Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

[quote=*moon*,2012 09 27, 17:54]
Labai daug kurie isryskina mirksiukas.gif
Papildyta:

O tai reikia rinktis pagal atspalvi, firma, atsiliepimus ? ax.gif

Atsakyti
[quote=m.vilmante,2012 09 27, 19:07]
[quote=*moon*,2012 09 27, 17:54]
Labai daug kurie isryskina mirksiukas.gif
Papildyta:

O tai reikia rinktis pagal atspalvi, firma, atsiliepimus ? ax.gif
[/quote]
Na taip, bei palei tai kokio efekto norisi smile.gif
Atsakyti
Pvz. MAC Too Chic Beauty Powder
MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish

Šitie taip drinks_cheers.gif Gal ir panašūs, pati domėjausi prieš pirkdama Shiseido Lightscapade, bet kad jų nėra pardavime, tai kaip nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 09 27, 17:54)
Vakarui mano labai mylimas BB

gal BB Shimmer Brick? kokia spalva turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 27 rugsėjo 2012 - 19:31
QUOTE(m.vilmante @ 2012 09 27, 18:49)
Sakykit mergaites, o sios visos svytejimo priemones neisryskina poru?
Rezultatai grazus su jom, bet vis prisibijau del poru g.gif

Parduotuveje, kai rinkausi, tai man pardaveja sake, kad jei matosi poros, tada labiau tinka kremines teksturos highlighteriai, o sausi tik dabar labiau isryskina, bet nezinau kaip istikruju g.gif

QUOTE(*moon* @ 2012 09 27, 18:54)
Domejaus as tuo Albatross, nepatiko tas gelsvas atspalvis  schmoll.gif Vakarui mano labai mylimas BB, bet dienai nenoriu as to intensyvaus ir matomo svytejimo  bigsmile.gif
Bei cia visuose foto man negrazu dienai  schmoll.gif Vakarui taip  mirksiukas.gif  smile.gif

Gelsvas atspalvis? Nu nezinau, neiziuriu as jo g.gif na, foto tai cia gal jo, labiau vakarui toks svytejimas tinka, bet cia juk specialiai noreta isryskinti ir parodyti kaip svyti ant veido, tai ir makiazas rimtesnis, o ne dieninis ax.gif nors...ka as zinau, kad gal dar visai normaliai, net ir dienos metu dar ne tokiu svytejimu ant veido esu macius lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Astukasas @ 2012 09 27, 19:43)
Šitie taip  drinks_cheers.gif Gal ir panašūs, pati domėjausi prieš pirkdama Shiseido Lightscapade, bet kad jų nėra pardavime, tai kaip nusipirkt  doh.gif

Aha, paziurejau, tikrai nebera g.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2012 09 27, 20:19)
gal BB Shimmer Brick? kokia spalva turi?

Aga tie patys wub.gif Pas mane apricot spalvyte, bet jos jau neber pardavime, ten toks kiekis kad turbut visam gyvenimui man jo uzteks doh.gif Turiu as ji turbut nuo 2008 metu bigsmile.gif Bet sakau naudoju as ji tik vakariniam isejimui, dienai man tikrai per riebus, nemegstu kai matosi tie blizguciai doh.gif O va prie dirbtino apsvietimo atrodo tikrai efektingai thumbup.gif
user posted image
user posted image
Suteikia stai toki efekta wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 28 rugsėjo 2012 - 07:24
Gal kas turit BB Shimmer Brick Pink Quartz spalva?
Kokia spalvele gaunasi, ar nera isreiksta rausva spalva? Ziurinejau jo spalva inete, tai lyg nesigauna su ruzavu atspalviu g.gif
noreciau, tokios neutralesnes spalvos, kad tiktu prie neutraliu ir siek tiek i rusvuma skaistalu, riuzavo atspalvio nenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 28 rugsėjo 2012 - 12:05
QUOTE(AZURA @ 2012 09 28, 12:59)
Kokia spalvele gaunasi, ar nera isreiksta rausva spalva? noreciau, tokios neutralesnes spalvos, kad tiktu prie neutraliu ir siek tiek i rusvuma skaistalu, riuzavu atspalviu nenoriu  smile.gif

Man atrodo beige arba nude atspalvis butu neutralus g.gif Su visais pink atspalviais vis tiek bus isreista rausva spalva 4u.gif Jei naudojat skaistalus rausvos spalvos tai tada shimeri rinkites kuo neutralesni, geriausia bespalvi smile.gif Kad po to nebutu sviestas sviestuotas bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 28 rugsėjo 2012 - 12:05
QUOTE(*moon* @ 2012 09 28, 12:03)
Man atrodo beige arba nude atspalvis butu neutralus  g.gif Su visais pink atspalviais vis tiek bus isreista rausva spalva  4u.gif Jei naudojat skaistalus rausvos spalvos tai tada shimeri rinkites kuo neutralesni, geriausia bespalvi  smile.gif Kad po to nebutu sviestas sviestuotas  bigsmile.gif  doh.gif

galvojau apie beige, bet paziurejau youtobe sia spalva, tai kazkokia gelsvai auksine g.gif
nude labai nebloga spalvele, cia limituotas leidinys, matyt, nerasiu nusipirkti

naudoju neutralios spalvos skaistalus, rausvai rusvus, dar sviesesni bronzanta
visiskai rausvu atspalviu nemyliu smile.gif pasiziurinejus inete, man pasirode, tas Pink Quartz toks neutralesnis, nei riuzavas, nei rudas, nors ir spalvoje Pink parasyta g.gif

niu, nelabai matau to rausvo atspalvio g.gif , ir jei neuzkabinus pirmos sviesios ruzavos spalvos, gal gautusi kokia neutral....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 28 rugsėjo 2012 - 12:59
Radau, kad Nars Albatross yra lyginamas su E.l.f Gotta glow
user posted image
user posted image
Gal turit kas elf? kokie įspūdžiai, Ar labai auksinis atspalvis ant veido?
O gal yra Shiseido alternatyva pigesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2012 09 28, 13:20)
galvojau apie beige, bet paziurejau youtobe sia spalva, tai kazkokia gelsvai auksine  g.gif
nude labai nebloga spalvele, cia limituotas leidinys, matyt, nerasiu nusipirkti

naudoju neutralios spalvos skaistalus, rausvai rusvus, dar sviesesni bronzanta
visiskai rausvu atspalviu nemyliu smile.gif  pasiziurinejus  inete, man pasirode,  tas Pink Quartz toks neutralesnis, nei riuzavas, nei rudas, nors ir spalvoje Pink parasyta  g.gif

niu, nelabai matau to rausvo atspalvio g.gif , ir jei neuzkabinus pirmos sviesios ruzavos spalvos, gal gautusi kokia neutral....

Na atspalvi rausva-rusva tai tikrai tures g.gif Jei skaistalai matiniai tada gal ir nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 28 rugsėjo 2012 - 19:35
QUOTE(AZURA @ 2012 09 28, 11:59)
Kokia spalvele gaunasi, ar nera isreiksta rausva spalva? Ziurinejau jo spalva inete, tai lyg nesigauna su ruzavu atspalviu  g.gif 
noreciau, tokios neutralesnes spalvos, kad tiktu prie neutraliu ir siek tiek i rusvuma skaistalu, riuzavo atspalvio nenoriu smile.gif

Turiu, vienas mano mėgstamiausių jau porą metų wub.gif Asmeniškai man su juo išeina neutralus atspalvis, būtent toks, kaip čia paveiksliuke ir parodytas sumaišius visas spalvas, o tos rožinės juostelės atskirai turi labai blyškų perlamutrinį rožinį atspalvį, visos kitos - rusvą. Mano pagrinde naudojami skaistalai persikinio atspalvio, nei ružavų, nei labai rusvų nemėgstu. Man atrodo, Bobbi Brown puslapyje netgi surašyta, kokie Shimmer Brick prie kokių skaistalų tinka, bent jau anksčiau tikrai buvo, tai šitą įsidėmėjau kaip vieną iš universaliausių, o jei labai abejojate dėl tų rožinių juostelių, imkite beige, dar man atrodo labiausiai vertas dėmesio naujasis 24 Karat wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 14 spalio 2012 - 00:13