Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Cocosine @ 2012 09 28, 13:27)
Radau, kad Nars Albatross yra lyginamas su E.l.f Gotta glow
user posted image
user posted image
Gal turit kas elf? kokie įspūdžiai, Ar labai auksinis atspalvis ant veido?
O gal yra Shiseido alternatyva pigesnė smile.gif

Dar esu mačius Nars Albatross lyginant su Essence šešėliu Mystic Lemon. Tai čia išvis pigiau grybo. Pastarasis netgi nėra toks geltonas. Bet, berods, jau išimtas iš prekybos, gal dar kartais ir galima kur rasti.

http://2.bp.blogspot...s Albatross.jpg

http://www.nihrida.c...stic-lemon.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 spalio 2012 - 09:48
Man visai patiko Physician's formula sclupting trio, naudojau tiek visam veidui, tiek atskiroms dalims. Cia matosi highlighteris PF. Be pavieniu didesniu daleliu, balksvo atspalvio, neisryskina poru. Gal gali pasirodyti su roziniu pustoniu, bet cia turbut ir skaistalais buvau pasidaziusi, nepamenu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 15, 18:58)
Man visai patiko Physician's formula sclupting trio, naudojau tiek visam veidui, tiek atskiroms dalims.

Superinis dalykelis PF sculpting trio thumbup.gif, jau trecia naudoju.
Tinka ir visam veidui, ir atskiroms veido dalims, galima naudoti atskirai vien tik highlighteri, ar bronzanta... zodziu, man jis wub.gif
Visam veidui liuks atrodo wub.gif , man sculpting trio suteikia geresni efekta nei meteoritai, meteoritai su blizguciais, jie matosi ant veido, ir man meteoritai sausino oda. Trio neturi blizguciu, man nesausina, suteikia veidui labai grazu vientisa svytejima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 16 spalio 2012 - 16:57
QUOTE(Caridian @ 2012 10 15, 19:58)
Man visai patiko Physician's formula sclupting trio,

QUOTE(AZURA @ 2012 10 16, 17:36)
Superinis dalykelis PF sculpting trio thumbup.gif, jau trecia naudoju.

ar apie si PF gamini kalbate ? Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-3-in-1-Highlighter-Face-Powder-Bronzer-Sunkissed-Organics-
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 18, 17:19)

Taip apie sia smile.gif Turejau as ja kazkada, tai manes ji nesuzavejo schmoll.gif Sunku labai pakabinti budavo, nebent su siurksciu sepeteliu, o ir ant veido nieko ispudingo, yra daug fainesniu pudryciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 10 18, 21:08)
Taip apie sia  smile.gif  Turejau as ja kazkada, tai manes ji nesuzavejo  schmoll.gif Sunku labai pakabinti budavo, nebent su siurksciu sepeteliu, o ir ant veido nieko ispudingo, yra daug fainesniu pudryciu  bigsmile.gif

PF temoj esu rasius, tai cia trumpai paminesiu. Pati sia pudryte naudojau ir sunaudojau ne viena pakuote - labai labai patiko, gerai kabinosi ir su super svelniu sepeteliu, graziai ant veiduko atrode. Teko SM'e girdet komentaru, kad nekoks kvapas, kad kieta ir likdavau nesupratus, nes man ji superine buvo, o kvapas tik arti prisikisus jausdavosi ir tai toks miltu/krakmolo (na nieko ypatingo ar erzinancio). Si pudra nebegaminama ir kai pati naudojau paskutini karta, tai jau buvo isimama is prekybos, t.y. parduotuvej buvo ispardavimas ir daugiau nebeatveze (visuose drugstore'uose ji dingo is prekybos). Po kiek laiko sumasciau, kad noriu vel ja isbandyt, nes prisiminimai tik geriausi ir parsisiunciau internetu is drugstore.com - kvapas jautesi tik atidarisu pakuote ir tikrai nebuvo malonus, na nebuvo nemalonus, bet jis jautesi ir stipriai, pati pudra buvo be galo kieta, net koncentruotu sepeteliu vos ejo pakabint doh.gif blink.gif Tai padariau isvada, kad tiesiog tai del to, kad papuole jau paskutines pudros - ji nebegaminama, kazkokios parduotuves internete tebeturi ja, galiojimas dar geras, bet su laiku vistiek pudra pasauseja, keiciasi ir tt ir turbut del to ji visai kitokia buvo nei kai seniau naudodavau....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 19, 00:09)
PF temoj esu rasius, tai cia trumpai paminesiu. Pati sia pudryte naudojau ir sunaudojau ne viena pakuote - labai labai patiko, gerai kabinosi ir su super svelniu sepeteliu, graziai ant veiduko atrode. Teko SM'e girdet komentaru, kad nekoks kvapas, kad kieta ir likdavau nesupratus, nes man ji superine buvo, o kvapas tik arti prisikisus jausdavosi ir tai toks miltu/krakmolo (na nieko ypatingo ar erzinancio). Si pudra nebegaminama ir kai pati naudojau paskutini karta, tai jau buvo isimama is prekybos, t.y. parduotuvej buvo ispardavimas ir daugiau nebeatveze (visuose drugstore'uose ji dingo is prekybos). Po kiek laiko sumasciau, kad noriu vel ja isbandyt, nes prisiminimai tik geriausi ir parsisiunciau internetu is drugstore.com - kvapas jautesi tik atidarisu pakuote ir tikrai nebuvo malonus, na nebuvo nemalonus, bet jis jautesi ir stipriai, pati pudra buvo be galo kieta, net koncentruotu sepeteliu vos ejo pakabint doh.gif  blink.gif Tai padariau isvada, kad tiesiog tai del to, kad papuole jau paskutines pudros - ji nebegaminama, kazkokios parduotuves internete tebeturi ja, galiojimas dar geras, bet su laiku vistiek pudra pasauseja, keiciasi ir tt ir turbut del to ji visai kitokia buvo nei kai seniau naudodavau....

Tai va labai keista, nes ir man pasitaike labai kieta, nors pirkau as ja pries kokius 2 m pilnas internetas ju buvo g.gif Beje del kvapo, tai jokio nemalonaus tikrai nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 10 19, 09:29)
Tai va labai keista, nes ir man pasitaike labai kieta, nors pirkau as ja pries kokius 2 m pilnas internetas ju buvo  g.gif Beje del kvapo, tai jokio nemalonaus tikrai nebuvo  g.gif

Tai internete ju pilna, bet paprastose parduotuvese jau nebera sakyciau kokie metai ar pan.... Nors as naudojau pries pora metu turbut ja, tai man ideali buvo, nors teko girdet atsiliepimu, kad kieta ir pan - gal priklausomai dar kur pirkta, nes as gyvai pirkdvau drugstore (manau vistiek po daug neuzsako, issiparduoda ir tada veza is sandelio, bet is esmes po visa tinkla vezioja is to paties sandelio), o jei is interneto perkant, tai gali but kad tiesiog sandelyje uzsistovejus ar pan.... Nezinau tiksliai, bet mano teorija tokia, kad tiesiog skritingo gaminimo jos papuole ir kai nebegaminama, tai dabar vis daugiau tu pakietejusiu like...
Atsakyti
Noriu paklausti, gal galite patarti kokį haiglaiter'į. Šiuo metu turiu bronzinę pudrą, tai rinkinuko kaip ir nereiktų kontūravimui. Gal yra pirkti vien tik haiglaiteris koks neblogas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 01 26, 15:29)
Noriu paklausti, gal galite patarti kokį haiglaiter'į. Šiuo metu turiu bronzinę pudrą, tai rinkinuko kaip ir nereiktų kontūravimui. Gal yra pirkti vien tik haiglaiteris koks neblogas?  4u.gif

is skystu man patinka inglot face & body illuminator http://inglotcosmeti...e./product/9561
dar patinka ELF shimmer palete, nes labai patogu naudoti.
http://eyeslipsface....tte/invt/83321/
is sausu naudoju is bourjous rinkinuko skaistalai+highligteris. Irgi visai nieko...
http://www.bourjois....ting_duo_effect
kartais tiesiog koki sviesu seseli panaudoju...
Atsakyti
sveikos,
ar yra isbandziusiu Mary Kay Sheer Dimensions™“ šviesinamasias pudras ,
http://marykay.lt/ma...sinamoji-pudra/, kokie butu atsiliepimai? Kuo ypatinga, i ka panasi? Yra blizguciu ar subtili?
aciu 4u.gif
Atsakyti
o kokios priemones jums geresnes , skytos ar sausos ?
Atsakyti