Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Sveikos! o koks hightlighter'is (birus ar skystas) tinka kokiai odai??? koks sausai o koks riebiai??
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2013 10 31, 10:14)
Ji suteikia tokį vientisą perlinį satininį švytėjimą, be atskirų blizgučių, manau kad tiktų ir šviesiaodėms ir tamsiaodėms, ypač žiemą aš šią priemonę mėgstu 4u.gif Yra ir gold spalvytė, auksinį švytėjimą suteikianti, atsirado ir medusa spalvytė mačiau, švelniai koralinį švytėjimą turėtų suteikti.
Tepti reikia labai saikingai 4u.gif Šioje nuorodoje yra keletas swatchų http://girl-z.livejo....com/16044.html

drinks_cheers.gif Mano pati megstamiausia priemone dienai wub.gif wub.gif wub.gif
Vakarui labai patinka sis chanel, kadangi suteikia intensyvesni svytejima wub.gif
Poudre Signee De Chanel Illuminating Powder
user posted image
Atsakyti
Mon Cheri - kuris Chanel??? Nerodo foto. unsure.gif O aš labai ieškau ko nors visam veidui, kad skaistintų, duotų vientisą, bet matomą švytėjimą. Guerlain Meteorites primer - man nesimato, jei užtepu skystą pudrą ir po to matinę presuotą, Meteorites perlai neduoda irgi ko noriu, ne pakankamai matomi, o jei daugiau pritepus, tai daugiau dalelėm blizga, negu kad vientisai švyti, o MAC strobe užtepus prieš pudrą - vėl nepakanka man, į pudrą nemaišau, nes tada ją praskiedžia ir mažina dengimą (kurį mėgstu stipresnį), o ant pudros tepant šiek tiek per rožinis švytėjimas, plius tepant "sujudina" pudrą (nemoku paaiškinti net). smile.gif
Atsakyti
Gisana - peržiūrėjau Google vaizdus su Hourglass, rodos tikrai tai, ko aš noriu, įtraukiau į pirkinių sąrašą. Klausimas tik kokios spalvos man reikia?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 11 26, 13:51)
Gisana - peržiūrėjau Google vaizdus su Hourglass, rodos tikrai tai, ko aš noriu, įtraukiau į pirkinių sąrašą. Klausimas tik kokios spalvos man reikia?? smile.gif

Manau, kad Diffused Light 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingazz @ 2013 12 03, 14:16)
O kiek sis grazuolis pas mus LT kainuoja?

Cia buvo limituoto leidimo, praeitais metais per sventes.. as sau nusipirkau ir labai dziaugiuosi.. nauju, kai norisi siltesnio svytejimo smile.gif labai idomi tekstura ir spalva gaunasi.. Parduotuvese jau nebera jo.. nebent kazkas taip pardavineja
Papildyta:
QUOTE(Ameera @ 2013 11 25, 21:39)
Mon Cheri - kuris Chanel??? Nerodo foto.  unsure.gif 

Bet visam veidui tai as jo tikrai nesiulyciau schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
O ka galetumet rekomenduoti (is to ka galima rasti LT) skruostams paryskinti? Skaiciau temute, bet nlb radau variantu
Atsakyti
Dar nuziurejau kad pas The Balm yra hailaiteris Mary-Lou Manizer (Aka The Luminizer Shimmer, Highlighter and Eyeshadow) idomu ko jis vertas

user posted image
user posted image
user posted image

arba su ruzavumu
user posted image

ir toks, bronzerio efekto
user posted image

visi trys http://m1.paperblog....m-L-4fuDNG.jpeg

Ar reiketu hailaiteri derint prie skaistalu spalvos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 06 balandžio 2014 - 18:22
QUOTE(Hiver @ 2014 04 06, 19:15)
\

Kita savaite jau gausiu Mary-loumanizer,tai galesiu pakomentuoti The Balm temoje thumbup.gif,nes sitoj temoj,si priemone "nelabai i tema". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 04 06, 22:17)
Kita savaite jau gausiu Mary-loumanizer,tai galesiu pakomentuoti

Ir kaip ispudziai? 4u.gif
Atsakyti
As pati noriu pasidalint savo nesenu atradimu smile.gif nusipirkau essence mono seseli su tikslu naudoti ji kaip viena is baziniu atspalviu vokams, spalva 58 cappuccino, please!, man jis patiko savo labai smulkiu shimeriu ir sugalvojau pasibandyt uztept kaip highlighteri ant skruostikauliu ir turiu pasakyt kad man patiko kaip jis atrodo thumbup.gif Siulyciau atkreipt demesi kam norisi nebrangiai ir randamo Lietuvoje.

user posted image
is cia http://sekrety-nasze...dm-thebalm.html

Kazkaip panasiai isivaizduoju atrodanti The Balm Mary-Lou Manizer. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 16 balandžio 2014 - 11:23
Labai labai patiko Guerlain Terra Inca Sublime Radiant Powder wub.gif Kažin kuri priemonė galėtų pakeisti incą unsure.gif g.gif
Atsakyti