Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 09, 14:03)
Sveikos, norėčiau jūsų nuomonės, kuris shimeris gražesnis (na čia labai subtilus pasakymas, bet vistiek  ax.gif ) iš TBS bangelių: peach ar bronzer?  4u.gif
Norėčiau vasarai įsigyti, tik galvoju ar tas peach nebus morkavas...  unsure.gif

As turiu peach, man patinka ir tinka mano sviesiai odai.
Spalva gaunasi grazi, tikrai ne oranzine.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 09, 15:32)
As turiu peach, man patinka ir tinka mano sviesiai odai.
Spalva gaunasi grazi, tikrai ne oranzine.

ačiū, jau užsisakiau 4u.gif

Dar norėčiau čia paklausti (gal biški ne į temą, bet tiek to... ax.gif ), ar tinka tos bangelės su Kabuki šepetėliu?
Atsakyti
o gal kuri naudojate essence firmos shimmeriuka ar skaistalus? rolleyes.gif kažkaip internete ju svetainėje randu tik apvalias pakuotes, o užregėjau kažkurios mamytės kosmetinėj keturkampą pakuotę su daug spalvų.. blush2.gif tai norėčiau paklaust, kokie jūsų atsiliepimai apie juos ir ar jų būna LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 03 13, 00:34)
o gal kuri  naudojate essence firmos shimmeriuka ar skaistalus?  rolleyes.gif  kažkaip internete ju svetainėje randu tik apvalias pakuotes, o užregėjau kažkurios mamytės kosmetinėj keturkampą pakuotę su daug spalvų.. blush2.gif  tai norėčiau paklaust, kokie jūsų atsiliepimai apie juos ir ar jų būna LT?  g.gif

As turiu ir shimeri ir moonlight kolekcijos ir ta su dau spalvu 4u.gif pirmasis daug minkstenis, sidabrines spalvos.. o tas su daug spalvu man sunkiai pasiema 4u.gif bet efektas neblogas
Atsakyti
galbūt net ir jūsų kosmetinėj užregėjau... biggrin.gif biggrin.gif o jo pavadinimas ne CRAZY kartais? ir kur pirkot, jei ne paslaptis ir kiek kainavo? o šiaip kas geriausiai skruostam, kad jie būtų natūraliai švytintys už nedidelę kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 03 13, 00:40)
galbūt net ir jūsų kosmetinėj užregėjau... biggrin.gif  biggrin.gif  o jo pavadinimas ne CRAZY kartais? ir kur pirkot, jei ne paslaptis ir kiek kainavo? o šiaip kas geriausiai skruostam, kad jie būtų natūraliai švytintys už nedidelę kaina?  4u.gif

Gali but.. arba Balalaika siand idejus kasika savo, gal ten matet.. 4u.gif cia dabar as nzn ar dar yra ju, nes senoka kolekcija unsure.gif mokejau iki 15lt kazkas.. 13lt gal, nepamenu doh.gif 4u.gif o seip pabandykit essence yra irgi siuo metu svytinti pudra 4u.gif o kokios spalvos jus to svytejimo norit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 10, 19:47)
ačiū, jau užsisakiau  4u.gif

Dar norėčiau čia paklausti (gal biški ne į temą, bet tiek to... ax.gif ), ar tinka tos bangelės su Kabuki šepetėliu?

O jus naudosit visam veidui?
Jei taip, tai turetu tikti kabuki.
Bet as nedristu viso veido tepti, bijau kaip kaledine eglute atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
neseku temos,tai noreciau paklausti,kuris shimeris suteikia veidui sveika ,svytinti veido atspalvi.is tokiu gamintoju kaip chanel,cristian dios,lankomo,clarinso.na,dar ir is Mac'o.labai dekui uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 12, 23:51)
O jus naudosit visam veidui?
Jei taip, tai turetu tikti kabuki.
Bet as nedristu viso veido tepti, bijau kaip kaledine eglute atrodyt  biggrin.gif

Vat aš irgi galvoju, kad nebūtų veidas dryžuotas. Aš norėčiau visam veidui, bet žiūrėsiu kaip bus. Turiu dar meteoritų miniuką, tai dabar mąstau tą kabuki meteoritams atsidėti, o bangelėms naudoti turimą TBS storą šepetėlį 4u.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos ax.gif tad atleiskit jai ne i tema,bet vel atejus vasarai,visus meteoritus ir shimerius metu i sona bigsmile.gif kai veiduka jau nuspalvina saules spinduliai ir jis tampa rudesnis,nepamainoma priemone tampa Venitos balzamas su aukso dulkemis smile.gif wub.gif man jis kazkoks nerealus daiktas,nors ir pigus,oda spindi,taip subtiliai wub.gif ir atlieka drekinimo funkcija pilnai ,tad veidas toks dregnas ir svytintis,o dulkeles tai labai smulkios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 13, 14:52)
Neskaiciau visos temos ax.gif tad atleiskit jai ne i tema,bet vel atejus vasarai,visus meteoritus ir shimerius metu i sona bigsmile.gif kai veiduka jau nuspalvina saules spinduliai ir jis tampa rudesnis,nepamainoma priemone tampa Venitos balzamas su aukso dulkemis smile.gif  wub.gif man jis kazkoks nerealus daiktas,nors ir pigus,oda spindi,taip subtiliai wub.gif ir atlieka drekinimo funkcija pilnai ,tad veidas toks dregnas ir svytintis,o dulkeles tai labai smulkios smile.gif

kaip cia jis atrodo ir kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 03 13, 15:08)
kaip cia jis atrodo ir kur pirkot?

Pirkau droge smile.gif user posted image
Atsakyti