nesu tiek pažengusi su švytėjimu kiek Jūs, naudoju paprastą MAC arba kreminę MAC, bet mano klausimas- ar nuo saulės ir to švytėjimo priemonės dueto Jums ant skruostikaulių netasirado pigmentinių dėmių? Nė viena to nepastebėjote? Nes aš būtent neseniai pradėjau naudoti tuos švytėjimo dalykus ir kai saulė pašvietė, atsirado pigmentinių dėmių... Nė viena nepastebėjote sąsajos?
nesu tiek pažengusi su švytėjimu kiek Jūs, naudoju paprastą MAC arba kreminę MAC, bet mano klausimas- ar nuo saulės ir to švytėjimo priemonės dueto Jums ant skruostikaulių netasirado pigmentinių dėmių? Nė viena to nepastebėjote? Nes aš būtent neseniai pradėjau naudoti tuos švytėjimo dalykus ir kai saulė pašvietė, atsirado pigmentinių dėmių... Nė viena nepastebėjote sąsajos?
jei kosmetika nenatūrali, su bele kokia sudėtimi, tai pilnai galėjo taip nutikti
as manau kad tai labiau susieje su pacia saule ir per mazo spf naudojimu ar nenaudojimu isvis, nei su highlighteriais
Labas, merginos,
Keista, galbūt įtakos turi netolygus makiažo naudojimas? Shimerį ar highlighterį visada reiktų tepti ant pudros, jei naudojama ant "švarios" veido odos kažkokios makiažo priemonės tik plėmais, tai nuo bet kokių priemonių gali atsirasti veido dėmių plėmai, kaip ir nuo ne viso veido dengimo pudra, ypač pavasarį - vasarą. Kitų atvejų nesu girdėjusi
Mano pats mėgstamiausias ir labiausiai naudojamas yra Mac cream colour base pearl, jis kaip ir akims skirtas, bet daug kas naudoja ir visam veidui, man jis idealus