Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Maserati. @ 2011 03 06, 12:51)
PF sculpting trio pamegink smile.gif

turejau ir meginau, tikrai BB neblizga labiau, tiesiog nuotraukoj taip atrodo (lyginant tik su highlighter'iu is PF)... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 06 kovo 2011 - 13:16
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 05, 16:15)
Na va, sulaukiau ir as populiariojo BB nectar...

Man regis foto nelabai atskleidžia realybę. Net keista, kad čia tas pats produktas.
Radau nete swatch'ą BB nectar, tai ant mano odos gaunasi beveik indentiškai.

Čia taip riebiai užtepta

user posted image

O čia mergina vien tik BB nectar žandukus paryškinus.

user posted image

Dar kartą tik įsitikinau, kaip skritingai tas pats produktas ant kiekvienos odos atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 06 kovo 2011 - 15:44
taip jis ir atrodo... cool.gif
tik jau tikrai ne karta rasiau, kad foto tikrai neperteikia realybes, ir kadangi fotkinta is arti, labai apsisviete blizgios daleles doh.gif
o spalvos intensyvumas toks ir gaunas, kaip pas ta mergaite. as foto idejau tik tam, kad parodyt kad tikrai BB nera super intensyvus, kaip kazkas buvo mineje mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu bet kiek aš matau BB shimerį iš nuotraukų, ir pavyzdžių, tai man vienareikšmiškai jis vienas užteptas negražu schmoll.gif O kai tepi ant skaistalų, ir švytėjimas kažkokiu būdu išeina vientisas( matyt todėl, kad tada užtepi mažesnį kiekį) ir bendras vaizdas daug gražesnis. Tik reikia atitaikyti skaistalų ir shimerio atspalvius, bet tie shimeriai gana universalūs.
Atsakyti
pas mane blyski oda, sviesesne nei Saimitos, tai ant manes spalva intensyvi gaunas, reikes gal kada irgi nufotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 03 06, 23:02)
pas mane blyski oda, sviesesne nei Saimitos, tai ant manes spalva intensyvi gaunas, reikes gal kada irgi nufotkint blush2.gif

Ant manes irgi spalva net labai intensyvi sakyciau gaunasi - viena si shimmer'i tepant jau kaip skaistalai, tai ant skaistalu reikia labai kukliai juo pasidarbuot, nes siandien ryte prietemoj daziausi, tai atrodo tiek mazai uzdejau, o gavosi vos ne vakarinis vaizdelis doh.gif Na tai teko pasklaidyt, pavalyt ir viskas ok glautiniam rezultate.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 06, 12:13)
Bet juk tai skirtingi dalykai ir neteisinga juos lygint - PF pudra, o ne shimmer'is/highlgihter'is yra.

Rasiau apie viena is PF daliu,kuri pati zvilgiausia. As ka kaip shimeri skruostams naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 03 06, 22:02)

pas ja irgi gana ryskiai gaunasi. nebent gyvai kitaip atrodo.
Atsakyti
Ziu, mergos biggrin.gif As biski atsilieku nuo kosmetikos pasaulio siuo metu..
Gal galit papasakot kokie cia sitie meteoritai?

http://eu.strawberry.../110123/#DETAIL

Numeriukas 01, kaip mythic, bet vadinasi kitaip ir pakuote kitokia g.gif
Ar cia tie patys mythic ar kitokie kokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2011 03 08, 17:46)
Ziu, mergos biggrin.gif As biski atsilieku nuo kosmetikos pasaulio siuo metu..
Gal galit papasakot kokie cia sitie meteoritai?

Numeriukas 01, kaip mythic, bet vadinasi kitaip ir pakuote kitokia g.gif
Ar cia tie patys mythic ar kitokie kokie?  g.gif

Jau nebegmainami tie senojo tipo 'mythic', 'beige chic' ir 'pink fresh'. Nuo siol prekyboje iprastiniai bus tokie kaip jusu nuorodoj - pakeista dezute, pavadinimai, patys rutuliukai kiek skiriasi. Pavartykit kelis puslapius atgal, bus duagiau informacijos tuo reikalu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau jūsų nuomonės, kuris shimeris gražesnis (na čia labai subtilus pasakymas, bet vistiek ax.gif ) iš TBS bangelių: peach ar bronzer? 4u.gif
Norėčiau vasarai įsigyti, tik galvoju ar tas peach nebus morkavas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 09, 14:03)
Sveikos, norėčiau jūsų nuomonės, kuris shimeris gražesnis (na čia labai subtilus pasakymas, bet vistiek  ax.gif ) iš TBS bangelių: peach ar bronzer?  4u.gif
Norėčiau vasarai įsigyti, tik galvoju ar tas peach nebus morkavas...  unsure.gif

morkavas tikrai nebus, bet jei esat sviesesnes odos, tai as peach rekomenduociau, bronze - gan tamsus 4u.gif
Atsakyti