Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Labutis, labai gražūs visi darbeliai wub.gif , o aš vakar net nepasiuvinėjau, nes eidama nakčiai į darbą akinius namuose palikau. Be jų dirbti galiu, o siuvinėti ne. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 02 23, 12:50)
"Skanūs" Džeinės virtuviniai paveiksliukai  thumbup.gif , o ir Uodegytės gražus (nors aš tokio sau nesiuvinėčiau- nelimpa jie prie mano namų kažkaip..).

Aš irgi rolleyes.gif Bet kaip pats darbas, tai labai gražiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 23 vasario 2011 - 11:03
grazu 4u.gif
as gal ir rasciau jiems vietos,bet gaila tokius butu ant sienu,kurios apruks,kabint ax.gif

baigineju medi,gal dar siandien ir nimue pabaigsiu thumbup.gif bo mano mergina jau ramybes del abieju neduoda biggrin.gif

isigyjau kvepianciu DMC siuliuku su schemomis,belieka igyvendint tuos pasiulymus,kurie ten surasyti,grazios schemutes yra,tik nemoku as ju perkelt i kompa-galeciau norincioms persiust.nuskanavus nelabai gera kokybe gausis, manau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 23 vasario 2011 - 14:28
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 22, 20:14)
Pora nauju darbeliu  smile.gif

wub.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 22, 22:34)
Irish cream ,siuliukai is likuciu.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 23, 16:26)
isigyjau kvepianciu DMC siuliuku su schemomis,belieka igyvendint tuos pasiulymus,kurie ten surasyti,grazios schemutes yra,tik nemoku as ju perkelt i kompa-galeciau norincioms persiust.nuskanavus nelabai gera kokybe gausis, manau g.gif

Kvepiančių blink.gif g.gif
O dėl schemų, tai pabandyk nuskenuoti, gal visai neblogai gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 23, 15:26)

O kas cia per naujiena? Butu idomu suzinoti daugiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles wink.gif Stai ir as pagaliau noriu pasidalinti savo darbeliu smile.gif Tikiuosi labai nepeiksit, nes tai pirmas mano toks rimtesnis darbelis 4u.gif
Traukinukas
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2011 02 23, 19:35)
Sveikos darbstuoles wink.gif Stai ir  as pagaliau noriu pasidalinti savo darbeliu smile.gif Tikiuosi labai nepeiksit, nes tai pirmas mano toks rimtesnis darbelis  4u.gif

Šaunus darbelis thumbup.gif Šią schemą turiu išsisaugojus, labai įdomu pamatyt rezultatą rolleyes.gif
Tik įdomu keliom gijom siuvinėjai, nes man atrodo, kad viena. Gal klystu ax.gif
Aš siuvinėčiau dviem. Ne taip persišviestų medžiaga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 23 vasario 2011 - 17:59
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 23, 16:56)
Šaunus darbelis thumbup.gif  Šią schemą turiu išsisaugojus, labai įdomu pamatyt rezultatą  rolleyes.gif
Tik įdomu keliom gijom siuvinėjai, nes man atrodo, kad viena. Gal klystu  ax.gif
Aš siuvinėčiau dviem. Ne taip persišviestų medžiaga 4u.gif

Dekui labai wink.gif Visada siuvineju 2 gijom, tad ir siame darbelyje taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2011 02 23, 17:35)
Sveikos darbstuoles wink.gif

koks smagus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 23, 13:07)
Kvepiančių blink.gif  g.gif
O dėl schemų, tai pabandyk nuskenuoti, gal visai neblogai gausis mirksiukas.gif

QUOTE(KristinuleV @ 2011 02 23, 15:04)
O kas cia per naujiena? Butu idomu suzinoti daugiau ax.gif

tai keliu kvapu siuliukai-kiekviena spalva( turiu 11 skirtingu kvapu,yra 12) kvepia skirtingu kvapu-pvz oranzine-apelsinu smile.gif
va cia gal daugiau info yra
kvepiantys dmc rinkinukai

kvepiantys dmc

pabadysiu nuskanuot,jei pavyks,duosiu zinot,jei bus norinciu,atsiusiu schemutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 23 vasario 2011 - 19:05
ateinu pasigirt-va taip turetu atrodyt,kai jau bus iki galo pabaigtas-beliko isplaut ir idet i rema
user posted image

Atsakyti