Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(SVT @ 2012 08 28, 11:28)
Merginos, gal galite parekomenduoti kažką veido švytėjimui, ką galima būtų nusipirkti LT, arba per tarpininkes, nes internetu pirkti užsienyje dar nebandžiau. Veido oda labai šviesi, geltoni, bronziniai atspalviai visiškai netinka, reikėtų kažko  "žiemiško", perlamutro.  4u.gif

3 temos prirašytos, o jūs sau tinkamo neradote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 08 28, 13:26)
3 temos prirašytos, o jūs sau tinkamo neradote?  g.gif

Tinkamą radau, manau pirmam kartui užtektų Guerlain, tačiau tokių nemačiau LT. O gal yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2012 08 28, 13:40)
Tinkamą radau, manau pirmam kartui užtektų  Guerlain, tačiau tokių nemačiau LT. O gal yra?  4u.gif

Kazin ar rasite, nes jie is limituotos 2009 metu vasaros kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2012 08 28, 13:40)
Tinkamą radau, manau pirmam kartui užtektų  Guerlain, tačiau tokių nemačiau LT. O gal yra?  4u.gif

Šitus turėjau, čia visam veidui (pasirodė kad tik skruostam švytėjimo ieškot? g.gif )
Nuotraukose labai išbalino veidą, tas perlamutras išvis kaip mumiją mane padarė doh.gif dar nepatiko kad dienos šviesoj blizgučiai prieš saulę labai matėsi.

Jei naudočiau, tai nebent skruostams, nes visam veidui man netiko..
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 08 06, 11:57)
Man siuo metu jis Nr.1  thumbup.gif visi meteoritai bei shimeriai stovi nenaudojami  doh.gif
Tikslus pavadinimas Shiseido luminizing satin face color spalva high beam white arba dar raso WT905

As rinkausi tarp Meteoritu, Shiseido ir Sensai (Kanebo). Meteoritai nepatiko del pavieniu blizguciu, Shiseido pasirode per baltas g.gif O Sensai (Kanebo) idealiausias - ne per baltas, ne per blizgus, suteikia subtilu, naturalu svytejima wub.gif
user posted image
Atsakyti
Skaiciau daug teigiamu atsiliepimu apie becca shimmering skin perfector in opal. Gal teko kuriai realiai pabandyt?
Papildyta:
QUOTE(Emile. @ 2012 08 29, 09:50)
As rinkausi tarp Meteoritu, Shiseido ir Sensai (Kanebo). Meteoritai nepatiko del pavieniu blizguciu, Shiseido pasirode per baltas  g.gif O Sensai (Kanebo) idealiausias - ne per baltas, ne per blizgus, suteikia subtilu, naturalu svytejima  wub.gif
user posted image

Man sis labai vidutiniskas pasirode. Turi siek tiek gelsvu blizguciu,pries sviesa matosi atskiros daleles, isryskina poras. Tinkamesnis vidutinio-tamsaus gymio merginoms. Ir apskritai,kurios megsta salta svytejima,sis nepatils.
Atsakyti
Naujausi Guerlain 2012 Holiday meteoritai Meteorites Perles du Dragon ir pudra Meteorites Wulong (Black Dragon) :
user posted image
user posted image

Meteoritai -palyginimas

Meteoritai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 17 rugsėjo 2012 - 11:06
ar yra svytejimui naudojanciu Everyday minerals Lucent pudras?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Turiu EM sunlight atspalvi (nezinau ar dar gamina, pirkau pries 2 metus), puikus, suteikia svelnu svytejima, be pavieniu blizguciu, vos vos gelsvas, bet ne per daug.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 09 19, 11:35)
Turiu EM sunlight atspalvi (nezinau ar dar gamina, pirkau pries 2 metus), puikus, suteikia svelnu svytejima, be pavieniu blizguciu, vos vos  gelsvas, bet ne per daug.

as ir turiu ta pati Sunlight ir dar kitu spalvu, pirkau irgi senokai. grazus svytejimas gaunasi nuo visu, atspalviai tik siek tiek skirtingi taciau nemazai issibarsto, tai man nepatogios naudot del to ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 19 rugsėjo 2012 - 11:31
QUOTE(Portishead @ 2012 09 19, 11:31)
as ir turiu ta pati Sunlight ir dar kitu spalvu, pirkau irgi senokai. grazus svytejimas gaunasi nuo visu, atspalviai tik siek tiek skirtingi taciau nemazai issibarsto, tai man nepatogios naudot del to  ax.gif

Man visai nebyra, turiu ta meginio dezute, bet kazkaip gerai pasiima, tik skruostams siek tiek sunkiau, bet vos vos prilieciu ir tepu. O pvz. zonai po antakiu naudoju maza sepeteli, tai nieks nebyra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 18, 10:32)
ar yra svytejimui naudojanciu Everyday minerals Lucent pudras?
user posted imageuser posted image

Drauge naudojo Natural spalvos Everyday minerals Lucent, sake visai nieko smile.gif
Atsakyti