Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(SaiMita @ 2011 03 05, 18:15)
Na va, sulaukiau ir as populiariojo BB nectar...
nu kaa as zinau.. tikrai jis joookiais budais nera ryskus  schmoll.gif  tikrai tepiau nemazai, ir kad butu ryski spalva nera.. pasisukus tam tikru rakursu matos vos rausvas/persikinis atspalvis, bet labiau jis suteikia svytejimo  ax.gif

Nu va.. man nesivaidena biggrin.gif nes kitos juk sake, kad vos priliecia ir ten ohohoho koks ryskumas.. biggrin.gif
Atsakyti
Kiek daug pavieniu blizguciu tam BB schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 05, 21:41)
Kiek daug pavieniu blizguciu tam BB schmoll.gif

Kaip ir Dior'e yra.... visur yra daugiau ar maziau.. vientiso is vis be nei vieno blizgucio nesu macius smile.gif nebent koks nars albatros, bet ir tai abejoju.. tik idomiai tie blizguciai pasirodo.. ne visada kazkaip biggrin.gif ir realiai ju tikrai taip nesimato schmoll.gif is vis blykste fotiko juos labai isryskina.. sitas tai tiksliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 05 kovo 2011 - 20:44
Pritariu amber visu 100% thumbup.gif tikrai nemanau, kad yra visiskai be blizguciu, bet suteikiancio svytejimo.. tie blizguciai ir suteikia gi.. nebent visiskai matinis butu g.gif
ir realiai tikrai jie visaaaai nekrenta i akis, cia fotografavau is arti, plius blykste tikrai juos isryskina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 05, 21:51)
Pritariu amber visu 100%  thumbup.gif  tikrai nemanau, kad yra visiskai be blizguciu, bet suteikiancio svytejimo.. tie blizguciai ir suteikia gi.. nebent visiskai matinis butu  g.gif 
ir realiai tikrai jie visaaaai nekrenta i akis, cia fotografavau is arti, plius blykste tikrai juos isryskina  mirksiukas.gif

Mes su Saimita turim BB ir matom kaip yra realiai.. todel prasom cia nesigincyt sunglasses2.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 05, 21:54)
Mes su Saimita turim BB ir matom kaip yra realiai.. todel prasom cia nesigincyt  sunglasses2.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 05, 17:15)
Na va, sulaukiau ir as populiariojo BB nectar...

man tai cia kaip ruzo atrodo nemazai ax.gif bet grazi spalvyte kokia, vien tik ta nectar ir naudoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 05 kovo 2011 - 22:05
tai as gi ir rasiau, kad ir man spalvos pakanka, bet tikrai ji nera wow intensyvi, kaip kazkas minejo. Ir jei kazkas megsta ryskesni makiazo, jo kaip tik bruzo tikrai nepakaks, mano nuomone:)

Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 05, 22:23)
tai as gi ir rasiau, kad ir man spalvos pakanka, bet tikrai ji nera wow intensyvi, kaip kazkas minejo. Ir jei kazkas megsta ryskesni makiazo, jo kaip tik bruzo tikrai nepakaks, mano nuomone:)

gal jei tamsesne oda mazoka tos spalvos g.gif ant jusu tai dailiai atrodo, ryskiau neisivaizduoju, nebent prie idegusios odos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 05, 20:42)
Kaip ir Dior'e yra.... visur yra daugiau ar maziau.. vientiso is vis be nei vieno blizgucio nesu macius smile.gif nebent koks nars albatros, bet ir tai abejoju.. tik idomiai tie blizguciai pasirodo.. ne visada kazkaip biggrin.gif ir realiai ju tikrai taip nesimato  schmoll.gif  is vis blykste fotiko juos labai isryskina.. sitas tai tiksliai

PF sculpting trio pamegink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 06, 12:51)
PF sculpting trio pamegink smile.gif

Bet juk tai skirtingi dalykai ir neteisinga juos lygint - PF pudra, o ne shimmer'is/highlgihter'is yra.
Atsakyti
Vientisas švytėjimas gaunasi su Kanebo Highlighting Powder, bet ji balta, be jokios spalvos, tik švytėjimas ax.gif
Atsakyti