Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Kiekvienai savo, aisku, bet man shiseido nevertas savo kainos, jau rasiau del kokiu priezasciu. Naudoju Everyday minerals aussie perk me up ir esu desimt kartu laimingesne ir grazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 07 04, 09:32)
Kiekvienai savo, aisku, bet man shiseido nevertas savo kainos, jau rasiau del kokiu priezasciu. Naudoju Everyday minerals aussie perk me up ir esu desimt kartu laimingesne ir grazesne biggrin.gif

Tai kad jus raset komentara apie Kanebo, ne apie Shiseido g.gif
Papildyta:
QUOTE(Caridian @ 2012 06 19, 12:28)
Kanebo neblogas, bet isryskina poras ir kadangi man labiau patinka balksvas svytejimas, tai sio atsisakiau.

QUOTE(Caridian @ 2012 06 20, 12:46)
Visu oda skirtinga smile.gif  Manosios tikrai ner ryskios,ypac toj vietoj,kur tepu shimmeri, bet tik nuo kanebo taip isryskedavo, kitos priemones tiko...

Papildyta:
QUOTE(Feline @ 2012 06 29, 23:29)
spauskit su desiniu peles  klavisu ir show image
Papildyta:
http://www.ladiespro...905-ot-shiseido
daugiau nuotrauku ant veido radau, tai man efektas kaip mythic meteoritu atrodo  g.gif

Del meteoritu, pati turiu Beige, Mythc nesu bandzius, bet sakykim lyginant su beige, tai efekta visiskai skirtinga duoda. Be to kiek skaitinejau atsiliepimus internete, tai kas pradejo naudoti si Shiseido, meteoritus pasidejo i sali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 07 04, 09:32)

O neperdrasiai cia ? biggrin.gif
Bet cia gi 2 skirtingi dalykai Shiseido shimeris ir Everyday minerals aussie perk me up , kiek paziurejau intike cia concealer, tai kaip galima juo lyginti ?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 04, 09:04)
Tai kad jus raset komentara apie Kanebo, ne apie Shiseido  g.gif

Oj, taip smile.gif Kalbu apie kanebo sensai silky highlighting powder (berods taip vadinasi).
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 04, 09:13)
O neperdrasiai ciabiggrin.gif 
Bet cia gi 2 skirtingi dalykai Shiseido shimeris ir Everyday minerals aussie perk me up , kiek paziurejau intike cia concealer, tai kaip galima juo lyginti ?

As negaliu jaustis gerai su isryskintom porom, ka man ir dare kanebo biggrin.gif
Taip,rasoma,kad maskuoklis, bet tikrai tinka kaip highlighteris, nes atspindi sviesa, atrodo naturaliai, lyg is saves veidas skaistus butu, neturi atskiru blizganciu daleliu, neisryskina poru, balksvos spalvos, na, visi mano keliami reikalavimai vienoj priemonej. Pirkau kaip maskuokli, jis butent ir rasoma, kad skirtas akiu zonai, atspindi sviesa, nors ir nenaudoju jo pagal paskirti, tik kaip highlighteri.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 04 liepos 2012 - 09:41
QUOTE(Caridian @ 2012 07 04, 10:27)
Oj, taip smile.gif Kalbu apie kanebo sensai silky highlighting powder (berods taip vadinasi).
Papildyta:

As negaliu jaustis gerai su isryskintom porom, ka man ir dare shiseido biggrin.gif
Taip,rasoma,kad maskuoklis, bet tikrai tinka kaip highlighteris, nes atspindi sviesa, atrodo naturaliai, lyg is saves veidas skaistus butu, neturi atskiru blizganciu daleliu, neisryskina poru, balksvos spalvos, na, visi mano keliami reikalavimai vienoj priemonej. Pirkau kaip maskuokli, jis butent ir rasoma, kad skirtas akiu zonai, atspindi sviesa, nors ir nenaudoju jo pagal paskirti, tik kaip highlighteri.

Shiseido? bigsmile.gif Tai nebesuprantu su kuriuo jus lyginat g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 04, 09:37)
Shiseido?  bigsmile.gif Tai nebesuprantu su kuriuo jus lyginat  g.gif  g.gif  g.gif

Su kanebo sensai silky highlighting powder 4u.gif pries shiseido nieko neturiu, nebandziau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 04 liepos 2012 - 09:42
QUOTE(Caridian @ 2012 07 04, 10:41)
Su kanebo sensai silky highlighting powder 4u.gif pries shiseido nieko neturiu, nebandziau blush2.gif

Na va pataiset dabar, o tai lyginat su vienu, o rasot kito pavadinima biggrin.gif
Atsakyti

gal yra bandziusiu too faced candlelight duo ?
this formula offers a more ethereal glow by using “Photolite” technology which diffuses harsh light, giving your skin a soft, youthful luminosity. user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 29, 19:58)
O as siuo metu esu be galo patenkinta stai siuo Shiseido  Luminizing Satin Face Color
user posted image
Man jis tobulas dieniniam makiazui  wub.gif  wub.gif  wub.gif Dar nesu turejus tokio highlighterio,kuris neturetu to blizgesio, sis jo visiskai neturi, o tik subtilu perlamutrini svytejima, net nelabai matosi kad kazkas tepta, o veidas svyti is vidaus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Pirma kart nesigailiu isleidus nei vieno cento, nes tikrai jis to vertas  thumbup.gif
user posted image
user posted image

priatriu - turiu, tobulas! kas svarbiausiai - nesausina mano sausos odos - skirtingai negu meteoritai, tinka ir vasara nes ir ant idegusios odos atrodo super!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur galima butu isigyti make up forever deimantines pudros pigiau. Ruosiuosi vestuvini svytinti makiaza daryt. Ar gal zinote kitu firmu kazka panasaus, kokius blizgiklius ar seselius, kad ne tik perlamutras bet blizguciu zerejimas butu?
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 07 30, 22:29)
nu viskas, mirk-uzmusk, reik man sito highlighterio  doh.gif

QUOTE(kosmonaute:) @ 2012 08 05, 14:54)
Reik ir man!  ax.gif gal galima tikslu pavadinima  4u.gif

Ot uzbizinau ,ane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Man siuo metu jis Nr.1 thumbup.gif visi meteoritai bei shimeriai stovi nenaudojami doh.gif
Tikslus pavadinimas Shiseido luminizing satin face color spalva high beam white arba dar raso WT905
Atsakyti
Merginos, gal galite parekomenduoti kažką veido švytėjimui, ką galima būtų nusipirkti LT, arba per tarpininkes, nes internetu pirkti užsienyje dar nebandžiau. Veido oda labai šviesi, geltoni, bronziniai atspalviai visiškai netinka, reikėtų kažko "žiemiško", perlamutro. 4u.gif
Atsakyti