Labutis, labai gražūs visi darbeliai , o aš vakar net nepasiuvinėjau, nes eidama nakčiai į darbą akinius namuose palikau. Be jų dirbti galiu, o siuvinėti ne.
QUOTE(rasiux- @ 2011 02 23, 12:50)
"Skanūs" Džeinės virtuviniai paveiksliukai , o ir Uodegytės gražus (nors aš tokio sau nesiuvinėčiau- nelimpa jie prie mano namų kažkaip..).
Aš irgi Bet kaip pats darbas, tai labai gražiai žiūrisi
grazu
as gal ir rasciau jiems vietos,bet gaila tokius butu ant sienu,kurios apruks,kabint
baigineju medi,gal dar siandien ir nimue pabaigsiu bo mano mergina jau ramybes del abieju neduoda
isigyjau kvepianciu DMC siuliuku su schemomis,belieka igyvendint tuos pasiulymus,kurie ten surasyti,grazios schemutes yra,tik nemoku as ju perkelt i kompa-galeciau norincioms persiust.nuskanavus nelabai gera kokybe gausis, manau
as gal ir rasciau jiems vietos,bet gaila tokius butu ant sienu,kurios apruks,kabint
baigineju medi,gal dar siandien ir nimue pabaigsiu bo mano mergina jau ramybes del abieju neduoda
isigyjau kvepianciu DMC siuliuku su schemomis,belieka igyvendint tuos pasiulymus,kurie ten surasyti,grazios schemutes yra,tik nemoku as ju perkelt i kompa-galeciau norincioms persiust.nuskanavus nelabai gera kokybe gausis, manau
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 22, 20:14)
Pora nauju darbeliu
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 22, 22:34)
Irish cream ,siuliukai is likuciu.
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 23, 16:26)
Kvepiančių
O dėl schemų, tai pabandyk nuskenuoti, gal visai neblogai gausis
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 23, 15:26)
O kas cia per naujiena? Butu idomu suzinoti daugiau
Sveikos darbstuoles Stai ir as pagaliau noriu pasidalinti savo darbeliu Tikiuosi labai nepeiksit, nes tai pirmas mano toks rimtesnis darbelis
Traukinukas
Traukinukas
QUOTE(Dimeira @ 2011 02 23, 19:35)
Sveikos darbstuoles Stai ir as pagaliau noriu pasidalinti savo darbeliu Tikiuosi labai nepeiksit, nes tai pirmas mano toks rimtesnis darbelis
Šaunus darbelis Šią schemą turiu išsisaugojus, labai įdomu pamatyt rezultatą
Tik įdomu keliom gijom siuvinėjai, nes man atrodo, kad viena. Gal klystu
Aš siuvinėčiau dviem. Ne taip persišviestų medžiaga
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 23, 16:56)
Šaunus darbelis Šią schemą turiu išsisaugojus, labai įdomu pamatyt rezultatą
Dekui labai Visada siuvineju 2 gijom, tad ir siame darbelyje taip pat
QUOTE(Dimeira @ 2011 02 23, 17:35)
Sveikos darbstuoles
koks smagus
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 23, 13:07)
QUOTE(KristinuleV @ 2011 02 23, 15:04)
O kas cia per naujiena? Butu idomu suzinoti daugiau
tai keliu kvapu siuliukai-kiekviena spalva( turiu 11 skirtingu kvapu,yra 12) kvepia skirtingu kvapu-pvz oranzine-apelsinu
va cia gal daugiau info yra
kvepiantys dmc rinkinukai
kvepiantys dmc
pabadysiu nuskanuot,jei pavyks,duosiu zinot,jei bus norinciu,atsiusiu schemutes