Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Mivida @ 2012 06 29, 21:50)
Ir as juo gundausi, po rusaiciu atsiliepimu  bigsmile.gif bet gaila musu Sephoroje sito balto perliuko nera  verysad.gif tik spalvoti
Bet jei gerai suprantu, sis baltas turetu buti prie ju  g.gif kazkodel nesiulo  verysad.gif

Na keista kodel nera g.gif Jis yra visiskai baltos spalvos kaip cia http://www.sephora.c...3?skuId=1237841
Atsakyti
Šis Shisheido jau buvo mano sąrašuose, tik dar ieškau kokios pigesnės alternatyvos biggrin.gif Temoje makiažai viena narė įdėjus makiažą ir naudojus šį highlighterį, tai iš karto ir klausiau ką naudojo, nes labai jau gražiai atrodo thumbup.gif Kolkas radau pirkti tik Sephoroje 30$, gal kas esat radusi kur be tarpininkų nusipirkt ir pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 29, 22:03)
Šis Shisheido jau buvo mano sąrašuose, tik dar ieškau kokios pigesnės alternatyvos  biggrin.gif Temoje makiažai viena narė įdėjus makiažą ir naudojus šį highlighterį, tai iš karto ir klausiau ką naudojo, nes labai jau gražiai atrodo  thumbup.gif Kolkas radau pirkti tik Sephoroje 30$, gal kas esat radusi kur be tarpininkų nusipirkt ir pigiau?

Tai kad ju yra ir pas mus pirkti, kad ir Sarmoj mirksiukas.gif O del pigesnes alternatyvos, tai galiu pasakyti tiek, kiek esu bandzius visokiu svytejima suteikianciu priemoniu, tai neteko tureti nieko panasaus, sakykim mano mylimam Bobbi Brown shimmer brick dar galima atrasti pigesne alternatyva, meteoritams taip pat smile.gif O sis tikrai unikalus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 29, 21:03)
Šis Shisheido jau buvo mano sąrašuose, tik dar ieškau kokios pigesnės alternatyvos  biggrin.gif Temoje makiažai viena narė įdėjus makiažą ir naudojus šį highlighterį, tai iš karto ir klausiau ką naudojo, nes labai jau gražiai atrodo  thumbup.gif Kolkas radau pirkti tik Sephoroje 30$, gal kas esat radusi kur be tarpininkų nusipirkt ir pigiau?

Merginos gal placiau galite paaiskinti ka daro highlighteris? kokia jo paskirtis biggrin.gif
Atsakyti
čia to Shiseido spalva Beam White - sheer pearly white ? Oi panos, gundot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 29, 22:14)
čia to Shiseido spalva Beam White - sheer pearly white ? Oi panos, gundot  biggrin.gif

High Beam White WT905
Atsakyti
o jis vidutinio tamsumo odai nebus per baltas? g.gif gal tada beam gold geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 06 29, 22:39)
o jis vidutinio tamsumo odai nebus per baltas?  g.gif  gal tada beam gold geriau?  g.gif

Na tamsesnio gymio arba idegusiai odai gali buti per baltas, manau tada tikrai tas beam gold geriau g.gif
Stai cia palyginimui:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 29, 22:30)
O kokia jo kaina pas mus LT?

140 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 29 birželio 2012 - 22:04
spauskit su desiniu peles klavisu ir show image
Papildyta:
http://www.ladiespro...905-ot-shiseido
daugiau nuotrauku ant veido radau, tai man efektas kaip mythic meteoritu atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 29 birželio 2012 - 22:28
QUOTE(Gisana @ 2012 06 29, 23:26)
Man irgi ne. Aš visai jau nebesuprantu, apie kurį čia kalba  doh.gif

Apie tą patį Shisheido, tik sako, kad įdegusiai odai gal geriau beam gold, va čia pirma spalvytė:
http://www.sephora.c...3?skuId=1237841
Atsakyti
man tai toks saltas rozinis svytejimas grazu
user posted image
kazka panasaus suteikti turetu daniel sandler watercolor - icing.Tik cia skystas produktas
Gal ka is presuotu pasiulyt galetumet ? biggrin.gif
Atsakyti
Kas jau galutinai susigundėt tuo Shisheido highlighteriu, tai tik šiandien feelunique.com yra 10 proc. nuolaidos kodukas. Labai mažai, bet vistiek šiek tiek pigiau nei LT pirkti mirksiukas.gif Aš dar svarstau g.gif Norisi vieno, bet gero, bet suabejojau ir dėl spalvos, nes nesu baltaodė, oda labai greitai įdega, bet tas gold atspalvis kažkoks netoks natūralus atrodo g.gif
Shiseido-Luminizing-Satin-Face-Color-6-5g
Atsakyti