Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(amber123 @ 2011 03 12, 23:46)
Gali but.. arba Balalaika siand idejus kasika savo, gal ten matet.. 4u.gif cia dabar as nzn ar dar yra ju, nes senoka kolekcija unsure.gif mokejau iki 15lt kazkas.. 13lt gal, nepamenu doh.gif  4u.gif o seip pabandykit essence yra irgi siuo metu svytinti pudra 4u.gif o kokios spalvos jus to svytejimo norit? 4u.gif

norėčiau, kad būtų labiau rudas nei rausvas, bet kad atrodytų natūraliai ir nebūtų per ryškus ir kad nebūtų krūvos blizgučių 4u.gif gal ką gero pasiūlysit biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 03 13, 15:35)
norėčiau, kad būtų labiau rudas nei rausvas, bet kad atrodytų natūraliai ir nebūtų per ryškus ir kad nebūtų krūvos blizgučių  4u.gif  gal ką gero pasiūlysit  biggrin.gif  blush2.gif

Rudas g.gif galiu auksini pasiulyt.. Uma firmos tokiam apvaliam induke buna.. jis putu pavidalo, slapias.. grazu svytejima suteikia ir keli lt kainuoja.. galit isbandyt.. 4u.gif va toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 13, 11:55)
Vat aš irgi galvoju, kad nebūtų veidas dryžuotas. Aš norėčiau visam veidui, bet žiūrėsiu kaip bus. Turiu dar meteoritų miniuką, tai dabar mąstau tą kabuki meteoritams atsidėti, o bangelėms naudoti turimą TBS storą šepetėlį  4u.gif

Dryzuotas nebus, bet bent jau man si priemone per daug blizgi, kad tepti visa veida smile.gif
Atsakyti
sveikos,

gal jau kuri išbandėte šį grožį- Lancome Butterflies fever:

user posted image

žurnele užmačius jau pradėjau alpinėti kaip man jos reikia, bet pasikuitus nete ir nevisai įspūdingų nuotraukų šios pudros radau. tai lauksiu jūsų atsiliepimų.

rodos temoje ji nebuvo aptarta smile.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Oriflame GG Primavera švytėjimą suteikiančią pudrą. Esu visai patenkinta, nes ji suteikia labai švelnų švytėjimą, neturi stambių blizgučių, tinka dieniniam makiažui, galima sakyti bespalve.
user posted image
Nelabai atspindi realybe sita foto, nes to žerėjimo nesimato.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 03 19, 20:52)
Šiuo metu naudoju Oriflame GG Primavera švytėjimą suteikiančią pudrą. Esu visai patenkinta, nes ji suteikia labai švelnų švytėjimą, neturi stambių blizgučių, tinka dieniniam makiažui, galima sakyti bespalve.
user posted image
Nelabai atspindi realybe sita foto, nes to žerėjimo nesimato.

Zeruciai daugiau auksiniai ar sidabriniai?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 20, 19:53)
Zeruciai daugiau auksiniai ar sidabriniai?

Sakyčiau gal sidabriniai, nors irgi nelabai. Gaunasi toks kūno spalvos žerėjimas.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2011 03 18, 21:27)

Atrodo ispudingai kol naujas, po to, kaip ir visi, nusitrina ir tiek to grozio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 23, 13:24)
Atrodo ispudingai kol naujas, po to, kaip ir visi, nusitrina ir tiek to grozio  biggrin.gif

O jis kartais neduoda ružavą efektą? Tas ružavokas kaspinėlis per vidurį man tokį įtarimą kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 23, 13:46)
O jis kartais neduoda ružavą efektą? Tas ružavokas kaspinėlis per vidurį man tokį įtarimą kelia  biggrin.gif

As neturiu jo, gal suklaidinau blush2.gif sorry, bet, kaip ir dauguma daiktu, ispudingi tik, kol nauji, manau. biggrin.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Jane Iredale Shimer Powder,24-karat gold dust,laaabai patiko thumbup.gif thumbup.gif beje,jis nera bespalvis,rozines spalvos
Atsakyti
user posted image
Atsakyti