Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(*moon* @ 2012 08 06, 12:57)
Ot uzbizinau ,ane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif Man siuo metu jis Nr.1  thumbup.gif visi meteoritai bei shimeriai stovi nenaudojami  doh.gif
Tikslus pavadinimas Shiseido luminizing satin face color spalva high beam white arba dar raso WT905

Nu bet taip ziauriai uzbizinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Perskaiciau ir po 5 min uzsisakiau. Na gavau as ji, bet tiksliai nezinau kaip ji naudot? blush2.gif Ar visa veida jus perbraukiat? perbraukiau per skruostikaulius, smakrą, nosi, bet nieko man nesimato unsure.gif na suprantu kad ir neturi labai matytis, bet gal reikai daugiau?
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2012 09 25, 13:15)
Nu bet taip ziauriai uzbizinot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Perskaiciau ir po 5 min uzsisakiau. Na gavau as ji, bet tiksliai nezinau kaip ji naudot? blush2.gif  Ar visa veida jus perbraukiat? perbraukiau per skruostikaulius, smakrą, nosi, bet nieko man nesimato unsure.gif  na suprantu kad ir neturi labai matytis, bet gal reikai daugiau?

Kiek as pastebejau ir atsiliepimuose skaiciau, kad ji reikia tepti ant gerai pruosto veido, t.y ne vien ant krempudros, bet ji turi buti sutvirtinta ir su kompaktine, tada labiausiai pastebimas efektas. Is esmes, tai jis ir neturi buti pastebimas, taip kaip kad shimeris ar kitos priemones kurios turi pavieniu blizguciu, na jis yra laaabai subtilus, duoda gaivuma naturalu is vidaus wub.gif wub.gif wub.gif labai daug tepti ir nereikia, nes matysis baltumas, siaip labiausiai matyti prie dirbtino apsvietimo arba sauleta diena tas "svytejimas", vakarui turiu yvairiausiu shimeriu, o sis dienai man idealus, nes nesinori to matomo blizgejomo smile.gif O tepu as juo tai nosyte, virs skruostikauliu, smilkiniu srity, virs virsutines lupos, taip pat galima kaktos viduriuka, jei oda nera labai riebi smile.gif
Atsakyti
[quote=*moon*,2012 09 25, 14:10]
Kiek as pastebejau ir atsiliepimuose skaiciau, kad ji reikia tepti ant gerai pruosto veido, t.y ne vien ant krempudros, bet ji turi buti sutvirtinta ir su kompaktine, tada labiausiai pastebimas efektas.

Taip, perziurejau youtubej keleta pamoku thumbup.gif ...aciu už naudingus patarimus. Kazkaip nebuvau bandzius iki siol highlighter'ių. Siaip patiko, geras daiktas biggrin.gif
Atsakyti
Highlighterio naudojimas, gal kam prireiks smile.gif

user posted image

1. Kauliukai po akimis (tepama virš-aukščiau skaistalų): tai atgaivina, niveliuoja tamsius ratilus po akim,
daro veidą labiau atvirą ir jaunesnį.
2. Šoninės kaktos vietos virš antakių: tai priduoda veidui reljefo ir daro kaktą aukštesne.
3. Palei šonines nosies puses: tai koreguoja nosies formą ir "subalansuoja proporcijas", jeigu nosis maža; jei nosis didelė highlighteris tepamas plonu šepetėliu per vidurį nosies nugarėlės.
4. Vidiniuose akių kampučiuose: tai atveria žvilgsnį ir vizualiai šiek tiek atitolina akis, jei akys yra arti viena kitos, o jeigu akys toli viena nuo kitos, highlighteris tepamas ant nosies pertvaros (tarpuakio).
5. Po/virš antakių: tai pabrėžia antakio formą ir išryškina akis veide.
6. Centre virš viršutinės lūpos: tai priduoda lūpoms reljefo ir apimties.
7. Po apatinės lūpos kontūru: tai taip pat priduoda lūpoms apimties, ir dažnai naudojama, kai lūpos lieka natūralios - iš viso nepadažomos lūpdažiu.

Pagrindinės klaidos:
*jei tepama nosis, tepti reikia išilgai, jokiu būdu netepami nosies sparneliai.
*jei ryškinami skruostikauliai, C formos linija tepama virš skaistalų link antakių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 25 rugsėjo 2012 - 15:59
Koks bumas sito highlighterio biggrin.gif doh.gif Ka as zinau, turiu as ji, bet kad kazkas super duper butu, tai nepastebejau g.gif Esu ir geresniu maciusi ir bandziusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 09 27, 13:50)
Koks bumas sito highlighterio biggrin.gif  doh.gif Ka as zinau, turiu as ji, bet kad kazkas super duper butu, tai nepastebejau g.gif Esu ir geresniu maciusi ir bandziusi ax.gif

Kokių? bigsmile.gif
Laukiam atsiliepimų 4u.gif

Per bet kurią tarpininkę galite užsisakinėti iš to psl. daugelis užsakinėja, pvz. ir dabar yra -10 proc. kodukas, tai įsivaizduoju, kad gautųsi kažkas apie 100-110 lt
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 09 27, 13:52)

Pvz., MAC highlighteriai labai faini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 09 27, 15:57)

Gal galit konkrečiau?
Turiu MAC strobe, tai man ją patinka maišyti tik su krempudra, kitaip man nepatinka tas ružavumas jos. MAC skinfinish visi irgi turi ružavumo, daugiau tinkami skruostam vietoj skaistaliukų mano supratimu. O vat jeigu norisi šalto, perlinio spindėjimo virš skruostikaulio, tai pasirinkimas ne toks ir didelis tų highligterių. Šitas shiseido, Kanebo (bet iš atsiliepimų jis daugiau geltonumo turi), NARS (bet irgi kažkokį atspalvį turi), nu ir gal dar Benefit High Beam (bet jis ne sauso pavidalo).
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 09 27, 15:57)

Siaip tai as kiek esu bandzius tu highlighteriu, butent tokio kuris suteiktu toki efekta kaip shiseido nebuvau atradus, o is Mac atitikmenu pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 09 27, 17:21)
Gal galit konkrečiau?

Pvz. MAC Too Chic Beauty Powder
user posted imageuser posted image

MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish
user posted image
user posted image

QUOTE(*moon* @ 2012 09 27, 17:23)
Siaip tai as kiek esu bandzius tu highlighteriu, butent tokio kuris suteiktu toki efekta kaip shiseido nebuvau atradus, o is Mac atitikmenu pilna  mirksiukas.gif

Nu nezinau, gal mazai ieskojot ax.gif Man dar., pvz. labai fainas NARS Albatross, kazkada svarsciau tarp sio ir Shiseido, puikus, jei ne puikesnis Shiseido atitikmuo, dabar turbut si Albatross imciau ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sakykit mergaites, o sios visos svytejimo priemones neisryskina poru?
Rezultatai grazus su jom, bet vis prisibijau del poru g.gif
Atsakyti
QUOTE(m.vilmante @ 2012 09 27, 18:49)
Sakykit mergaites, o sios visos svytejimo priemones neisryskina poru?
Rezultatai grazus su jom, bet vis prisibijau del poru g.gif

Labai daug kurie isryskina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 09 27, 18:30)
Nu nezinau, gal mazai ieskojot ax.gif Man dar., pvz. labai fainas NARS Albatross, kazkada svarsciau tarp sio ir Shiseido, puikus, jei ne puikesnis Shiseido atitikmuo, dabar turbut si Albatross imciau ax.gif

Domejaus as tuo Albatross, nepatiko tas gelsvas atspalvis schmoll.gif Vakarui mano labai mylimas BB, bet dienai nenoriu as to intensyvaus ir matomo svytejimo bigsmile.gif
Bei cia visuose foto man negrazu dienai schmoll.gif Vakarui taip mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 27 rugsėjo 2012 - 18:16