Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Kaip idomiai cia su tuo matomumu biggrin.gif nes as nesu sviesiaode, bet nectar man ryskiai matosi nenaudojant papildomai skaistalu g.gif Bet graziausias efekta kai bronzantu paryskinu skruostikaulius is pradziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 25, 04:25)
Kaip idomiai cia su tuo matomumu biggrin.gif  nes as  nesu sviesiaode, bet nectar man ryskiai matosi nenaudojant papildomai skaistalu  Bet graziausias efekta  kai bronzantu paryskinu skruostikaulius is pradziu 

A kas cia idomaus.. as tiesiog tamsesne uz tave manau biggrin.gif 4u.gif sakau.. kaip skaistalai jie man per blyskus, bet kaip shimerris viskas ok drinks_cheers.gif grazi spalvyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2011 02 24, 22:09)
lievas sepetelis vadinasi... tikrai spalvyte ryski, pigmentuotas shimmeris labai...pati neprisibijau skaistalu, bet situos labai atsargiai tepu...
4u.gif

turiu 3 sepetukus ir visi levi? lotuliukas.gif neimanoma.. taigi kiekvieno oda skirtinga, as nesuprantu kas cia keisto.. 4u.gif jei pas jus matos, tai nebutinai ant visu turi matytis 4u.gif ant svaraus veido nebandziau, bet ant pudros (sviesios) ir ciut EZ man ju matos mazokai.. 4u.gif as nesakau, kad jie bespalviai.. spalva yra bet ne tokio ryskumo, kad MAN tiktu VIETOJ skaistalu 4u.gif as tikejaus daugiau rozines/persikines spalvytes..bet man matos daugiau auksinis svytejimas kaip dior, tik kai pakreipiu veida pries sviesa, tada pasimato, kad biski kitokia spalvyte.. nzn ar as cia pakankamai aiskiai lotuliukas.gif o gal as jo per mazai tepu.. g.gif gal reik normaliai varvolint netaupant
Papildyta:
QUOTE(werda @ 2011 02 24, 21:44)
o jus labai daug tepat ant skruostu? man vien simerio nepakanka taip pat, reiktu papildomai skaistalu, tik spalva man labai idomiai isryskeja , vien tik auksinis atspalvis. Bandziau tik viena karta, ziuresiu kaip bus po keliu

Vaaaaaaaaaaaa!!!!!!! butent drinks_cheers.gif BUTEEEEENT! man lygiai taip pat.. va kaip jus nupasakojot.. isryskeja auksinis daugiau svytejimas, ir vietoj skaistalu nepakanka spalvos.. va nors viena suprato biggrin.gif reiskia, mes abi mulates lotuliukas.gif nors tikrai as ne tamsi..
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2011 02 24, 22:14)
O nebus taip, kad tu labai ilgai norėjai tiek Dior tiek BB shimmer'ių, gana nemažai iš jų tikėjaisi, ir kai juos gavai, nebepateisino tavo lūkesčių,nes per daug ilgai jų norėjai.   Na tikiuosi supratai, ką aš čia pasakyti norėjau. Per tą ilgą laiką susidarei nuomonę kokios šios priemonės tūrėtų būti.

Cia irgi variantas.. drinks_cheers.gif tikrai ilgai laukiau lotuliukas.gif kaip ir Dior.. labai galimas dalykas, kad ivyko kaip jus sakot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 25 vasario 2011 - 16:05
QUOTE(amber123 @ 2011 02 25, 15:53)
spalva yra bet ne tokio ryskumo, kad MAN tiktu VIETOJ skaistalu 4u.gif

Bet jie ir nera skaistalai,tai cia JEIGU kazkam atstoja skaistalus,turetu dziaugtis,nes tokiu atveju jie turi kaip ir tokia papildoma f-ja
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 25, 17:40)
Bet jie ir nera skaistalai,tai cia JEIGU kazkam atstoja skaistalus,turetu dziaugtis,nes tokiu atveju jie turi kaip ir tokia papildoma f-ja

Tai vat butent, apie ka as ir kalbu biggrin.gif nes cia kelios mergaites rase, kad jom tinka kaip ir skaistalai..tai as ir sakau, kad man per mazai pigmento skaistalam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 25, 17:21)
Tai vat butent, apie ka as ir kalbu biggrin.gif nes cia kelios mergaites rase, kad jom tinka kaip ir skaistalai..tai as ir sakau, kad man per mazai pigmento skaistalam smile.gif

Kiekvienai skirtingai labai. mirksiukas.gif Man BB tai kaip skaislatai, nors nemaniau, kad taip bus. smile.gif Šiandiena namie ant rankos bandžiau BB Nectar ir MAC Peachy Keen skaistalus, tai spalvos beveik identiškos gavosi, tik aišku, BB kur kas labiau švyti, nors MAC irgi turi auksinio švytėjimo, tik žymiai mažiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 25, 18:21)

pas mane tai fake BB blending brush, kazkaip gerai kabina shimmerius. bandziau kitus sepetelius, tai is vis jokios prasmes beveik, net blizguciu nepakabina, o sis, nors ir "fakinis" puikiai tinka:)

as tai pirkau kaip tik del to kad spalvos turi, nes perskaiciau komentara jog du vienam:
When worn on cheeks, it works as a blusher and highlighter in one, because it packs plenty of color along with a soft frosty shimmer sheen.

va toks sepetelis, maziukas irgi
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 25 vasario 2011 - 22:26
Vaaaaaaaaaaaa!!!!!!! butent drinks_cheers.gif BUTEEEEENT! man lygiai taip pat.. va kaip jus nupasakojot.. isryskeja auksinis daugiau svytejimas, ir vietoj skaistalu nepakanka spalvos.. va nors viena suprato biggrin.gif reiskia, mes abi mulates lotuliukas.gif nors tikrai as ne tamsi..
[/quote]

Nesu labai tamsi, nors plaukai beveik juodi. Nezinau, su shimerriu ir plius skaistalais isviso man jovalas gaunasi, reikia naudoti arba viena arba kita atskirai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 26 vasario 2011 - 13:32
QUOTE(werda @ 2011 02 26, 14:31)
Nesu labai tamsi, nors plaukai beveik juodi. Nezinau, su shimerriu ir plius skaistalais isviso man jovalas gaunasi, reikia naudoti arba viena arba kita atskirai

Kazka tada ne taip darot arba ne ten tepat.. shimerio ir skaistalu yra visiskai skirtingos f-jos.. kaip gali but jovalas smile.gif nors ziurint kur ka tepat.. as tepu bronzika konturavimui, tada skaistalus ant skruostu obuoliuku, svelniai skirstant i sonus ir virs skruostu shimeri/highlighteri.. ir atrodo super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 vasario 2011 - 14:28
QUOTE(amber123 @ 2011 02 26, 15:27)
Kazka tada ne taip darot arba ne ten tepat.. shimerio ir skaistalu yra visiskai skirtingos f-jos.. kaip gali but jovalas smile.gif  nors ziurint kur ka tepat.. as tepu bronzika konturavimui, tada skaistalus ant skruostu obuoliuku, svelniai skirstant i sonus ir virs skruostu shimeri/highlighteri.. ir atrodo super

Dazymosi teorija zinau, ir viska darau kaip priklauso ax.gif , dienos viesoj simeris turi rozini atspalvi, obuoliukus padazau skaistalais, o skruostikauliu virsu simeriu, gaunuosi kaip matrioska, nes ant zanduku rausvas atspalvis, o skruostikauliai roziniai auksininiai:) Skaistalai chanel enchantrense. nebent tos spalvos tarpusavy nedera
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2011 02 26, 19:19)
Dazymosi teorija zinau, ir viska darau kaip priklauso ax.gif , dienos viesoj simeris turi rozini atspalvi, obuoliukus padazau skaistalais, o skruostikauliu virsu simeriu, gaunuosi kaip matrioska, nes ant zanduku rausvas atspalvis, o skruostikauliai roziniai auksininiai:) Skaistalai chanel enchantrense. nebent tos spalvos tarpusavy nedera

Gal tikrai spalvos nedera g.gif Arba netinka jums ant obuoliuku tept skaistalus. Na pvz man taip netinka, nes tokia iraudus atrodau... blush2.gif As tepu truputi i sona, ne ant paciu obuoliuku skaistalus ir dar juos nutempiu tolyn, o jau paskui shimmer'i ant virsuje. Skaistalai pas mane Benefit 'sugar bomb' - maisau visas spalvas ir gaunasi tokia universali persikine-koraline-rozine. Butent jais ir buvau pasidazius kai isbandinejau parduotuveje sita Bobbi Brown shimmer'i, tai konsultante sake labai tinka ant sitos spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 26 vasario 2011 - 18:35
QUOTE(werda @ 2011 02 26, 19:19)

na as stengiuos spalvas derint.. jei skaistalai persikiniai, tai svytejimas auksinis, jei roziniai, tai ir shimerri BB pvz... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va, sulaukiau ir as populiariojo BB nectar...
nu kaa as zinau.. tikrai jis joookiais budais nera ryskus schmoll.gif tikrai tepiau nemazai, ir kad butu ryski spalva nera.. pasisukus tam tikru rakursu matos vos rausvas/persikinis atspalvis, bet labiau jis suteikia svytejimo ax.gif vasara labiau idegus, manau isvis jis "isnyktu", liktu tik spindesys biggrin.gif pabandziau nufotografuot, nelabai kaip gavos, bet sioks toks vaizdas vistiek yra ax.gif
as kadangi nesu megeja labai ryskaus "dazo" tai man spalvos intensyvumo pakanka sociai, bet kas megsta ryskiau - tikrai vieno kaip ruzo , manau , nepakaktu g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti