Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(murkse @ 2011 02 23, 17:52)
koks smagus  biggrin.gif  thumbup.gif

Dekui wink.gif Dovana busimai anytai smile.gif)) tikiuosi patiks biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 23:36)

o jergutėliau, nėra žodžių, labai gražu, o dar tie karoliukai bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazus darbeliai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 22, 20:14)
Pora nauju darbeliu  smile.gif
šis, dar turėtu nutupti ant arbatos dėžutės  smile.gif

Džeine, kaip visada nuostabūs darbeliai thumbup.gif Kokio dydžio centimetrais ir kryželiais DMC paveiksliukas? Man jis atrodo didokas, o tu jį ant arbatos dėžutės žadi užtupdyti g.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 22, 22:34)
o cia mano savaites darbelis  ax.gif

thumbup.gif Uodegyte, labai gražus paveiksliukas, man patinka jo dizainas, puikiai atspindi airišką dvasią 4u.gif
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 23, 21:35)
ateinu pasigirt-va taip turetu atrodyt,kai jau bus iki galo pabaigtas-beliko isplaut ir idet i rema

4u.gif mylittleprincess. nuostabu, mokytojai bus puikus prisiminimas apie turėtą klasę 4u.gif
* Mirabilia Autumn Queen. Zweigart baltas linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai ir kristalai.
* Mirabilia Petal Fairy. Zweigart natural linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, MH karoliukai.

wub.gif Dvi, nuostabios tavo Mirabelijos thumbup.gif Kiek laiko siuvinėjai? Seniai Mirabilia Petal Fairy įsirašiau į savo ilgą norų sąrašą, bet neįsivaizdavau, kad išsiuvinėta atrodys taip fantastiškai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
* Mirabilia Autumn Queen. Zweigart baltas linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai ir kristalai.
* Mirabilia Petal Fairy. Zweigart natural linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, MH karoliukai.

Nu jooooo lenkiu savo dar ne žilą galvą notworthy.gif notworthy.gif Jau tų Mirabilia rezultatai tiesiog dieviški..... first.gif Vienas kitas jų yra ir mano planuose ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 02 24, 08:21)
Džeine, kaip visada nuostabūs darbeliai  thumbup.gif Kokio dydžio centimetrais ir kryželiais DMC paveiksliukas? Man jis atrodo didokas, o tu jį ant arbatos dėžutės žadi užtupdyti  g.gif

dėžutė 15x20 cm ir dar krašteliai liks biggrin.gif dariau ant 18 aidos, todėl susimažino paveiksliukas

Dvi kaip visada wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 02 24, 01:47)
(o iš kur tokios medžiagos gaut? labai brangi spėju....)

Jos yra kiekvienoj internetinej siuvinejimo parduotuej. Nepigi, bet to verta.
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 02 24, 09:21)
wub.gif  Dvi, nuostabios tavo Mirabelijos  thumbup.gif Kiek laiko siuvinėjai? Seniai Mirabilia Petal Fairy įsirašiau į savo ilgą norų sąrašą, bet neįsivaizdavau, kad išsiuvinėta atrodys taip fantastiškai  thumbup.gif  4u.gif

aciuks.gif Karalienę siuvinėjau mėnesį, žiedlaoių fėją 3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 23, 23:20)

Norėčiau būti tavo sese lotuliukas.gif Sesė gavus tokią dovaną - naktį nemiegos biggrin.gif

QUOTE(lape_apykakle @ 2011 02 24, 07:50)
labai grazus darbeliai wub.gif

atsiprasau uz poster_offtopic.gif tavo avataras bigsmile.gif didis.gif
Atsakyti
Merginos,necituoju,bet jusu darbai fantastiski thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man dar mokytis ir mokytis smile.gif

Turiu toki klausima,ar bandete kuri issiuvineti koki motyva ant rubu su ta tirpstancia kanva vandenyje ?
Ir kaip pavyko ? Ar ji tikrai visa istirpo smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 02 24, 09:49)
Merginos,necituoju,bet jusu darbai fantastiski  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Man dar mokytis ir mokytis smile.gif

Turiu toki klausima,ar bandete kuri issiuvineti koki motyva ant rubu su ta tirpstancia kanva vandenyje ?
Ir kaip pavyko ? Ar ji tikrai visa istirpo smile.gif ?

as esu siuvinejus..ne ant rubo bet butent naudojau tirpstancia kanva...tikrai viskas istirpo, liko tik paveikslelis smile.gif
Atsakyti
DVI o ant 32 lino siuvinejai per 2 gijas dvigubu siuliuku?
o BSa darai kokio smulkumo - po 1 zingzneli, ar darai per 2-3? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 24, 10:42)
Norėčiau būti tavo sese  lotuliukas.gif  Sesė gavus tokią dovaną - naktį nemiegos  biggrin.gif

Pas vieną jau viena karalienė kabo. Dabar gavo antrą. Tai manau miegos ramiai biggrin.gif
QUOTE(ChinChin @ 2011 02 24, 11:04)
DVI o ant 32 lino siuvinejai per 2 gijas dvigubu siuliuku?
o BSa darai kokio smulkumo - po 1 zingzneli, ar darai per 2-3? 4u.gif

Taip, 2 siūlais. BS tiesia linija darau per vieną, o istrizas nuo kampo iki kampo.
Atsakyti