Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Hiver @ 2014 04 16, 11:13)
Ir kaip ispudziai? 4u.gif

Atsiprasau,kad taip ilgai verciau laukti blush2.gif . Na siaip tikrai neblogas,patiko. thumbup.gif Bet negaliu su niekuo palyginti,nes tai pirmasis mano highlighter'is g.gif . Rekomenduoju ax.gif
Atsakyti
greeny1231, aciu smile.gif 4u.gif

rapoja, Guerlain Terra Ora nebutu kazkas panasaus? g.gif
user posted image
Atsakyti
kodel tokia apmirusi tema ?g.gif

rekomenduokite koki shimeri ar hightlighteri, kad suteiktu veidukui vientisa (be blizguciu), toki "dregna" svytejima?
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 01 04, 15:01)
kodel tokia apmirusi tema ?g.gif

rekomenduokite koki shimeri ar
hightlighteri, kad suteiktu veidukui vientisa (be blizguciu), toki "dregna" svytejima?

vat ir mane domina.ir kad nelabai brangi butu
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2016 01 07, 23:34)
vat ir mane domina.ir kad nelabai brangi butu

Man vientisam svytejimui labiausia tinka kreminiai highlighteriia.. is nebrangiu lb patiko TBS kreminis highligteris.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 01 07, 22:40)
Man vientisam svytejimui labiausia tinka kreminiai highlighteriia.. is nebrangiu lb patiko TBS kreminis highligteris..  4u.gif

o konkretesnis pavadinimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 01 08, 12:48)
o konkretesnis pavadinimas? smile.gif

Mane irgi domina bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar gavau savo seniai išsvajotą Kevyn Aucoin highlighter'į! bigsmile.gif

Na ką galiu pasakyti.. O-M-G! Neveltui tiek išgirtas ir išliaupsintas reikalas JAV. Tepasi tobulai, be blizgalų, visokių žėručių ir t.t.

Turiu The Balm Mary Luminaizerį, tai The Balm prieš Kevyn Aucoin kaip kalėdinis blizgutis biggrin.gif Žodžiu dienoms naujasis, vakare jei norisi spindėti - galima The Balm pasitept smile.gif

Kevyn Aucoin - The Celestian powder in Candlelight

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2016 02 10, 14:47)
Vakar gavau savo seniai išsvajotą Kevyn Aucoin highlighter'į!  bigsmile.gif

Na ką galiu pasakyti.. O-M-G! Neveltui tiek išgirtas ir išliaupsintas reikalas JAV. Tepasi tobulai, be blizgalų, visokių žėručių ir t.t.

Turiu The Balm Mary Luminaizerį, tai The Balm prieš Kevyn Aucoin kaip kalėdinis blizgutis biggrin.gif Žodžiu dienoms naujasis, vakare jei norisi spindėti - galima The Balm pasitept smile.gif

Kevyn Aucoin - The Celestian powder in Candlelight

user posted image

as turiu the balm mary lou, tai jis irgi be jokiu blizguciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2016 02 10, 14:47)
Vakar gavau savo seniai išsvajotą Kevyn Aucoin highlighter'į!  bigsmile.gif

Turiu The Balm Mary Luminaizerį, tai The Balm prieš Kevyn Aucoin kaip kalėdinis blizgutis biggrin.gif

Kaip Jūs čia laiku su savo atsiliepimu.smile.gif Kaip tik į Aucoin'ą dairausi, internete pavyzdžiai gražūs, bet kai nėra kur pačiupinėti, tai nedrąsu pirkti.
Mac mineralize skinfinish lightscapade vis žiūrinėjau, bet suabejojau dėl pirkimo - nėra blizgi, bet lyg per miltuota kažkokia, atrodo, kad matytųsi ant veido pati pudra.

The Balm Mary-Lou Manizer turiu, per intensyvus, nesubtilus, nepatinka. ax.gif Gal tikrai rimtam vakariniam makiažui ir geras, bet dieną net ir labai dozuojant jis man netinka. Niekaip nesuprantu populiarumo, bet čia gal tik man taip.
Atsakyti
butu idomu pamatyti kevyn acoin ir the balm hightlighteriu palyginimus:) nes the balm tai mano pirmasis highlighteris, atrodo nieko, bet neturiu su kuo palyginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 02 10, 14:52)
as turiu the balm mary lou, tai jis irgi be jokiu blizguciu g.gif

Na iki šiol ir aš tik the Balm turėjau, tai palyginus su Kevyn Aucoin blizga ir dar oi kaip smile.gif Man tas patinka, bet kartais norisi švytėti, o ne blizgėti laugh.gif wink.gif Šitas toks subtilesnis gerokai, nei The Balm smile.gif

QUOTE(Gabre* @ 2016 02 10, 15:15)
butu idomu pamatyti kevyn acoin ir the balm hightlighteriu palyginimus:) nes the balm tai mano pirmasis highlighteris, atrodo nieko, bet neturiu su kuo palyginti biggrin.gif

The Balm ir mano PIRMASIS biggrin.gif Nusipirkau išskaičius n atsiliepimų JAV smile.gif Lygiai taip pat išsirinkau ir Kevyn Aucoin vėliau smile.gif

Čia nuotraukoje du paskutiniai yra Kevyn Aucoin ir The Balm, skirtumą bent aš pati matau ir foto, ir realybėje smile.gif Ir man jie patinka abu, kaip bebūtų biggrin.gif wub.gif

http://2.bp.blogspot...00/Swatches.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 vasario 2016 - 10:45