queen. Zweigart baltas linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai ir kristalai.
Nuostabiai gražu Kai ką man priminei Kai buvau maža, vis pagalvodavau, kodėl gi moterys nesirengia kaip princesės... Ir dabar dar nesuprantu
QUOTE(Donalita @ 2011 02 24, 12:02)
Kai buvau maža, vis pagalvodavau, kodėl gi moterys nesirengia kaip princesės... Ir dabar dar nesuprantu
Matyt nebėra princų, kurie jas po to nurengtų
QUOTE(Dvi @ 2011 02 24, 10:57)
Sekasi Su laiku gaus dar ir trečią į kompaniją, bet jau kada nors vėliau. Tuoj nuo Mirabilkų man bus bloga. Aš pas save šituos metus jau beveik paskelbiau Mirabilkų ir needlepoint metais
Dvi,žudai mane Mirabilkų per daug nebuna Sekas sesei
na taip,dar karta ateinu pagirt Dvi-nugis,viskas tiesa,ka kalbejot,mano mergina irgi nori visada buti princese,bet niekaip nesupranta,kodel as taip nesirengiu,kaip pvz sios fejos ji net is popieriaus sijona padare pagal feather fair(plunksnu feja)
ir kaip as nekenciu BS! fejuke beveik baigta,tik BS beliko,o jis mane zudo
ir kaip as nekenciu BS! fejuke beveik baigta,tik BS beliko,o jis mane zudo
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 22, 22:34)
Mielas šitas, pati su didžiuliu malonumu siuvinėjau Bet kai išsiuvinėjau, irgi nelabai radau, kur jį padėti - kaip kelios merginos ir rašė. Keista truputį, nes patys dizainai išties žavūs
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 23:36)
Grožis... Kaip tokį darbą išsiuvinėti per tris savaites, man kažkokia mistika Aš saviškę siuvinėju jau metus, ir labai naiviai tikiuosi, kad šiais metais kaip nors pabaigsiu