[quote=*moon*,2012 09 27, 17:54]
Labai daug kurie isryskina
Papildyta:
O tai reikia rinktis pagal atspalvi, firma, atsiliepimus ?
[quote=m.vilmante,2012 09 27, 19:07]
Papildyta:
[/quote]
Na taip, bei palei tai kokio efekto norisi
Papildyta:
[/quote]
Na taip, bei palei tai kokio efekto norisi
Pvz. MAC Too Chic Beauty Powder
MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish
MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish
Šitie taip Gal ir panašūs, pati domėjausi prieš pirkdama Shiseido Lightscapade, bet kad jų nėra pardavime, tai kaip nusipirkt
QUOTE(*moon* @ 2012 09 27, 17:54)
Vakarui mano labai mylimas BB
gal BB Shimmer Brick? kokia spalva turi?
QUOTE(m.vilmante @ 2012 09 27, 18:49)
Sakykit mergaites, o sios visos svytejimo priemones neisryskina poru?
Rezultatai grazus su jom, bet vis prisibijau del poru
Rezultatai grazus su jom, bet vis prisibijau del poru
Parduotuveje, kai rinkausi, tai man pardaveja sake, kad jei matosi poros, tada labiau tinka kremines teksturos highlighteriai, o sausi tik dabar labiau isryskina, bet nezinau kaip istikruju
QUOTE(*moon* @ 2012 09 27, 18:54)
Domejaus as tuo Albatross, nepatiko tas gelsvas atspalvis Vakarui mano labai mylimas BB, bet dienai nenoriu as to intensyvaus ir matomo svytejimo
Bei cia visuose foto man negrazu dienai Vakarui taip
Bei cia visuose foto man negrazu dienai Vakarui taip
Gelsvas atspalvis? Nu nezinau, neiziuriu as jo na, foto tai cia gal jo, labiau vakarui toks svytejimas tinka, bet cia juk specialiai noreta isryskinti ir parodyti kaip svyti ant veido, tai ir makiazas rimtesnis, o ne dieninis nors...ka as zinau, kad gal dar visai normaliai, net ir dienos metu dar ne tokiu svytejimu ant veido esu macius
QUOTE(Astukasas @ 2012 09 27, 19:43)
Šitie taip Gal ir panašūs, pati domėjausi prieš pirkdama Shiseido Lightscapade, bet kad jų nėra pardavime, tai kaip nusipirkt
Aha, paziurejau, tikrai nebera
QUOTE(AZURA @ 2012 09 27, 20:19)
gal BB Shimmer Brick? kokia spalva turi?
Aga tie patys Pas mane apricot spalvyte, bet jos jau neber pardavime, ten toks kiekis kad turbut visam gyvenimui man jo uzteks Turiu as ji turbut nuo 2008 metu Bet sakau naudoju as ji tik vakariniam isejimui, dienai man tikrai per riebus, nemegstu kai matosi tie blizguciai O va prie dirbtino apsvietimo atrodo tikrai efektingai
Suteikia stai toki efekta
Gal kas turit BB Shimmer Brick Pink Quartz spalva?
Kokia spalvele gaunasi, ar nera isreiksta rausva spalva? Ziurinejau jo spalva inete, tai lyg nesigauna su ruzavu atspalviu
noreciau, tokios neutralesnes spalvos, kad tiktu prie neutraliu ir siek tiek i rusvuma skaistalu, riuzavo atspalvio nenoriu
Kokia spalvele gaunasi, ar nera isreiksta rausva spalva? Ziurinejau jo spalva inete, tai lyg nesigauna su ruzavu atspalviu
noreciau, tokios neutralesnes spalvos, kad tiktu prie neutraliu ir siek tiek i rusvuma skaistalu, riuzavo atspalvio nenoriu
QUOTE(AZURA @ 2012 09 28, 12:59)
Kokia spalvele gaunasi, ar nera isreiksta rausva spalva? noreciau, tokios neutralesnes spalvos, kad tiktu prie neutraliu ir siek tiek i rusvuma skaistalu, riuzavu atspalviu nenoriu
Kokia spalvele gaunasi, ar nera isreiksta rausva spalva? noreciau, tokios neutralesnes spalvos, kad tiktu prie neutraliu ir siek tiek i rusvuma skaistalu, riuzavu atspalviu nenoriu
Man atrodo beige arba nude atspalvis butu neutralus Su visais pink atspalviais vis tiek bus isreista rausva spalva Jei naudojat skaistalus rausvos spalvos tai tada shimeri rinkites kuo neutralesni, geriausia bespalvi Kad po to nebutu sviestas sviestuotas
QUOTE(*moon* @ 2012 09 28, 12:03)
Man atrodo beige arba nude atspalvis butu neutralus Su visais pink atspalviais vis tiek bus isreista rausva spalva Jei naudojat skaistalus rausvos spalvos tai tada shimeri rinkites kuo neutralesni, geriausia bespalvi Kad po to nebutu sviestas sviestuotas
galvojau apie beige, bet paziurejau youtobe sia spalva, tai kazkokia gelsvai auksine
nude labai nebloga spalvele, cia limituotas leidinys, matyt, nerasiu nusipirkti
naudoju neutralios spalvos skaistalus, rausvai rusvus, dar sviesesni bronzanta
visiskai rausvu atspalviu nemyliu pasiziurinejus inete, man pasirode, tas Pink Quartz toks neutralesnis, nei riuzavas, nei rudas, nors ir spalvoje Pink parasyta
niu, nelabai matau to rausvo atspalvio , ir jei neuzkabinus pirmos sviesios ruzavos spalvos, gal gautusi kokia neutral....
Radau, kad Nars Albatross yra lyginamas su E.l.f Gotta glow
Gal turit kas elf? kokie įspūdžiai, Ar labai auksinis atspalvis ant veido?
O gal yra Shiseido alternatyva pigesnė
Gal turit kas elf? kokie įspūdžiai, Ar labai auksinis atspalvis ant veido?
O gal yra Shiseido alternatyva pigesnė
QUOTE(AZURA @ 2012 09 28, 13:20)
galvojau apie beige, bet paziurejau youtobe sia spalva, tai kazkokia gelsvai auksine
visiskai rausvu atspalviu nemyliu pasiziurinejus inete, man pasirode, tas Pink Quartz toks neutralesnis, nei riuzavas, nei rudas, nors ir spalvoje Pink parasyta
niu, nelabai matau to rausvo atspalvio , ir jei neuzkabinus pirmos sviesios ruzavos spalvos, gal gautusi kokia neutral....
Na atspalvi rausva-rusva tai tikrai tures Jei skaistalai matiniai tada gal ir nieko
QUOTE(AZURA @ 2012 09 28, 11:59)
Turiu, vienas mano mėgstamiausių jau porą metų Asmeniškai man su juo išeina neutralus atspalvis, būtent toks, kaip čia paveiksliuke ir parodytas sumaišius visas spalvas, o tos rožinės juostelės atskirai turi labai blyškų perlamutrinį rožinį atspalvį, visos kitos - rusvą. Mano pagrinde naudojami skaistalai persikinio atspalvio, nei ružavų, nei labai rusvų nemėgstu. Man atrodo, Bobbi Brown puslapyje netgi surašyta, kokie Shimmer Brick prie kokių skaistalų tinka, bent jau anksčiau tikrai buvo, tai šitą įsidėmėjau kaip vieną iš universaliausių, o jei labai abejojate dėl tų rožinių juostelių, imkite beige, dar man atrodo labiausiai vertas dėmesio naujasis 24 Karat